jel i vama naum palo sto i meni
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://****/drugi-pisu/mujdza-n ... i-da-idem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo Sarajevo
Ima on jos godinu i po ugovora ja mislim, nista od njega. Sad Ahmo treba da dobije pravu priliku i da se dokaze.kanarinac je napisao/la:http://****/drugi-pisu/mujdza-najbolje-bi-bilo-da-freiburg-pusti-da-idem/
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Leeeetimo zajednoooo 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Šta kažu: Visit Malaysia with Turkish Airlines. 
Vala je i vakat bio da ozvanice... dogovaraju vec 2 mejseca 
Gdje je ozvaniceno?
Pogresno se odrazi, mjesto ozvanice, dogovre
... a bice i ozvaniceno 
već vidim Benku kako ga ganjaju KoBI i Mesi, dok veliki avion nadllijeće Koševo
Mosa RajvoSa
Evo kolega @ koalem je to fino postavio ispod nas.Hedg je napisao/la:Odakle ti info drug?sarajlija je napisao/la:Izvrsni odbor N/ FS BIH prihvatio zahtjev da se smanji PL na 12 klubova.
04.10.2009 !!
ako cce me ko ganjati, neka budu kakve zenepitarlOOk je napisao/la:već vidim Benku kako ga ganjaju KoBI i Mesi, dok veliki avion nadllijeće Koševo![]()
![]()
Misimovic i dalje nije naso novi klub..
bas me zanima jel Ibrakovic i dalje jako zaintresovan da ga dovede sad kako je doso Alispahic
bas me zanima jel Ibrakovic i dalje jako zaintresovan da ga dovede sad kako je doso Alispahic
u principu je to -hoćeš-nećešZizou je napisao/la:Misimovic i dalje nije naso novi klub..
Benko je napisao/la:u principu je to -hoćeš-nećešZizou je napisao/la:Misimovic i dalje nije naso novi klub..
Bio bi velki Boom za nasu Ligu i za nas klub, al bilo bi mi zao Alispahica i ako Mehmed zna igrati na krilu al ipak.
Ja i dalje mislim da ce uz golmena doci jos jedno ekstra pojecanje. Nije mozda za sad potrebno al ako bude neka prlika da takav igrac kao sto je Misimovic spreman da dodje onda ce Ibraka iskoristiti tu prliku.
Ma samo golman a miske na ljeto 
Kao sto sam najavio za Dupovc i za sponzora, manje-vise svi znamo o kome se radi. Vazne stvari su dogovorene i ostali su jos neki detalji koji ne bi trebali biti problem.
Da ne bude kako sam vas slagao za stopera, bio je jedan u planu i s njim se pregovaralo ali kazu momci iz Turske da je Meho impresioniran ovim deckom Mihojevicem i da je rekao Ibraku da stopira pregovore sto je ovaj i odradio na kraju. Nije jos 100% prekrizen ali Kodro izglda vjeruje malom.
Da ne bude kako sam vas slagao za stopera, bio je jedan u planu i s njim se pregovaralo ali kazu momci iz Turske da je Meho impresioniran ovim deckom Mihojevicem i da je rekao Ibraku da stopira pregovore sto je ovaj i odradio na kraju. Nije jos 100% prekrizen ali Kodro izglda vjeruje malom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rooney88 je napisao/la:Kao sto sam najavio za Dupovc i za sponzora, manje-vise svi znamo o kome se radi. Vazne stvari su dogovorene i ostali su jos neki detalji koji ne bi trebali biti problem.
Prema svemu sudeći, FK Sarajevo će u novu sezonu ući sa novim generalnim sponzorom.
Nakon što je predstavljena nova garnitura dresova bilo je vidljivo da na njima nije urađena štampa generalnog sponzora koju Bordo klub nosi na prednjem dijelu dresa.
To je dodatno podgrijalo sve jasnije glasine da klub iz Titove 38b dobija novog generalnog sponzora, a prema onome što smo uspjeli saznati radi se o renomiranoj svjetskoj kompaniji, koja u posljednje vrijeme ulaže dosta novca u sport i sportske manifestacije te je sponzor nekoliko najvećih sportista koji su promotori ovog brenda.
U FK Sarajevo ne žele komentarisati ove navode, ali je očito da menadžment kluba privodi kraju ugovor sa ovom svjetskom kompanijom koja bi u narednom periodu trebala da bude generalni sponzor i tako dodatno finansijski ojača klub i isprati projekat koji sprovodi agilna uprava kluba sa Koševa.
Jedino što smo uspjeli saznati je da će do početka proljetne polusezone biti završene sve pojedinosti oko ovog ugovora i da će ugovor na zadovoljstvo obje strane biti potpisan do kraja februara.
1946
ova uprava radi GIGANTSKI POSAO!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Puas, sekac i 64 gosta.