Chinaglia je napisao/la:Dybala ako produži ugovor, ne ide nigdje ispod €40 mln, ako ne produži, uzet' će najmanje €30 mln
no sikiriki,,za 20ak miliona je on u sampionu na ljeto,,,laganini,
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Chinaglia je napisao/la:Dybala ako produži ugovor, ne ide nigdje ispod €40 mln, ako ne produži, uzet' će najmanje €30 mln
ljeto je blizu,,,ubrzo ce to,,,20ak miliona,,ni eura vise,,,moze on traziti i 100m,,ovih dana on o njemu prica samo dize cijenu,,,ali ,,,ljeto je blizuChinaglia je napisao/la:no sikiriki ti, neće ga Zamparini nikad dat' za te pare, on je možda lud, al' ne i glup
Tako je i Fiorentina mislila za Neta,,,pa se vidjelo sta se desilo,,,kazem ti,,ljeto ce brzo,,vidjecemo sta ce se desitiChinaglia je napisao/la:nudite vi €20 mln, u tom slučaju, prodat' će ga Zamparini u drugi klub, nije da nema interesanata .. na kraju krajeva, nema razloga da Dybala ne produži ugovor, ipak ga je Zamparini izvukao iz rudnika (druga argentinska liga), tako da mu sve duguje, a i bilo bi mu najpametnije da ostane još jednu sezonu u Palermu
naravno da nikad juventus za takvog igraca nece dati 30m,,, ja ti kazemm,,,fiorentini smo za neta nudili prosle sezone 10m,,,nisu htjeli,,i sad se vidi jesu li pravu stvar uradili,,,tiffoso je napisao/la:Ne znam zasto drug forsiras dybalu u juve, moze ali ako imate 40 mil, kao sto je zampa prodao pastorea psg, njega ne zanima volja igraca vec novac, tako da ne vjerujem da će juve htjeti keširati bar 30 mil, zapravo mogu uz uslov da pogbu prodaju što im je mzda i najbolje, da mogu 3 ili 4 igraca solidna dovesti, kao sto je atletico radio sa aguerom, falcaom, torresom, i sad vidi gdje su dospjeli...
naravno da nema, dolazi u Lazio, javio mi šipac Tare preko FaceaL'Avvocato je napisao/la:Dybala i Juve ... nema od te priče ništa.
Da nije treb'o možda u Lazio otić'Chinaglia je napisao/la:Osvaldo u Bocikakav debil, šteta što ima pticu u glavi
nikad merdaši u Lazio, a ovaj svakako nije dobrodošaoSissoko je napisao/la:Da nije treb'o možda u Lazio otić'Chinaglia je napisao/la:Osvaldo u Bocikakav debil, šteta što ima pticu u glavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.