Rekonstrukcija stadiona u BiH

Fudbal
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Fudbal » 04 feb 2015, 12:00

Već desetak dana dobojske Luke su “pod punim naponom”. Naime, dok ekipe građevinara i molera rade na uređenju klupskih prostorija i svlačionica, fudbaleri pod budnim okom novog šefa stručnog štaba Mitra Lukića i trenera Vedrana Sofića dva puta dnevno rade na stadionu.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 feb 2015, 11:04

Plave svlačionice u novom ruhu

slika
Fudbalski klub Željezničar je uz pomoć sredstava UEFA-e koja su osigurana preko N/FSBiH uspješno renovirao svlačionice koje se nalaze ispod zapadne tribine stadiona Grbavica.

Radovima koji su uspješno okončani, svlačionice najtrofejnijeg bh. kluba konačno su poprimile izgled onakav kakav zaslužuju, a i fudbaleri Željezničara će se sasvim sigurno ugodnije osjećati na mjestu gdje borave prije i nakon treninga.

Na Grbavici su tako nastavili sa uspješnim infrastukturnim projektima nakon što su prethodno revitalizirali travnjak pomoćnog terena, te ugradili prskalice na glavni teren.

Pogledajte slike na linku, izgleda savrseno. Jel zna mozda netko ocel sad ove svlacionice koristiti za PL ili ce i dalje onu rusevinu pod sjeverom?

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 feb 2015, 01:06

Koji je smisao ovog dekorisanja pločica na podu, ili ne kontam šaru ili je neko apstraktno izvođenje majstora :mrgreen:
Da se neko ne bi pronašao uvrijeđen, dobro su renovirane.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 feb 2015, 09:41

De pogledaj malo bolje. Kod ovih tamnih su fuge prljave, stare, a kod svijetlih bijele i nove. Jel moguce da su zamjenili samo pojedine plocice? :lol: Ja ipak mislim da je to samo mala dekoracija, kod mene u kupatilu su tri boje razbacane :mrgreen:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 feb 2015, 13:52

Signore je napisao/la:De pogledaj malo bolje. Kod ovih tamnih su fuge prljave, stare, a kod svijetlih bijele i nove. Jel moguce da su zamjenili samo pojedine plocice? :lol: Ja ipak mislim da je to samo mala dekoracija, kod mene u kupatilu su tri boje razbacane :mrgreen:
+1 :d fakat zamijenili samo ostecene.... :clap:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 feb 2015, 14:21

delko je napisao/la:
Signore je napisao/la:De pogledaj malo bolje. Kod ovih tamnih su fuge prljave, stare, a kod svijetlih bijele i nove. Jel moguce da su zamjenili samo pojedine plocice? :lol: Ja ipak mislim da je to samo mala dekoracija, kod mene u kupatilu su tri boje razbacane :mrgreen:
+1 :d fakat zamijenili samo ostecene.... :clap:
Treba biti sretan pa istaci da je dobro da su nesto uradili jer kod nas jos uvijek vlada ona da se stadion nece postepeno raditi, vec samo sve u jednom mahu.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 09 feb 2015, 18:06

http://sarajevski.ba/foto-svlacionice-n ... lery%5D/5/

Pogledajte na ovim slikama u kakvom su stanju bile svlacionice na Grbavici,ja koliko vidim sve je novo,uopste nisu bile ovakve plocice u svlacionicama.
Btw. @Signore na sta mislis kad kazes hocel se i dalje koristit "rusevina pod sjeverom", na Grbavici imaju jedne svlacionice koje se koriste za sve utakmice.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 feb 2015, 16:27

ennis je napisao/la: Btw. @Signore na sta mislis kad kazes hocel se i dalje koristit "rusevina pod sjeverom", na Grbavici imaju jedne svlacionice koje se koriste za sve utakmice.
Mislio sam na ovo https://www.youtube.com/watch?v=o2oM2KPIUdk

Koliko me pamcenje sluzi te su svlacionice pod sjevernom tribinom (ili sam se mozda sje*ao?), a ove renovirane su pod zapadnom. Ugl. nebitno, ovo sa ove snimke proslave titule je odvratno i nebitno pod kojom tribinom se sta nalazi, bitno da se te svlacionice u takvom stanju vise ne koriste. To prvo nije zdravo, ni higijenski, a ruzno je i za oko.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 feb 2015, 23:58

Signore je napisao/la:
ennis je napisao/la: Btw. @Signore na sta mislis kad kazes hocel se i dalje koristit "rusevina pod sjeverom", na Grbavici imaju jedne svlacionice koje se koriste za sve utakmice.

Koliko me pamcenje sluzi te su svlacionice pod sjevernom tribinom (ili sam se mozda sje*ao?), a ove renovirane su pod zapadnom. Ugl. nebitno, ovo sa ove snimke proslave titule je odvratno i nebitno pod kojom tribinom se sta nalazi, bitno da se te svlacionice u takvom stanju vise ne koriste. To prvo nije zdravo, ni higijenski, a ruzno je i za oko.
Neces vjerovati ali to su ove svlacionice koje su obnovljene, tesko za vjerovati :D obzirom u kakvom su stanju bile,ne postoje nikakve druge svlacionice na stadionu,samo jos na pomocnom terenu sa umjetnom travom naravno imaju manje svlacionice.

I ja sam odmah kad sam vidio slike rekao da je posao vrhunski odradjen,sve je tip top iznad ocekivanja odradjeno,konacno svlacionice kakve zasluzuje najtrofejniji klub u drzavi.
Inace u kratkom periodu na Grbavici odradjena tri sasvim pristojna projekta,kad je infrastruktura u pitanju,negdje u drugim drzavama i drugim klubovima je to sasvim normalno,al eto sanacija pomocnog terena,postavljanje prskalica na glavni teren i svlacionice,dobro je.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 feb 2015, 18:11

Otvaranjem trebinjskog aerodroma se povećao broj turista a samim time i prihodi opštine. Nije čudo ako ovo brzo naraste :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 feb 2015, 19:04

Leo :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 feb 2015, 19:07

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2015, 19:26

slika

Ovako bi trebao izgledati novi stadion Sarajeva
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 feb 2015, 19:29

Tu se može smjestit' cijeli Kanton Sarajevo i opet bi bilo praznih stolica.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2015, 20:23

Naravno :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 feb 2015, 23:17

Fino im izgleda projekt, ali sumnjam da ce ga ostvariti. Kamo srece da sam u krivu, ali u ovoj drzavi smo imali vise najavljenih nego izgradjenih stadiona u koje ubrajam u livade nizeligasa.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 feb 2015, 23:19

Coraco je napisao/la:Otvaranjem trebinjskog aerodroma se povećao broj turista a samim time i prihodi opštine. Nije čudo ako ovo brzo naraste :D

[youtube][/youtube]

:rol: :rol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la esprit24 » 13 feb 2015, 11:23

Signore je napisao/la:

Uz respekt prema stadionu grbavica koja je u prokletom ratu dozivjela to sto je dozivjela, al ovakve svalcionice su u rangu nekog kantonalnog ligasa, a ne ekipe koja je u to vrijeme vedrila i oblacila bh fudbalom. Koja sramota za FK zeljeznicar :o :o :o :o
Ovo je dokaz da su pare od transgera i sponzora zavrsavale u privatnim dzepovima. Imsla SIPA posla kada bi se malo pozabavila nekim klubovima kod nas..Kakve li su svlacionice gostujucih ekipa ako je ovakva bila kod domacina. Jedno večiko FUJ

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 14 feb 2015, 00:26

" onclick="window.open(this.href);return false;

:opaopa: :opaopa: :opaopa: aBd

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.