Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
no sikiriki ti, neće ga Zamparini nikad dat' za te pare, on je možda lud, al' ne i glup
-
farukzidane
- Kontakt:
ljeto je blizu,,,ubrzo ce to,,,20ak miliona,,ni eura vise,,,moze on traziti i 100m,,ovih dana on o njemu prica samo dize cijenu,,,ali ,,,ljeto je blizuChinaglia je napisao/la:no sikiriki ti, neće ga Zamparini nikad dat' za te pare, on je možda lud, al' ne i glup
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ako nastavi ovim tempom englezi ce ko iz pic.ke platit 25-30 miliona, kao i za Sanceza
tako to sad ide, mi (generalno svi u italiji) se natezemo, je.demo **** godinu dana oko 2-3 miliona , a ljudi dodju izvale kesh i cao djaci
tako to sad ide, mi (generalno svi u italiji) se natezemo, je.demo **** godinu dana oko 2-3 miliona , a ljudi dodju izvale kesh i cao djaci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nudite vi €20 mln, u tom slučaju, prodat' će ga Zamparini u drugi klub, nije da nema interesanata .. na kraju krajeva, nema razloga da Dybala ne produži ugovor, ipak ga je Zamparini izvukao iz rudnika (druga argentinska liga), tako da mu sve duguje, a i bilo bi mu najpametnije da ostane još jednu sezonu u Palermu
Osvaldo u Boci
kakav debil, šteta što ima pticu u glavi
-
farukzidane
- Kontakt:
Tako je i Fiorentina mislila za Neta,,,pa se vidjelo sta se desilo,,,kazem ti,,ljeto ce brzo,,vidjecemo sta ce se desitiChinaglia je napisao/la:nudite vi €20 mln, u tom slučaju, prodat' će ga Zamparini u drugi klub, nije da nema interesanata .. na kraju krajeva, nema razloga da Dybala ne produži ugovor, ipak ga je Zamparini izvukao iz rudnika (druga argentinska liga), tako da mu sve duguje, a i bilo bi mu najpametnije da ostane još jednu sezonu u Palermu
Ne znam zasto drug forsiras dybalu u juve, moze ali ako imate 40 mil, kao sto je zampa prodao pastorea psg, njega ne zanima volja igraca vec novac, tako da ne vjerujem da će juve htjeti keširati bar 30 mil, zapravo mogu uz uslov da pogbu prodaju što im je mzda i najbolje, da mogu 3 ili 4 igraca solidna dovesti, kao sto je atletico radio sa aguerom, falcaom, torresom, i sad vidi gdje su dospjeli...
-
farukzidane
- Kontakt:
naravno da nikad juventus za takvog igraca nece dati 30m,,, ja ti kazemm,,,fiorentini smo za neta nudili prosle sezone 10m,,,nisu htjeli,,i sad se vidi jesu li pravu stvar uradili,,,tiffoso je napisao/la:Ne znam zasto drug forsiras dybalu u juve, moze ali ako imate 40 mil, kao sto je zampa prodao pastorea psg, njega ne zanima volja igraca vec novac, tako da ne vjerujem da će juve htjeti keširati bar 30 mil, zapravo mogu uz uslov da pogbu prodaju što im je mzda i najbolje, da mogu 3 ili 4 igraca solidna dovesti, kao sto je atletico radio sa aguerom, falcaom, torresom, i sad vidi gdje su dospjeli...
licno ja nebi volio da dodje,,ali citam sajtove talijanske i vidim da interes kluba postoji,,,i zato komentarisem
Sanse da momak zavrsi u bilo kojem klubu u Serie A su mizerne. Nije Zamparini vesla sisa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dybala i Juve ... nema od te priče ništa.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
naravno da nema, dolazi u Lazio, javio mi šipac Tare preko FaceaL'Avvocato je napisao/la:Dybala i Juve ... nema od te priče ništa.
kad već njega spominjem, ovo morate pogledat'
Da nije treb'o možda u Lazio otić'Chinaglia je napisao/la:Osvaldo u Bocikakav debil, šteta što ima pticu u glavi
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
nikad merdaši u Lazio, a ovaj svakako nije dobrodošaoSissoko je napisao/la:Da nije treb'o možda u Lazio otić'Chinaglia je napisao/la:Osvaldo u Bocikakav debil, šteta što ima pticu u glavi
- L'Avvocato
- Kontakt:
Za Dybalu u Italiji niko neće preko 20 miliona dati. Momak sigurno vrijedi preko 20 miliona ali će ga Zamparini za 25-30 miliona uvalit'.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Zukanović 
Negdje sam naletio da su Kinezi otkupili TV prava Serije A, za preko milijardu eura (tri godine)
, do sad bilo oko 850 miliona.
Fino fino 
Dybala? Nastaviće stopama bivših mega-transfera uprave Palerma, upamtite. P$G, Monaco, City ili sličan naftaški klub. Zampa zna zanat, stoga i očekujem sličan deal. Sumirano gledajući - otpišite Juve. 
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.