da ti odgovorim..pitar079 je napisao/la:Imas los osjecaj. Jako los.Benko je napisao/la:jel vi stvarno mislite da bi NIKE ili ADIDAS ili PUMA i sl. pravili nama trenerke, duxe i ostalo?
zajebavalo se sa ljiljanima i detaljima?
da bi kvalitet dresa bio bolji od HAAD ?
pa mi smo NIKE dresove dobili sa lagera!!! ko sa pijace od Bog zna kojeg kluba
prestanite biti djeca i pricati o "kvalitetu" kad isti kosta jako puno, pa kada HAAD napravi dres kvaliteta juventusovog pa cijena bude 180 marak bit ce "aj majko "
uz to sve, imam osjecaj a bi neki nosili i najlon da je na njemu znak nike ili adidaas
Nekad smo imali igrače tipa Melunovic, sad bi se trebali sa igracima iste kvalitete zadovoljavati?
Ono sto ne valja, onda brate ne valja. Kvalitet dresova je jako loš. Ostalo je ok.
ni jedna kompanija neće praviti za nas posebne dresove... ne veća
Haad radi sve sto mi zelimo i kazemo... nike, adidas itd nece praviti trenrke, tene, duxe šuškvce i td, njih boli briga, posalje ti sa LAGERA bordo dresove i bijele i puši se ... tako ti to funkcionise
ja sam apsolutno za to da nam je HAAD dobavljač...prvo sto je domaci, drugo sto je sigurno kvalitetom bolji od lager proizvoda drugih kompanija.... JEFTINI su sto je najvaznije jer mi zivmo u zemlji gdje je sve preko 60-70maraka BOGATSTVO...
rade jako dobre stvari kao ono sa ljiljanima... siguran sam da ce i oni vremenom biti sve bolji i bolji kako mi budemo vise kupovali stvari...
Najlakse je popljuvati SVOJE a onda poslije kukati kako nam ekonomija ku.rcu ne valja