Oper Rami na beku
Jedino dobro je da se Bonaventura vratio, kako se samo momak bori i trudi, primjer za druge.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Moze i to, ali to je vec 4-2-3-1, a cini mi se da Inzaghi smatra da nismo spremni za ovu formaciju.muxa je napisao/la:Pa nek stavi nazad Polija i Muntarija, al ispred njih moze stavit Jacka, Hondu i Cercija ako vec Menez mora igrati devetku
mozda bi tako mogli do bodarope11 je napisao/la:Sa ovom usranom sredinom jedino sto mozes je promijeniti formaciju i izbaciti makar jednog od ovih hajvana, jedno zlo manje od njih troje. Pravo rijesenje bi bilo postaviti ih u 442 (u fazi odbrane 461), nasa jedina sansa da kompenzujemo svoje nedostatke je zgusnuti sredinu i ici iskljucivo na tu kartu, a ne praviti dodatno jos vecu rupetinu.
Nema od ove utakmice nista, evo Tasotti javno kaze da bi bod bio uspjeh, znaci odmah ti se posere na moral ekipe i ambicije ovom recenicom, predajemo se bez ispaljenog metka.Mislim, razumijem da su jaci i da je nerealno ocekivati pobjedu, al' yebemu, otkud Milanu ovoliki luzerski mentalitet, pa zar se i na to spalo na kraju?
![]()
A ko ide na nerijesen rezultat, budite sigurni da ce popusiti na kraju, sto posto.
Ne bacaj dzaba pare, tesko je na danasnjem vaktu i marku zaraditJFH9 je napisao/la:Koliko razlike gubite, da uplatim listić?
pa bolje baci tu markicu pa je pocasti kafom, onda mozda sta i ubodes, a to ne pude par na listicuJFH9 je napisao/la:Jes vala, al' haj trebaju i one radnice u kladionici nekako zaraditi plaću.
Ma za sada samo nagadjanja, ali bice neka gluho bilo postava. Puno ima povrijedjenjih igraca tako da ne ocekuj nista normalnoJFH9 je napisao/la:Hahaaha milanist ti mene odgovori od grijeha i gubljenjaa para. Znal se otprilike sa kojom postavom izlazite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.