Jučerašnja utakmica po meni nije na nivou na kojem trebamo igrati. Da li je uzrok tome umor od prethodnih treninga i utakmica ili što je protivnik igrao baš grubo ne znam. Ali ako onako budemo igrali u prvenstvu neće biti dobro. Možda razloge možemo tražiti i u tome što je Meho baš izmiksao, ali izmiksani su bili i prethodne dvije tekme pa su bolje izgledali na terenu.
Uglavnom neki su bili malo indisponirani, neki solidni, neki dobri, ali opća slika je da to sve bilo onako, nit smrdi nit miriše.
U početku nam je škripala desna strana gdje su ordinirali Anđušić i Kallasi, kod Nemanje se vidi velika želja za dokazivanjem ali i mala doza nesigurnosti. Trčao je kao navijen ali u nekim trenucima i bez rezultata. Kod Kallasia se isto vidi želja i velika borbenost, tako se nakon jednog lošeg ispucavanja lopte od strane Plakala hrvao sa igračem za loptu. Emir je u intervencijama kao mačka, ali mu je ispucavanje lopte dosta loše, nekad ni centar ne prebaci. Anđušić je imao nekoliko dobrih centaršuteva, međutim nisu dali rezultata. BIće od njeg nešto i ako se uspije nametnuti i nekog istisnuti iz prve postave onda mu svaka čast.
Benko, fizički prejak..Odbijaju se od njega. Samo mu stomak malo smeta
Miloš je po meni bio jedan od lošijih, ima on one svoje prepoznatljive poteze ali i bespotrebno soliranje. U jednom trenutku je jako loše izveo jedan prekid, u nastavku akcije došao do lopte pa je opet izgubio

, pa je loptu gubio u pozicijama blizu lašeg šesnaesterca i iz jedne su oni opasno zaprijetili ali je Emir odbranio.
Odbrana je stajala jako dobro sa defanzivnim veznim igračima, i tu nije bilo problema, sve njihove napade ako ne zaustave Dino i Samir su otklanjali Džemo i Kova. Međutim javljala se "rupa" na sredini terena; ofanzivna linija sredine je bila daleko od defanzivne. Džemini kartoni su opravdani i nisu dobijeni zbog gluposti nego iz jedinog logičnog rješenja u tom trenutku. Kovačević je odigrao dobru rolnu u kojoj nije imao previše ni posla, jednu grešku je imao ali se brzo popravio.
Rustemović će biti pravo pojačanje, jer svaku ovu utakmcu je odigrao sasvim dobro.
Što se tiče ovih koji su ušli kasnije, Bilbija opet djelio ko rukom, izveli nekoliko dobrih kontri ali bez realizacije. Možemo neku svoju igru graditi i na bunkeru, jer Krste i Dulja istrče kontru za nekoliko sekundi.
Kao što sam gore rekao, ne baš dobra utakmica. Gojko sam izažao sa terena, vidno hramlje, šta će biti, nadamo se najboljem.
Ako se neki igrači malo ne trznu, imat ćemo problema.
-----------------Benko------------------
--Duljević---Radovac---Alispahić(?)--
--------Rustemović------Cimirot------
Prema zadnjoj utakmici, ovi su najviše pokazali. A šta će biti do kraja priprema, vidjet ćemo.
Pošto je @high nedavno navraćao, jedno pitanje za njega: Ko je prema njegovim kriterijima broj jedan u timu?