Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2015, 18:03

Janez frende evo samo za tebe :lol:

Bristol C.-Port Vale 3+ 1.70
Sheffield U.-Colchester 3+ 1.85
Coventry-Scunthorpe 3+ 1.80
5.66

:tralala:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 10 feb 2015, 18:20

slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2015, 18:31

Lovren daje gol 11.00 wwin

:zviz:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 feb 2015, 18:37

Barcelona - Anaitasuna ruk (-62+) zb -2

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 10 feb 2015, 18:42

Dubl 1
Dzumhur-Balleret 1 1,69
Dzumhur je definitivno van forme,ali je bolji igrac od Ballereta,i kod njega izgleda vazi,sto dalje od domovine,to bolje igra. Sljaka mu je omiljena podloga,i ove godine mora dokazati ,ili jest ili nije. Cuo sam se sa jednim njegovim bliznjim prijateljem,u Dom.Rep je otisao maksimalno nabrijan,cilj mu je ulazak u finale,a tako motivisan mora preci ovu laganu prepreku.Kvota prilicno dobra

Lajovic-Andujar 2 1,42
Dusan svakako zanimljiv igrac,ali za neke druge podloge,i neke druge igrace,danas je sa druge strane mreze dosadni Andujar,koji ce prebacivati lopticu do Vimbledona,vjerovatno ce opteretiti bekend protivnika,koji izgleda lijepo,estetski,ali nije nesto ucinkovit. Ide tu 2.

@2,40

Singl
Wickmayer-Zahvalova 1 2.80
Yanina je teniserka momentuma,ako je nabrijana i skoncentrisana,dobit ce bilo koga,ako nije,onda joj je i Melisa Sehovic prevelik zalogaj. Danas igra u svojoj domovini,pred svojim navijacima,kvota i vise nego odlicna,protivnica po rezultatima jeste favorit,ali po kvaliteti i ne bas.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 10 feb 2015, 18:46

Frankfurt - Tartu Rock 1
Strasbourg - Zenit kp 1
Arsenal - Leicester 1

kfc 2,20

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 10 feb 2015, 18:51

Kelner69 je napisao/la:Dubl 1
Dzumhur-Balleret 1 1,69
Dzumhur je definitivno van forme,ali je bolji igrac od Ballereta,i kod njega izgleda vazi,sto dalje od domovine,to bolje igra. Sljaka mu je omiljena podloga,i ove godine mora dokazati ,ili jest ili nije. Cuo sam se sa jednim njegovim bliznjim prijateljem,u Dom.Rep je otisao maksimalno nabrijan,cilj mu je ulazak u finale,a tako motivisan mora preci ovu laganu prepreku.Kvota prilicno dobra

Lajovic-Andujar 2 1,42
Dusan svakako zanimljiv igrac,ali za neke druge podloge,i neke druge igrace,danas je sa druge strane mreze dosadni Andujar,koji ce prebacivati lopticu do Vimbledona,vjerovatno ce opteretiti bekend protivnika,koji izgleda lijepo,estetski,ali nije nesto ucinkovit. Ide tu 2.

@2,40

Singl
Wickmayer-Zahvalova 1 2.80
Yanina je teniserka momentuma,ako je nabrijana i skoncentrisana,dobit ce bilo koga,ako nije,onda joj je i Melisa Sehovic prevelik zalogaj. Danas igra u svojoj domovini,pred svojim navijacima,kvota i vise nego odlicna,protivnica po rezultatima jeste favorit,ali po kvaliteti i ne bas.
Ne bih se bas slozio za dusana,imao je 2 pobjede na zemlji i set je uzeo lopezu,andujar prvi mec na zemlji ,a cesto zna zakazati i protiv puno slabijih teniseri,ja bio to izbacio.
FK Sarajevo !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 10 feb 2015, 18:56

Iako sam mislio odmarati danas, ovo moram uzeti :

Luton Town - York City 1 @ 2,05 ; (h0:1) 1 @ 3,50

Kvota je od prije dva dana skočila sa nekih 1,60 , bez nekog posebnog razloga. Dosta sam pisao i prije o Lutonu (prilično su mi dragi) i ove sezone guraju iznad svih očekivanja i niko nije mogao očekivati da će poslije 30 odigranih utakmica biti u borbi za direktnu promociju. Nakon katastrofalnog početka sezone, usljedila je nevjerovatna serija od novembra do januara, dok se sada nalaze ipak u blagom padu forme. Ekipa će danas biti u punom sastavu, jedino je upitan Griffits koji je propustio meč u subotu, ali je čak i moguće da će večeras nastupiti. Lawless, Benson, Mpanzu će konkurisati za tim, kao i talentovani Oduwa koji je prošle sedmice došao na posudbu iz Totemhema. Luton spada u najbolje domaćine u ligi, a kod kuće su zadnji put poraženi u prvoj sedmici septembra, a od tada su na Kenilworth roadu vezali 11 pobjeda i 2 remija. Sa druge starne York se neočekivano našao u problemima i do kraja ih čeka borba za goli život i održavanje ligaškog statusa. Njihov najbolji igrač je prošle sedmice povučen sa posudbe, tj. vraćen je u Norwich, a ni za večeras nije spreman kreativac Summerfield. Nalaze se u lošoj formi, i na posljednjih 6 mečeva imaju 2 remija i 4 poraza. Luton nikada nije pobjedio Yorka (5 mečeva) i večeras će biti silno motivisani pred svojom vjernom publikom (očekuje se minimalno 7000), a i ako žele ostati u borbi za promociju, sa ovakvim protivnicima ne smiju sebi dozvoliti luksuz da gube bodove.

Još par prijedloga, nemam vremena da pišem više :

Southend United - Cheltenham Town 1 @ 1,70
Wycombe Wanderers - Plymouth Argyle 0-2 @ 1,60
AFC Bournemouth - Derby County X2 @ 1,75
ZELJEZNICAR 1921!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 feb 2015, 19:06

Nurkic 7,5 OVER

Po meni ovo je zicer nocas, Denver gostuje LAL a Juka je ne tako davno u njihovom zadnjem okrsaju postigao 16 poena, LAL lose brane reket i mislim da Nurkica nema ko cuvati u reketu, ako ne bude napravio neke glupe faule on ce imati sigurno 25+ minuta i ne bi trebalo biti problema da predje ovu granicu koja nije uopste visoka.

Jedan od razloga zasto cu ga odigrati je i to sto je dobio poziv na All Star i sigurno ce zeljeti da opravda taj poziv i da pruzi jos jednu dobru partiju.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 feb 2015, 19:36

evo od mene nesto:

Arsenal ---1/1

Hull vs Villa ---odg

Sunderland-QPR---1

Liverpool-Tottenham--odg

Uplata:10km
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 feb 2015, 19:42

Ja cu probati sa Totenhemom X2 1,90 je kvota iz super tipa sa jos Arsenalom i Monfilsom na 30 km, imam neki osjecaj da nece izgubiti Kokoske protiv nikad losijih redsa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 feb 2015, 19:42

Kako to obicno biva u ovim i ovakvim vecerima pretjerao sam sa fudbalom sto obicno znaci samo jedno - pad!

Sunderland- QPR (SP) 1 2.10 - klasicna prica 'navukla me kladionica super ponudom' :roll:
Arsenal- Leicester odg 1.90 - ovo sam sam zakljucio jer mi je kvota sasvim solidna, bez obzira sto je gost ovdje ozbiljniji autsajder mislim da ipak mogu do gola
Hull - Villa gdg 1.56 - proslo kolo sam proustio Villu i gol protiv Chelsea po fenomenalnoj kvoti, ovaj put nema greske :mrgreen:
Blackpool- Mboro 2 1.50 - sve je jasno, najgori protiv vjerovatno najboljih
Bournemouth- Derby gdg 1.40 - jednostavno, prevelika kvota na dg ekipe koja je jedan od najboljih u ligi i ima postignut gol na 11 uzastopnih tekmi, bez obzira na jako tesko gostovanje

Na 3 KM - 40ak :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 10 feb 2015, 19:44

bodi123 je napisao/la:Ja cu probati sa Totenhemom X2 1,90 je kvota iz super tipa sa jos Arsenalom i Monfilsom na 30 km, imam neki osjecaj da nece izgubiti Kokoske protiv nikad losijih redsa.
Ja cistu dvicu udario meni toth jaci 2 put svijum

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 10 feb 2015, 19:52

Osasuna - Zaragoza 0-1 pol. probati LIve 1 6,75

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 10 feb 2015, 19:56

Arsenal -1,5
Tottenham +0,5

ukupni koef 3,8 (bet365)

ulog 10 eura

odigrao sam i oba u singlu, ulog 8 eura na svaki ...
Agieren statt reagieren

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 feb 2015, 20:02

bojler je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Ja cu probati sa Totenhemom X2 1,90 je kvota iz super tipa sa jos Arsenalom i Monfilsom na 30 km, imam neki osjecaj da nece izgubiti Kokoske protiv nikad losijih redsa.
Ja cistu dvicu udario meni toth jaci 2 put svijum
I ja cu na neki manji ulog sa jos nekim parovima, a X2 sam na 30 stavio sa Arsenalom i Monfilsom, mislim da su kladionice podcjenile Tottenhem sa ovih 4,20 na dvicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 10 feb 2015, 21:38

MirsoNi je napisao/la:Dosta dobro prolazi ovaj zp1+, navukli su me pojedinci sa foruma na ovo :lol:
Ugl, za sada mi je dobar procenat pogođenih parova na zp1+
Za večeras ću ovo ispratiti:
slika

Birmingham - Milwall / zp1+
Zadnjih 7/8 međusobnih utakmica bilo je zp1+, dovoljno meni da probam sa ovim parom..

Huddersfield - Wolves / zp1+
Zadnjih 3/3 međudobnih bilo zp1+, isto kao i za Birmingham..

Bolton - Fulham / zp1+
Zadnjih 5/5 međusobnih bilo zp1+, u prilog ide i to da je Fulham dosta efikasan na gostovanjima, čak 3.6 golova po utakmici

Arsenal - Leicester / zp1+
Međusobni ovdje nemaju puno uticaja, jer su u posljednjih 10 godina odigrali samo 1 međusobnu tekmu (ove sezone u BPL) gdje je rezultat na poluvremenu iznosio 1:1.. po mom mišljenju, trebalo bi proći..

Osasuna - Zaragoza / zp1+
Par na kojem je najveća kvota i koji najranije počinje, španci su to, možda je bolje bilo izbjeć ih..
Zadnjih 5/5 međusobnih prolazilo zp1+, na domaćim tekmama Osasune u prosjeku pada 3.2 gola, dok na gostujućim tekmama Zaragoze pada u prosjeku 3.6 golova.. Ja sam ih odigrao, pa ćemo vidjeti..

Koeficijent: 4.63
Sretno svima koji isprate.. :thumbup:
Opet jedan par.. :thumbdown:
Na poluvremenu Birmingham 5/2 šutevi, Milwall 9/1.. :crazy:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 feb 2015, 21:42

MirsoNi je napisao/la:
MirsoNi je napisao/la:Dosta dobro prolazi ovaj zp1+, navukli su me pojedinci sa foruma na ovo :lol:
Ugl, za sada mi je dobar procenat pogođenih parova na zp1+
Za večeras ću ovo ispratiti:
slika

Birmingham - Milwall / zp1+
Zadnjih 7/8 međusobnih utakmica bilo je zp1+, dovoljno meni da probam sa ovim parom..

Huddersfield - Wolves / zp1+
Zadnjih 3/3 međudobnih bilo zp1+, isto kao i za Birmingham..

Bolton - Fulham / zp1+
Zadnjih 5/5 međusobnih bilo zp1+, u prilog ide i to da je Fulham dosta efikasan na gostovanjima, čak 3.6 golova po utakmici

Arsenal - Leicester / zp1+
Međusobni ovdje nemaju puno uticaja, jer su u posljednjih 10 godina odigrali samo 1 međusobnu tekmu (ove sezone u BPL) gdje je rezultat na poluvremenu iznosio 1:1.. po mom mišljenju, trebalo bi proći..

Osasuna - Zaragoza / zp1+
Par na kojem je najveća kvota i koji najranije počinje, španci su to, možda je bolje bilo izbjeć ih..
Zadnjih 5/5 međusobnih prolazilo zp1+, na domaćim tekmama Osasune u prosjeku pada 3.2 gola, dok na gostujućim tekmama Zaragoze pada u prosjeku 3.6 golova.. Ja sam ih odigrao, pa ćemo vidjeti..

Koeficijent: 4.63
Sretno svima koji isprate.. :thumbup:
Opet jedan par.. :thumbdown:
Na poluvremenu Birmingham 5/2 šutevi, Milwall 9/1.. :crazy:
Ja ih igrao 3+ jbt.Ubise se golovima u medjusobnim sad 0:0 ht :facepalm:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 10 feb 2015, 21:50

badel62 je napisao/la:Evo par prijedloga da proberite nesto ako vam se svidja.

Sijisling-Tomic 2 1,35
Monaco-De Bakker 1 1,60
Queerrey-Ben.Becker 1 1,55
Dzumhur-Balleret 1 1,65
Harrison-Jaziri 1 1,60
G.Mull/A.Murray-Bautist/J.Sousa 1 1,40 P.S-otkazano

Ulog: 8 KM
Dobitak: 99 KM

Kratko-zašto !
1.Tomic u odlicnoj formi,napokon se uozbiljio i sav njegov talenat bi u ovoj godini trebao doci do izrazaja,igra se u dvorani ,tvrda podloga uvjeti koji su za tomica idealni,posljednji i jedini njihov medjusobni mec je otisao na stranu tomica i to sa uvjerljivih 6-1 6-2 .Jeste da i sijsling voli ove uvjete i da ima prilicno solidan servis ali opet sve je na strani Tomica i mislim da je mentano zreo da dodje i TOP 20 a samim tim i da pobjedjuje igrace koji su preko 50 mjesta na ATP listi (SIjsling 90.)
2.Svi znamo ko je monaco,zemlja,uslovi koje igrac kao on najvise voli,u jednom njegovom videu sa treninga na zemlji sam vidio da je spreman i sam je o izjavio iako nije odigra ni jedan mec na zemlji iza sebe a sa druge strane de baker ima 4 meca s tim da su zadnja tri sa kvalifikacija i pobjede nad igracima koji nisu bas na nivou monaca.Mislim da bi monaco ovdje lagano trebao da uzme ,razlika je evidentna i na atp listi tako da s epo oovj kvoti isplati uzeti ovaj tiip
3.Querey,uu nizu od 4 poraza,prije toga 21 objedu zaredom,vrijeme je da uzme jedan mec jer znanja ima sigurno,podloga koju on volii mislim da bi treba dobiti njemackog veterana (33 godine) koji je pruzio neke solidne partije na pocetku sezone ali ovjde ce qurey da odese pobjedu.
4.Nas dzumi! Prvo odigrao sam ga navijacki ,drugo baleret ima 12 pobjeda u nizu ali realno dzumi mu je najteza prepreka do sad i misim da je tu vrijeme da stane.Dzumiju najomiljnija podloga,podloga na kojoj je postizao najbolje rezultate (izuzmimo AO) i ovo mu j eprilika da ganja TOP 100 a igrace koji su kao balleret bi trebao pobjedjivati ako misli to da uradi i on sam je svjestan da vrijeme prolazi i da mora poceti redati dobre rezultate.SRETNO DZUMI!
5.harrison,pisao sam prije neku kratku analizu o njemu,promjenio treenera,vratio starog koji ga je i odveo u Top50,Na povetu osovjiio chalenger ,pobjedio u finalu bagdatisa,i sam je izjavio da osjeca sjajno,i da je spreman da se vrati tamo gdje i pripada,u nizu je od 3 pobjeded u kvalifikacijama .Jaziri ,dobar pocetak sezone za nejga,isto tako i puno srece.Harison je z aklasu bolji od jazirija u udarcima sa osnovne linije i tu bi on trebao traziti svoje sanse i trebao bi uspostavi svoj stil igre i ako to ostvari uz dobar ulazak u mec (a motivacije mu nece nedostajati jer su ga skoro svi ismijavali na kraju godine ,cak je prekinuo i sa curom ) mislim da ce odnijeti pobjedu.
6.kratko,oba para igraju zajedno prvi put,mullera znamo kao odlicjog igraca parova,uz svoj servis koji je sinoc pokazao i uz uzbiljnost murraya msm da pobjeda nece doci u pitanje.

Sretno svima. :kafa:
Eto sta uradi crni monaco,imo sve u svojim rukama ,brejk u drugom setu na kraju izgubi i brejk i set i mec,da je on prosao cekao bi ovu dvojicu za pare,ali eto idemo dalje,bar da dzumi uzme :D
FK Sarajevo !

baltazar17
Kontakt:

Post Postao/la baltazar17 » 10 feb 2015, 22:38

Ljudi batalite engleze...
dajte nesto vcrs za Nba
@mahic i kompanija... :D
3 najsigurnija po vama?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.