Kako mozes govoriti da je neuigrana odbrana, kad nismo gola primili na pripremama..bosnas_ je napisao/la:Ibrakovic u danasnjem Avazu: dovest cemo golmana,pregovaramo sa 4 imena medju njima i sa Borjanom koji je jos uvijek u igri . Moguce da cemo golmana potpisati tokom boravka u Turskoj,dok stopera necemo doviditi izjavio je Ibrakovic.
Ne znam,ocito uprava misli da nam je neophodan jos samo kvalitetan golman ali ne i stoper,kojeg ce vjerovatno dovesti na ljeto. Rizik je to veliki,ipak napadamo oba trofeja u dmacoj ligi,odbrana je neiskusna i neuigrana,ali eto mozda to popravi taj novi golman koji treba doci!?
Ne razumijem, zbog cega ne vjerujete svojim igracima? Upravi? Kodri? Ibrakovicu?
Sta vi mislite, kad bi mi trebali dati sansu mladim igracima?
Po meni, ovo je najidealnija prilika za pruziti Mihojevicu sansu da igra u prvih 11.. Zbog cega, zbog togaa sto ce prije svega imati pored sebe Tatomirovica.. drugi razlog je sto je izuzetno talentovan, i pustite godinee, ako je on kavalitetan i bolji od ostalih, pa makar da ima i 15 godina, on treba da igraa.. druga stvar, da on nema pojma pa da se on guraa..
Treca stvar, ako se dovede kvalitetan golman, bit ce ion mnogo sigurnijuu, jer ukoliko bude neka greska, iza sebe opet ima kvalitetnog golmana koji ce moci da odbranii nestoo.. i treba reci, da citava ekipa je izuzetno kvalitetna, sto ce mu svakako pomoci..
I treba reci, da ima iskustvo igranja u PL... Mislim da smo se mi previse okurazili, sad bi mi da dovodimo Terije, Ferdinande, pikee materinee.. A imas ispred nosa takvog talenta kakvog ces moci jako dobro unovciti..
Ako vi nemate povjerenja u svoje igrace, kako mislite da cemo osvojiti prvenstvo i kup?
Uostalom, slabo ili nikako ne idete na treninge, i ne znate cime sve momci raspolazu.. OHLADITE malo od pojacanjaa.. ako imamo para, ne mora znaciti da pod svaku cijenu moramo dovodite svakoga za koga mislimo da je dobar...