FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A u kojem ti univerzumu zivis??????Gdje bi bili da taj isti Tan nije dosao da se "obogati" na SarajevuBoskoAntic je napisao/la:Ljudi dragi dozovite se malo!!!! Hase otisao i vratio se covjek odbio pare, jer je mogao samo za nas da igra...I vi njega poredite sa Tan-om??? Tan da nije skontao da moze za koju godinu imati koristi od FKS, ne bi nikad marke uložio!!!! Gdje zivite vi??? U kojem paralelnom univerzumu???Ado76 je napisao/la:Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.BoskoAntic je napisao/la:Ne treba nikakvu bistu amidzi pored legende Haseta. to bi znacilo ko god da pare, dobije bistu pored stadiona, a biste se ne zasluzuju parama vec srcem i lojalnošću, kako je i sam Hase zaradio istu.
Amidzi hvala do neba!Prvi cu nositi majicu sa njegovim likom, ali neke se granice podvlace i ne prelaze nikad! Legendu kakva je Hase trebamo biti sretni sto imamo, malo je klubova koji su te srece
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta![]()
![]()
![]()
![]()
[img]http://****.com/wp-content/uploads/2014/12/Asim-Ferhatovic-Hase3.jpg[/img]
De boga ti ne filozofiraj bezveze nego dobro procitaj sta sam napisao pa onda pljuj
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- BoskoAntic
- Kontakt:
Amidzi hvala do neba!
Prvi cu nositi majicu sa njegovim likom, ali neke se granice podvlace i ne prelaze nikad! Legendu kakva je Hase trebamo biti sretni sto imamo, malo je klubova koji su te srece
[/quote]
Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta[/quote]
Ljudi dragi dozovite se malo!!!! Hase otisao i vratio se covjek odbio pare, jer je mogao samo za nas da igra...I vi njega poredite sa Tan-om??? Tan da nije skontao da moze za koju godinu imati koristi od FKS, ne bi nikad marke uložio!!!! Gdje zivite vi??? U kojem paralelnom univerzumu???

[img]http://****.com/wp-content/uploads/2014/12/Asim-Ferhatovic-Hase3.jpg[/img][/quote]
A u kojem ti univerzumu zivis??????Gdje bi bili da taj isti Tan nije dosao da se "obogati" na Sarajevu
De boga ti ne filozofiraj bezveze nego dobro procitaj sta sam napisao pa onda pljuj[/quote]
Hvala Bogu pa intelektualci vode klub...mi se nista ne pitamo. Amin.
Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta[/quote]
Ljudi dragi dozovite se malo!!!! Hase otisao i vratio se covjek odbio pare, jer je mogao samo za nas da igra...I vi njega poredite sa Tan-om??? Tan da nije skontao da moze za koju godinu imati koristi od FKS, ne bi nikad marke uložio!!!! Gdje zivite vi??? U kojem paralelnom univerzumu???
[img]http://****.com/wp-content/uploads/2014/12/Asim-Ferhatovic-Hase3.jpg[/img][/quote]
A u kojem ti univerzumu zivis??????Gdje bi bili da taj isti Tan nije dosao da se "obogati" na Sarajevu
De boga ti ne filozofiraj bezveze nego dobro procitaj sta sam napisao pa onda pljuj[/quote]
Hvala Bogu pa intelektualci vode klub...mi se nista ne pitamo. Amin.
U INAT SVIMA 1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
simon je napisao/la:Koliko je vama pojednicima godina ??
Kakve gluposti pisete
Bas!
U INAT SVIMA 1946
Izvinite intelektualci na drugacijem razmisljanju.Treba li licna karta na uvidBoskoAntic je napisao/la:simon je napisao/la:Koliko je vama pojednicima godina ??
Kakve gluposti pisete
Bas!
Svi u napad jedan je Hase!!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ne treba, postovi otkrivaju sve.Ado76 je napisao/la:Izvinite intelektualci na drugacijem razmisljanju.Treba li licna karta na uvidBoskoAntic je napisao/la:simon je napisao/la:Koliko je vama pojednicima godina ??
Kakve gluposti pisete
Bas!
Bordo braćo, ima li išta novo vezano za povredu Cimirota? Ima li neko neke informacije, osim onog prvog uvida što sam jutros pročitao na ss.ba? Valjda će moći ubrzo početi trenirati, nadam se da nije veća kakva povreda. 
4.10.2009
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za 5 dana kao nov,zglob
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Volio bih vas napomenuti da je brat Aragon prvi iznio ovo oko TA. Imao je dobre i provjerene info koje je podijelio sa nama.
Bravo Aragon brate
Bravo Aragon brate
Pozdrav bordo naciji, svakim danom sve više napredujemo. Kad sam pročitao ovo za "TA" stanje je bilo rikavela iako sam bio skeptičan povodom toga. Nije nas sreća nikada mazila, teško se čovjeku navići na "podmazano".
Naravno, đe ću doći praznih ruku, nije red. Vidio sam da se nekšto oko adže spominje, sklepano je na brzaka, možda se nekome i svidi

tvoj prijasnji nick?HordeBL je napisao/la:Volio bih vas napomenuti da je brat Aragon prvi iznio ovo oko TA. Imao je dobre i provjerene info koje je podijelio sa nama.
Bravo Aragon brate
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ouroboros je napisao/la:Pozdrav bordo naciji, svakim danom sve više napredujemo. Kad sam pročitao ovo za "TA" stanje je bilo rikavela iako sam bio skeptičan povodom toga. Nije nas sreća nikada mazila, teško se čovjeku navići na "podmazano".Naravno, đe ću doći praznih ruku, nije red. Vidio sam da se nekšto oko adže spominje, sklepano je na brzaka, možda se nekome i svidi
![]()
![]()
Svaka cast
Ti si opet šampion !
nije grijesis...aragon je lik koji nece vise na ovaj forum..
al et...vjeruj ako hoces
al et...vjeruj ako hoces
Evo na Bordo TV-u citava utakmica protiv Temišvara..Pa članovi bujrum a ostali malo se strpite dok ne dodje na forum
Ko vam je kriv ,sto se niste uclanili..

-
nukleusmember
- Kontakt:
nachuo sam za cifru od TA,sramota me i napisati[SMILING FACE WITH SMILING EYES] stare mi moje[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Napisi, ne budi stidannukleusmember je napisao/la:nachuo sam za cifru od TA,sramota me i napisati[SMILING FACE WITH SMILING EYES] stare mi moje[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako HordeBL rece..
Prva godina 150K eura
Druga godina 200K eura
Prva godina 150K eura
Druga godina 200K eura
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.