simon je napisao/la:Koliko je vama pojednicima godina ??
Kakve gluposti pisete
Bas!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
simon je napisao/la:Koliko je vama pojednicima godina ??
Kakve gluposti pisete
Izvinite intelektualci na drugacijem razmisljanju.Treba li licna karta na uvidBoskoAntic je napisao/la:simon je napisao/la:Koliko je vama pojednicima godina ??
Kakve gluposti pisete
Bas!
Ne treba, postovi otkrivaju sve.Ado76 je napisao/la:Izvinite intelektualci na drugacijem razmisljanju.Treba li licna karta na uvidBoskoAntic je napisao/la:simon je napisao/la:Koliko je vama pojednicima godina ??
Kakve gluposti pisete
Bas!
tvoj prijasnji nick?HordeBL je napisao/la:Volio bih vas napomenuti da je brat Aragon prvi iznio ovo oko TA. Imao je dobre i provjerene info koje je podijelio sa nama.
Bravo Aragon brate
Ouroboros je napisao/la:Pozdrav bordo naciji, svakim danom sve više napredujemo. Kad sam pročitao ovo za "TA" stanje je bilo rikavela iako sam bio skeptičan povodom toga. Nije nas sreća nikada mazila, teško se čovjeku navići na "podmazano".Naravno, đe ću doći praznih ruku, nije red. Vidio sam da se nekšto oko adže spominje, sklepano je na brzaka, možda se nekome i svidi
![]()
![]()
Napisi, ne budi stidannukleusmember je napisao/la:nachuo sam za cifru od TA,sramota me i napisati[SMILING FACE WITH SMILING EYES] stare mi moje[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cifra za Visit Malesya je bila 1 milion KM kako se pricalo, znaci ja stvarno ne znam jer nisam bio potpisnik istih ugovora, ali sasvim moguce kad uzmes u obzir da je 500K iznosila pomoc poplavljenim podrucijima, sto potvrdjuje moju tezu od maloprije da insajder nema pojma!!!nukleusmember je napisao/la:fkt me sramota,mislichete da sam prolup"o a mozhda i jesam[WHITE SMILING FACE],momak je neki spomen"o cifru od 200 000 eura godishnje,izgleda da nas shestocifreni brojevi vishe ne interesuju[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
VVVBK
amidzaTan je napisao/la:Cifra za Visit Malesya je bila 1 milion KM kako se pricalo, znaci ja stvarno ne znam jer nisam bio potpisnik istih ugovora, ali sasvim moguce kad uzmes u obzir da je 500K iznosila pomoc poplavljenim podrucijima, sto potvrdjuje moju tezu od maloprije da insajder nema pojma!!!nukleusmember je napisao/la:fkt me sramota,mislichete da sam prolup"o a mozhda i jesam[WHITE SMILING FACE],momak je neki spomen"o cifru od 200 000 eura godishnje,izgleda da nas shestocifreni brojevi vishe ne interesuju[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, Dave, Fouzi1, iliyaa8, istokzeljo, mosarajvosa83, Pena, Rajvosa4ever, riki46, Rule_hz, soe, Varijantas8, Venom, ŠTA_JE i 93 gosta.