FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amidzaTan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amidzaTan » 12 feb 2015, 21:28

HordeBL je napisao/la:

kad skontas da je to bila ZAKLADA by AMIDZA a ne samo njegova donacija...onda skontas da tebi nije (ocigledno) dobro..kad nesto pises , prvo se sjeti ili pitaj nekoga...ne glumi mangupa jer si daleko od toga
Kako to da nam se sponzor i sredstva od istog prepolovila inssajderu? Klubu koji iz dana u dan sve vise napreduje???

Znam ja da je to zaklada (ili fondacija pod naski kad ga uzmes)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 feb 2015, 21:32

Zaista svaka cast upravi i naravno nasem Amidzi :tokralju: :tokralju:

Na nama je sad da punimo tribine
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 feb 2015, 21:34

aman ljudi, uživajte...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2015, 21:36

VanBasten je napisao/la:aman ljudi, uživajte...
DJESI baja jesi ziv :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 feb 2015, 21:37

Jao avaza, hoce li Hasagic u Sarajevo :lol: :lol:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2015, 21:41

Naravno,jako je bitno da i mi sada pocnemo prinositi klubu sto vise mozemo i svi znamo dobro da nece biti 10K clanova u ovoj godini...sa nekim maximalno ozbiljnim pristupom marketingu i zavisi koliko doguramo u europi...bit ce mozda nekih 8K ali eto da nas ovu polusezonu dolazi preko 7K na ove jace utakmice,za derbi ako Bog da 20K pa da imaju malo koristi i od nas ljudi,uprava radi fenomenalan posao i nase je da dolazimo u sto vecem broju..situacija u drzavi je takva kakva jest'...medju zadnjim rupama smo u europi ali opet ko nije clan mislim da 10 KM nije problem mjesecno izdvojiti za 2 utakmice...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 12 feb 2015, 21:41

Igrac partizana nije zelio produziti ugovor pa mu zapalili auto. Da ne planira lod nas na ljeto :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 21:43

amidzaTan je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:

kad skontas da je to bila ZAKLADA by AMIDZA a ne samo njegova donacija...onda skontas da tebi nije (ocigledno) dobro..kad nesto pises , prvo se sjeti ili pitaj nekoga...ne glumi mangupa jer si daleko od toga
Kako to da nam se sponzor i sredstva od istog prepolovila inssajderu? Klubu koji iz dana u dan sve vise napreduje???

Znam ja da je to zaklada (ili fondacija pod naski kad ga uzmes)

Da si znao , napiso bi. Ovako ostaje (po tebi ) da je Tan sam donirao pare...aferim :clap: :clap:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 feb 2015, 21:45

Burberry46 je napisao/la:Jao avaza, hoce li Hasagic u Sarajevo :lol: :lol:
:?
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2015, 21:47

:problem:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 feb 2015, 21:47

Zar Hasgic jos brani.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 feb 2015, 21:47

Jučerašnja utakmica po meni nije na nivou na kojem trebamo igrati. Da li je uzrok tome umor od prethodnih treninga i utakmica ili što je protivnik igrao baš grubo ne znam. Ali ako onako budemo igrali u prvenstvu neće biti dobro. Možda razloge možemo tražiti i u tome što je Meho baš izmiksao, ali izmiksani su bili i prethodne dvije tekme pa su bolje izgledali na terenu.
Uglavnom neki su bili malo indisponirani, neki solidni, neki dobri, ali opća slika je da to sve bilo onako, nit smrdi nit miriše.
U početku nam je škripala desna strana gdje su ordinirali Anđušić i Kallasi, kod Nemanje se vidi velika želja za dokazivanjem ali i mala doza nesigurnosti. Trčao je kao navijen ali u nekim trenucima i bez rezultata. Kod Kallasia se isto vidi želja i velika borbenost, tako se nakon jednog lošeg ispucavanja lopte od strane Plakala hrvao sa igračem za loptu. Emir je u intervencijama kao mačka, ali mu je ispucavanje lopte dosta loše, nekad ni centar ne prebaci. Anđušić je imao nekoliko dobrih centaršuteva, međutim nisu dali rezultata. BIće od njeg nešto i ako se uspije nametnuti i nekog istisnuti iz prve postave onda mu svaka čast.
Benko, fizički prejak..Odbijaju se od njega. Samo mu stomak malo smeta :mrgreen:

Miloš je po meni bio jedan od lošijih, ima on one svoje prepoznatljive poteze ali i bespotrebno soliranje. U jednom trenutku je jako loše izveo jedan prekid, u nastavku akcije došao do lopte pa je opet izgubio :? , pa je loptu gubio u pozicijama blizu lašeg šesnaesterca i iz jedne su oni opasno zaprijetili ali je Emir odbranio.

Odbrana je stajala jako dobro sa defanzivnim veznim igračima, i tu nije bilo problema, sve njihove napade ako ne zaustave Dino i Samir su otklanjali Džemo i Kova. Međutim javljala se "rupa" na sredini terena; ofanzivna linija sredine je bila daleko od defanzivne. Džemini kartoni su opravdani i nisu dobijeni zbog gluposti nego iz jedinog logičnog rješenja u tom trenutku. Kovačević je odigrao dobru rolnu u kojoj nije imao previše ni posla, jednu grešku je imao ali se brzo popravio.
Rustemović će biti pravo pojačanje, jer svaku ovu utakmcu je odigrao sasvim dobro.
Što se tiče ovih koji su ušli kasnije, Bilbija opet djelio ko rukom, izveli nekoliko dobrih kontri ali bez realizacije. Možemo neku svoju igru graditi i na bunkeru, jer Krste i Dulja istrče kontru za nekoliko sekundi.

Kao što sam gore rekao, ne baš dobra utakmica. Gojko sam izažao sa terena, vidno hramlje, šta će biti, nadamo se najboljem.

Ako se neki igrači malo ne trznu, imat ćemo problema.

-----------------Benko------------------

--Duljević---Radovac---Alispahić(?)--

--------Rustemović------Cimirot------

Prema zadnjoj utakmici, ovi su najviše pokazali. A šta će biti do kraja priprema, vidjet ćemo.

Pošto je @high nedavno navraćao, jedno pitanje za njega: Ko je prema njegovim kriterijima broj jedan u timu?

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 feb 2015, 21:49

Head je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Jao avaza, hoce li Hasagic u Sarajevo :lol: :lol:
:?
slika
:lol:
1946

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 12 feb 2015, 21:51

I kad kupis te novine u clanku ce pisati
Hasagic trazi klub mozda i Sarajevo?!

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 12 feb 2015, 21:52

hilmo je napisao/la:Jučerašnja utakmica po meni nije na nivou na kojem trebamo igrati. Da li je uzrok tome umor od prethodnih treninga i utakmica ili što je protivnik igrao baš grubo ne znam. Ali ako onako budemo igrali u prvenstvu neće biti dobro. Možda razloge možemo tražiti i u tome što je Meho baš izmiksao, ali izmiksani su bili i prethodne dvije tekme pa su bolje izgledali na terenu.
Uglavnom neki su bili malo indisponirani, neki solidni, neki dobri, ali opća slika je da to sve bilo onako, nit smrdi nit miriše.
U početku nam je škripala desna strana gdje su ordinirali Anđušić i Kallasi, kod Nemanje se vidi velika želja za dokazivanjem ali i mala doza nesigurnosti. Trčao je kao navijen ali u nekim trenucima i bez rezultata. Kod Kallasia se isto vidi želja i velika borbenost, tako se nakon jednog lošeg ispucavanja lopte od strane Plakala hrvao sa igračem za loptu. Emir je u intervencijama kao mačka, ali mu je ispucavanje lopte dosta loše, nekad ni centar ne prebaci. Anđušić je imao nekoliko dobrih centaršuteva, međutim nisu dali rezultata. BIće od njeg nešto i ako se uspije nametnuti i nekog istisnuti iz prve postave onda mu svaka čast.
Benko, fizički prejak..Odbijaju se od njega. Samo mu stomak malo smeta :mrgreen:

Miloš je po meni bio jedan od lošijih, ima on one svoje prepoznatljive poteze ali i bespotrebno soliranje. U jednom trenutku je jako loše izveo jedan prekid, u nastavku akcije došao do lopte pa je opet izgubio :? , pa je loptu gubio u pozicijama blizu lašeg šesnaesterca i iz jedne su oni opasno zaprijetili ali je Emir odbranio.

Odbrana je stajala jako dobro sa defanzivnim veznim igračima, i tu nije bilo problema, sve njihove napade ako ne zaustave Dino i Samir su otklanjali Džemo i Kova. Međutim javljala se "rupa" na sredini terena; ofanzivna linija sredine je bila daleko od defanzivne. Džemini kartoni su opravdani i nisu dobijeni zbog gluposti nego iz jedinog logičnog rješenja u tom trenutku. Kovačević je odigrao dobru rolnu u kojoj nije imao previše ni posla, jednu grešku je imao ali se brzo popravio.
Rustemović će biti pravo pojačanje, jer svaku ovu utakmcu je odigrao sasvim dobro.
Što se tiče ovih koji su ušli kasnije, Bilbija opet djelio ko rukom, izveli nekoliko dobrih kontri ali bez realizacije. Možemo neku svoju igru graditi i na bunkeru, jer Krste i Dulja istrče kontru za nekoliko sekundi.

Kao što sam gore rekao, ne baš dobra utakmica. Gojko sam izažao sa terena, vidno hramlje, šta će biti, nadamo se najboljem.

Ako se neki igrači malo ne trznu, imat ćemo problema.

-----------------Benko------------------

--Duljević---Radovac---Alispahić(?)--

--------Rustemović------Cimirot------

Prema zadnjoj utakmici, ovi su najviše pokazali. A šta će biti do kraja priprema, vidjet ćemo.

Pošto je @high nedavno navraćao, jedno pitanje za njega: Ko je prema njegovim kriterijima broj jedan u timu?

Odlicna analiza utakmice :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2015, 21:54

ShofaII je napisao/la:Igrac partizana nije zelio produziti ugovor pa mu zapalili auto. Da ne planira lod nas na ljeto :D
Brutalno :crazy:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2015, 22:04

Partizan uzeo Maribora 2-1. :lolno:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 feb 2015, 22:27

Ovi iz avazovog sporta su bas neki ludi novinari :urnebes:

Bas me interesuje odakle im ove informacije i otkud im Hasagic pada na pamet lik godinu dana branio nije i sada bi kao trebao kod nas pa Ibro Hodzic ima vece sanse da bude prvi golman :D
Ti si opet šampion !

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 12 feb 2015, 22:31

Ne brani lik dugo i bez kluba je sigurno od ljetos, to samo ovi što za par stoja pišu, mogu da objave :thumbdown:
amypitar je napisao/la:Zar Hasgic jos brani.
Mosa RajvoSa

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 12 feb 2015, 22:34

Mozda prica oko Borjana nije jos zavrsena, i da bi se ove pare od Dupovca prema njemu mogle usmjeriti!!!

Jer polako se privodo kraju ovaj prijelazni rok, a on je koliko znam jos bez kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, Mahalac7 i 46 gostiju.