Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Već desetak dana dobojske Luke su “pod punim naponom”. Naime, dok ekipe građevinara i molera rade na uređenju klupskih prostorija i svlačionica, fudbaleri pod budnim okom novog šefa stručnog štaba Mitra Lukića i trenera Vedrana Sofića dva puta dnevno rade na stadionu.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Plave svlačionice u novom ruhu

Pogledajte slike na linku, izgleda savrseno. Jel zna mozda netko ocel sad ove svlacionice koristiti za PL ili ce i dalje onu rusevinu pod sjeverom?

Fudbalski klub Željezničar je uz pomoć sredstava UEFA-e koja su osigurana preko N/FSBiH uspješno renovirao svlačionice koje se nalaze ispod zapadne tribine stadiona Grbavica.
Radovima koji su uspješno okončani, svlačionice najtrofejnijeg bh. kluba konačno su poprimile izgled onakav kakav zaslužuju, a i fudbaleri Željezničara će se sasvim sigurno ugodnije osjećati na mjestu gdje borave prije i nakon treninga.
Na Grbavici su tako nastavili sa uspješnim infrastukturnim projektima nakon što su prethodno revitalizirali travnjak pomoćnog terena, te ugradili prskalice na glavni teren.
Pogledajte slike na linku, izgleda savrseno. Jel zna mozda netko ocel sad ove svlacionice koristiti za PL ili ce i dalje onu rusevinu pod sjeverom?
Koji je smisao ovog dekorisanja pločica na podu, ili ne kontam šaru ili je neko apstraktno izvođenje majstora
Da se neko ne bi pronašao uvrijeđen, dobro su renovirane.
Da se neko ne bi pronašao uvrijeđen, dobro su renovirane.
De pogledaj malo bolje. Kod ovih tamnih su fuge prljave, stare, a kod svijetlih bijele i nove. Jel moguce da su zamjenili samo pojedine plocice?
Ja ipak mislim da je to samo mala dekoracija, kod mene u kupatilu su tri boje razbacane 
+1 :d fakat zamijenili samo ostecene....Signore je napisao/la:De pogledaj malo bolje. Kod ovih tamnih su fuge prljave, stare, a kod svijetlih bijele i nove. Jel moguce da su zamjenili samo pojedine plocice?Ja ipak mislim da je to samo mala dekoracija, kod mene u kupatilu su tri boje razbacane
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Treba biti sretan pa istaci da je dobro da su nesto uradili jer kod nas jos uvijek vlada ona da se stadion nece postepeno raditi, vec samo sve u jednom mahu.delko je napisao/la:+1 :d fakat zamijenili samo ostecene....Signore je napisao/la:De pogledaj malo bolje. Kod ovih tamnih su fuge prljave, stare, a kod svijetlih bijele i nove. Jel moguce da su zamjenili samo pojedine plocice?Ja ipak mislim da je to samo mala dekoracija, kod mene u kupatilu su tri boje razbacane
http://sarajevski.ba/foto-svlacionice-n ... lery%5D/5/
Pogledajte na ovim slikama u kakvom su stanju bile svlacionice na Grbavici,ja koliko vidim sve je novo,uopste nisu bile ovakve plocice u svlacionicama.
Btw. @Signore na sta mislis kad kazes hocel se i dalje koristit "rusevina pod sjeverom", na Grbavici imaju jedne svlacionice koje se koriste za sve utakmice.
Pogledajte na ovim slikama u kakvom su stanju bile svlacionice na Grbavici,ja koliko vidim sve je novo,uopste nisu bile ovakve plocice u svlacionicama.
Btw. @Signore na sta mislis kad kazes hocel se i dalje koristit "rusevina pod sjeverom", na Grbavici imaju jedne svlacionice koje se koriste za sve utakmice.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Mislio sam na ovo https://www.youtube.com/watch?v=o2oM2KPIUdkennis je napisao/la: Btw. @Signore na sta mislis kad kazes hocel se i dalje koristit "rusevina pod sjeverom", na Grbavici imaju jedne svlacionice koje se koriste za sve utakmice.
Koliko me pamcenje sluzi te su svlacionice pod sjevernom tribinom (ili sam se mozda sje*ao?), a ove renovirane su pod zapadnom. Ugl. nebitno, ovo sa ove snimke proslave titule je odvratno i nebitno pod kojom tribinom se sta nalazi, bitno da se te svlacionice u takvom stanju vise ne koriste. To prvo nije zdravo, ni higijenski, a ruzno je i za oko.
Neces vjerovati ali to su ove svlacionice koje su obnovljene, tesko za vjerovatiSignore je napisao/la:Mislio sam na ovo https://www.youtube.com/watch?v=o2oM2KPIUdkennis je napisao/la: Btw. @Signore na sta mislis kad kazes hocel se i dalje koristit "rusevina pod sjeverom", na Grbavici imaju jedne svlacionice koje se koriste za sve utakmice.
Koliko me pamcenje sluzi te su svlacionice pod sjevernom tribinom (ili sam se mozda sje*ao?), a ove renovirane su pod zapadnom. Ugl. nebitno, ovo sa ove snimke proslave titule je odvratno i nebitno pod kojom tribinom se sta nalazi, bitno da se te svlacionice u takvom stanju vise ne koriste. To prvo nije zdravo, ni higijenski, a ruzno je i za oko.
I ja sam odmah kad sam vidio slike rekao da je posao vrhunski odradjen,sve je tip top iznad ocekivanja odradjeno,konacno svlacionice kakve zasluzuje najtrofejniji klub u drzavi.
Inace u kratkom periodu na Grbavici odradjena tri sasvim pristojna projekta,kad je infrastruktura u pitanju,negdje u drugim drzavama i drugim klubovima je to sasvim normalno,al eto sanacija pomocnog terena,postavljanje prskalica na glavni teren i svlacionice,dobro je.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Otvaranjem trebinjskog aerodroma se povećao broj turista a samim time i prihodi opštine. Nije čudo ako ovo brzo naraste 
Leo 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- DukeOfWellington
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ovako bi trebao izgledati novi stadion Sarajeva
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tu se može smjestit' cijeli Kanton Sarajevo i opet bi bilo praznih stolica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Fino im izgleda projekt, ali sumnjam da ce ga ostvariti. Kamo srece da sam u krivu, ali u ovoj drzavi smo imali vise najavljenih nego izgradjenih stadiona u koje ubrajam u livade nizeligasa.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Coraco je napisao/la:Otvaranjem trebinjskog aerodroma se povećao broj turista a samim time i prihodi opštine. Nije čudo ako ovo brzo naraste
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Re: Odg: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Uz respekt prema stadionu grbavica koja je u prokletom ratu dozivjela to sto je dozivjela, al ovakve svalcionice su u rangu nekog kantonalnog ligasa, a ne ekipe koja je u to vrijeme vedrila i oblacila bh fudbalom. Koja sramota za FK zeljeznicarSignore je napisao/la:Mislio sam na ovo https://www.youtube.com/watch?v=o2oM2KPIUdkennis je napisao/la: Btw. @Signore na sta mislis kad kazes hocel se i dalje koristit "rusevina pod sjeverom", na Grbavici imaju jedne svlacionice koje se koriste za sve utakmice.
Ovo je dokaz da su pare od transgera i sponzora zavrsavale u privatnim dzepovima. Imsla SIPA posla kada bi se malo pozabavila nekim klubovima kod nas..Kakve li su svlacionice gostujucih ekipa ako je ovakva bila kod domacina. Jedno večiko FUJ
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- pravnik1981
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
aBd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.