FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 06 feb 2015, 13:34

pitar079 je napisao/la:
Benko je napisao/la:jel vi stvarno mislite da bi NIKE ili ADIDAS ili PUMA i sl. pravili nama trenerke, duxe i ostalo?
zajebavalo se sa ljiljanima i detaljima?
da bi kvalitet dresa bio bolji od HAAD ?
pa mi smo NIKE dresove dobili sa lagera!!! ko sa pijace od Bog zna kojeg kluba
prestanite biti djeca i pricati o "kvalitetu" kad isti kosta jako puno, pa kada HAAD napravi dres kvaliteta juventusovog pa cijena bude 180 marak bit ce "aj majko "

uz to sve, imam osjecaj a bi neki nosili i najlon da je na njemu znak nike ili adidaas
Imas los osjecaj. Jako los.

Nekad smo imali igrače tipa Melunovic, sad bi se trebali sa igracima iste kvalitete zadovoljavati?

Ono sto ne valja, onda brate ne valja. Kvalitet dresova je jako loš. Ostalo je ok.
da ti odgovorim..
ni jedna kompanija neće praviti za nas posebne dresove... ne veća
Haad radi sve sto mi zelimo i kazemo... nike, adidas itd nece praviti trenrke, tene, duxe šuškvce i td, njih boli briga, posalje ti sa LAGERA bordo dresove i bijele i puši se ... tako ti to funkcionise

ja sam apsolutno za to da nam je HAAD dobavljač...prvo sto je domaci, drugo sto je sigurno kvalitetom bolji od lager proizvoda drugih kompanija.... JEFTINI su sto je najvaznije jer mi zivmo u zemlji gdje je sve preko 60-70maraka BOGATSTVO...
rade jako dobre stvari kao ono sa ljiljanima... siguran sam da ce i oni vremenom biti sve bolji i bolji kako mi budemo vise kupovali stvari...
Najlakse je popljuvati SVOJE a onda poslije kukati kako nam ekonomija ku.rcu ne valja

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 06 feb 2015, 13:39

Ama Benko dragi, jel ti citas sta ja pisem?

Naši dresovi su jako lošeg kvaliteta pa taman da ih mojh babo radi. Shvataš?

Nigdje nisam prizivao nikoga, ni adidas, ni nike, ni pumu nikoga. Samo kazem da su dresovi lošeg kvaliteta, a da su ostale stvari pristojnog i ok kvaliteta.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 06 feb 2015, 13:41

Ovo sa dresovima nece izaci na dobro, mislim da je to pocetak kraja naseg sna o evropskom Sarajevu. Dzaba sto je sve drugo sjajno, sa ovakvom cetvrtom garniturom dresova mi necemo daleko. :thumbdown: :| :(
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 feb 2015, 13:43

kad zagrlimo Husrefa na proslavi :opaopa: :opaopa: :opaopa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 feb 2015, 13:43

Hordas Doboj je napisao/la:Ovo sa dresovima nece izaci na dobro, mislim da je to pocetak kraja naseg sna o evropskom Sarajevu. Dzaba sto je sve drugo sjajno, sa ovakvom cetvrtom garniturom dresova mi necemo daleko. :thumbdown: :| :(

Jel se šališ. :hmmmmm:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 06 feb 2015, 13:50

amypitar je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Ovo sa dresovima nece izaci na dobro, mislim da je to pocetak kraja naseg sna o evropskom Sarajevu. Dzaba sto je sve drugo sjajno, sa ovakvom cetvrtom garniturom dresova mi necemo daleko. :thumbdown: :| :(

Jel se šališ. :hmmmmm:
Salim druze, naravno. Cudno mi je malo o cemu sve se raja sekira. Mislim da stvarno nema potrebe. Napokon nakon mnogo godina mozemo uzivati u nasem klubu, slusati svaki dan lijepe vijesti itd a mi razglabamo o dresu za koji se ne zna ni hoce li biti aktivan itd
Evo gledam ove slike sa priprema, i realno oprema koju igraci nose izgleda extra. Djelujemo bas mocno. :cool:
Haad se jos trazi, ali definitivno rastu i kao firma i kao brend uopsteno.

Pauza nikad proc covijece. :x
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 06 feb 2015, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 06 feb 2015, 13:51

ma ne radi se o boji itd. Zadnji dres koji sam kupio, pa fakat uzano lose. Preskup za taj kvalitet. PRESKUP!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 06 feb 2015, 14:01

pitar079 je napisao/la:
ma ne radi se o boji itd. Zadnji dres koji sam kupio, pa fakat uzano lose. Preskup za taj kvalitet. PRESKUP!
Slazem se da je uopsteno sva roba preskupa. Evo ja sam skoro kupovao za bebu one zajebancije, oko pedesetak marki je bio onaj komplet. Realno ne vrijedi ni 20, mislim nije niko glup, vidi se to odmah, ali eto...
Nekako gledam to i na nacin da malo poguram klub, pa mi i ne smeta ta veca cijena, a uostalom niko me ni ne tjera da kupim.
I ove pljuge koje pusim sam pusio i kad su bile 1,50KM pa ih sada placam 4,00KM. Niko me ne pita je li skupo. Jednostavno ljubav prema duhanu, ovisnost, kao i o Sarajevu, samo dosta manja hehe

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 feb 2015, 14:02

ako pricamo o kvalitetu sigurno nisi u ruci drzao prijasnje dresove svjetskih proizvođača sa lagera

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 feb 2015, 14:03

Ovaj @hilmo nema pametnijeg posla nego o dresovima da pise.
:mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 06 feb 2015, 14:07

Haad ostaje do daljnjeg.. ukoliko provjerite vlasnicku struktura Haad-a, bit ce vam sve jasnije. :mrgreen:
A rastu oni iz dana u dan i sve su bolji i bolji i klepaju market u bih.. samo one stvari poput onog broja igraca Veleza naopako se ne bi smjele desavati... Ostalo nadolazi :thumbup:
Numquam Desistemus!

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 06 feb 2015, 14:08

Benko je napisao/la:ako pricamo o kvalitetu sigurno nisi u ruci drzao prijasnje dresove svjetskih proizvođača sa lagera
mnoge oznojio na terminima.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 feb 2015, 14:09

Sad ce Aldin napraviti nick " HAADagencija" i pocet ce nam supljak bacati :lol:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 feb 2015, 14:10

pitar079 je napisao/la:
Benko je napisao/la:ako pricamo o kvalitetu sigurno nisi u ruci drzao prijasnje dresove svjetskih proizvođača sa lagera
mnoge oznojio na terminima.
nedo Bog nikome...
Uzmes taj dres i uzmes HAAD i razlika mala...
a onda uzmes taj i original od veceg evropskog kluba, sjebes se

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 feb 2015, 14:11

Jel sutra igraju protiv Partizana???
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 06 feb 2015, 14:12

opet ti. NIgdje nisma rekao da je kvalitet starijih dresova bolji i oni su loši, ali je kvalitet Haad-a također loš.

To je to.

Da bi dobili kvalitetnije i bolje dresove moramo mi još dosta rasti u Evropi.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 feb 2015, 14:13

rishaaa je napisao/la:Jel sutra igraju protiv Partizana???
da :njanjanja: :njanjanja:

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 06 feb 2015, 14:13

Ako ce ta cetvrta garnitura dresova biti u prodaji po fan shop-ovima onda ga napravi da valja i da lici na nesto, jer ima dosta ljudi koji ce kupiti taj cetvrti dres samo da se malo razlikuje od mase, a nemoj praviti sprdacinu.

Koliko drugih boja ima koje su se mogle koristiti, zasto bas ona ruzna siva koja baca na plavu boze sacuvaj!!!

Primjer je Rela Madrid koji je ibacio ljubicasti dres ili koja je ono boja i napravio bum 100%
Znaci sve je isto samo je boja promjenjena, ali prava i atraktivna boja!!!

GoonerGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoonerGirl » 06 feb 2015, 14:14

http://www.klix.ba/sport/nogomet/pogled ... /150206088" onclick="window.open(this.href);return false;

Kata-strofa! :o
Victoria Concordia Crescit

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 feb 2015, 14:20

GoonerGirl je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/pogled ... /150206088

Kata-strofa! :o
Kud ga prizva :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Bejker, bordobijeli, Google [Bot], nedimmmm1337, PeppermintSA, Proximic, rimljanin90, skoJaa, ubipara, Vrhbosnian i 67 gostiju.