Poli,Essien i Muntari ne mogu nadigrati ni sredinu Leccea a njih Pippo izvodi na ispašu protiv Juventusa.Kakva mu*a,k'o kante od Jupola.Ali Pippo brate pokazuješ ih u pogrešno vrijeme,i na pogrešnom mjestu sa pogrešnim igračima.
Ova tri "destruktivca" kad igraju našu ekipu rašeta ko stigne jer tri levata nisu u stanju nittti jednu akciju prekinuti.Ne znam na osnovu čega imaju toliko povjerenje,kad i slijepac vidi da su antifudbaleri.
Doveden mali Suso,tolika hajka oko njega,talentovaniji od sve trojice zajedno i to na treću,ali šannsu neće dobiti nikad u ovom Milanu,jer uvijek će papak Pippo posezati za trojicom navedenih,čija imeena više ne želim ni pisati.
Prije pred derbi nisam mogao spavati par noći,a sad mi je totalno svejedno,jer ovo i nije derbi po mom mišljenju.Čak i ovakav Juve koji je tri koraka iza svijetskih moćnika,je pet koraka ispred Milana.
Očekujeem rutinsku pobjedu domaćina,ali ipak se nadam da će imati razumjevanjaa i da se neće do kraja šprdati sa Pippom i njegovom sredinom.
I ova sezona je prežaljena,treća u nizu.I svaki meč će biti samo mučenje i tako o kraja sezone.A onda na ljeto ako Bog da,trenutak istine,da li će se napokon nešto uraditi nakon tri godine,ili ćemo dobitti konačnu potvrdu prosječnog Milana.
Toliko od mene za sad,javit ću se za par sedmica,ili mjeseci.Nebitno.Budite mi pozdravljeni.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.