FK Radnički Lukavac

Scholl
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Scholl » 15 feb 2015, 13:28

sodaacm je napisao/la:
Koja ti je to logika ako poljice ima 700 mi trebamo imati 7000? Po cemu taj zakljucak donosis?Da li si ti svjestan da je poljice jedno od najvecih sela u Sjevero istocnoj Bosni( ako se ne varam oko 5000 stanovnika) a Lukavac sam ima oko 15 ooo cirka....i ti kazes tek tako nace se donacije za plasticnu travu , evo ja sam za da se otvori kakav fond za istu i da doniramo koliko ko moze (zeli da da), ja sam spreman volontirati za isti projekat da se pomogne ali opet kazem ljudi besparica je, uzmi olovku i papir i sracunaj kako i sta,,,evo ja sam guglao o toj plastikari i nasao cijenu oko 20 eura po kvadratu, sto ne mora da bude da je to ta cijena pa racunaj koliko ti treba para za to 80X50(povrsina pomocnog od prilike)x 20 eura (cijena )samo da kupis :) Da budem iskren ja bih volio biti 12 u ovoj ligi a uloziti pare u infrastrukturu nego ici u PL sutra
de mi pricaj koliko Poljice ima stanovika, znam to mjesto jednako kao i Lukavac.Govorim, jer smo veca sredina, jer imamo vise privatnika koji bi investirali.(napisao sam da se ne shvata bukvalno, a ti opet bukvalno shvatio) Ima samo nas 500 koji se skupimo na jugu protiv viteza, i svaki od nas moze npr kupit jednu stolicu. ja samo hocu da kazem, da je moguce sve napraviti, kad bi se svi ukljucili, malo stisnuti ove privatnike(mislim na fabrike) a i manja preduzeca koji zive iskljucivo od nas, pa neka malo vrate gradu, ne trazimo puno.besparice jeste, ali nije tolika koliko je to sve napuhano.
Htio sam da pokrenem jednu zdravu raspravu, da se daju ideje, i mogucnosti. Volonterski naravno, svi bi pomogli, i tu bi se dosta ustedilo. Za pocetak je najbolje mozda da se pravi pomocni teren sa plastikom, da se ima gdje trenirati, da se glavni teren čuva koliko god je to moguće.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 feb 2015, 13:43

Scholl je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
Koja ti je to logika ako poljice ima 700 mi trebamo imati 7000? Po cemu taj zakljucak donosis?Da li si ti svjestan da je poljice jedno od najvecih sela u Sjevero istocnoj Bosni( ako se ne varam oko 5000 stanovnika) a Lukavac sam ima oko 15 ooo cirka....i ti kazes tek tako nace se donacije za plasticnu travu , evo ja sam za da se otvori kakav fond za istu i da doniramo koliko ko moze (zeli da da), ja sam spreman volontirati za isti projekat da se pomogne ali opet kazem ljudi besparica je, uzmi olovku i papir i sracunaj kako i sta,,,evo ja sam guglao o toj plastikari i nasao cijenu oko 20 eura po kvadratu, sto ne mora da bude da je to ta cijena pa racunaj koliko ti treba para za to 80X50(povrsina pomocnog od prilike)x 20 eura (cijena )samo da kupis :) Da budem iskren ja bih volio biti 12 u ovoj ligi a uloziti pare u infrastrukturu nego ici u PL sutra
de mi pricaj koliko Poljice ima stanovika, znam to mjesto jednako kao i Lukavac.Govorim, jer smo veca sredina, jer imamo vise privatnika koji bi investirali.(napisao sam da se ne shvata bukvalno, a ti opet bukvalno shvatio) Ima samo nas 500 koji se skupimo na jugu protiv viteza, i svaki od nas moze npr kupit jednu stolicu. ja samo hocu da kazem, da je moguce sve napraviti, kad bi se svi ukljucili, malo stisnuti ove privatnike(mislim na fabrike) a i manja preduzeca koji zive iskljucivo od nas, pa neka malo vrate gradu, ne trazimo puno.besparice jeste, ali nije tolika koliko je to sve napuhano.
Htio sam da pokrenem jednu zdravu raspravu, da se daju ideje, i mogucnosti. Volonterski naravno, svi bi pomogli, i tu bi se dosta ustedilo. Za pocetak je najbolje mozda da se pravi pomocni teren sa plastikom, da se ima gdje trenirati, da se glavni teren čuva koliko god je to moguće.
Naravno zdrava rasprava sve ovo sto sam rekao je potpuno zdravo :D,,,nista ja bukvalno nisam skontao , et ti kazes 500 siouxa na jugu pa da se kupi 500 stolica , ev ja cu uzeti dvije jer neko nece moci niti jednu(a takvih je 400 minimum),a opet kazem mozemo mi to krenuti nije problem ali nisam siguran da bi u ovom trenutku uspjelo i nisam siguran da si ekonomski osvjescen o trenutnoj situaciji u gradu,,, ti mislis da koksara jedva ceka da im pokucas i trazis 1000 km?Ili pak soda ili bilo koja druga firma,,,da je tako isli bi dnevno barem dvaput ali nije ,,,Ja bih se odrekao nekih stvari kao npr bakljade parole i dr, navijacke rekvizita za ovu polu sezonu , odradio par partija za takve neke projekte ,,, to bi bio dobar start, to je sto smo mi u mogucnosti da uradimo,,,i naravno volonterski pomoci oko toga to je nasa realnost i to je sve sto mozemo uciniti .REALNO

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 15 feb 2015, 13:52

Eto vidis to je odlicno, odreci se pirotehnike, koja svakako klubu samo donosi novcane kazne,a i navijacima trosak, Stolicu svako moze kupiti, jer svakodnevno vidjam osobe koje su tu na tribini,a koje trose pare na gluposti kao sto je kocka i slicno.(nije moje da govorim gdje ce ko svoje pare trositi naravno ali samo kazem da se za stolicu ima, kao sto se imalo kad smo kupovali maice gdje se pomoglo radu grupe)
Vjeruj mi štednjom i skupljanjem sve je moguce, samo je pitanje koliko mi zapravo zelimo nesto..

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 feb 2015, 14:21

Bravo momci.
Tipkam s telefona, ali cim se docepam racunara napisacu nekoliko stvari.

Za pocetak, MORAMO glavni travnjak srediti jer je ovaj u katastrofalno losem stanju (iako je i on dobar i odnosu na neke druge terene u ovoj ligi)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 feb 2015, 16:26

U Teslicu zavrseno bez golova. Ubitacan je ritam, 3 utakmice u 5 dana. Mozda treba malo odmorit' ;(

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 feb 2015, 16:53

Zoom088 je napisao/la:U Teslicu zavrseno bez golova. Ubitacan je ritam, 3 utakmice u 5 dana. Mozda treba malo odmorit' ;(

Što je previše, previše je. Treba malo smanjiti te utakmice da se ne bi, ne daj Bože desile kakve povrede. Bar svaki treći dan utakmica, bilo bi taman.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 feb 2015, 16:57

Zoom088 je napisao/la:U Teslicu zavrseno bez golova. Ubitacan je ritam, 3 utakmice u 5 dana. Mozda treba malo odmorit' ;(

Nema odmora samo trening :) salim se, potrebno je i to naravno, u srijedu 18 - og igramo sa Prokosovicima,
a za vikend naredni sa Radnikom tako da bice odmora sad, a onda jel 28 - og februara malo cemo u Hercegovinu i dole odigrati sa Braniteljom i Capljinom, i to bi bilo to, onda 7 mart i pravac Kakanj :)

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 feb 2015, 17:51

sad iz teslica.vjerujte da nas ljudi dozivljavaju tamo kao delije kao grobare kao fratru kao las puentas hools kao em ejtin kao bogota roots kao ne znam ti ni ja sta vise.malo smo i napadnuti tamo.helem nejse.elko odigrao dobro.bascelic dobar.suba tanak.jsuf tanak.cejvanovic tanak.jaha puno grijesio.mujagic solidan.dzana solidan.redza solidan.selamovic tanak-solidan.jaganjac solidan.cehaja nije igrao peta ga bolila isto i hasanovica butni misic.ovi sto su usli tankosava kasumovic,salihovic.todorovic prejak nema sta.elo isto bezopasan.akif tokic isto.sad da ne idem do u tancine slabi smo bili.siouxa bilo 25-tak.6 auta.amin.prejaki smo u to nema vise sumnje nikakve.teslic cijeli je istegan leaders teslic.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 feb 2015, 21:02

Dobro je to sve, nek nema povreda puno to ja najbitnije, ovo su utakmice gdje igraci ne daju 100 % svojih mogucnosti, cuvaju se, kad dodju one prave takmicarske sigurno je da ce biti puno bolje :)

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 feb 2015, 21:48

normalno.dosli ljudi da vide radnicki.ha ja.znaju ljudi da smo mi van okvira ove lige.nece ljudi doci gledat gracanicu,banovice,i one iz onog sela doboja.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2015, 22:10

agalo je napisao/la:normalno.dosli ljudi da vide radnicki.ha ja.znaju ljudi da smo mi van okvira ove lige.nece ljudi doci gledat gracanicu,banovice,i one iz onog sela doboja.
kakav lik nevjerovatno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 feb 2015, 22:14

SaltCityAttack je napisao/la:
agalo je napisao/la:normalno.dosli ljudi da vide radnicki.ha ja.znaju ljudi da smo mi van okvira ove lige.nece ljudi doci gledat gracanicu,banovice,i one iz onog sela doboja.
kakav lik nevjerovatno
Najjaci vjeruj mi :lol:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 feb 2015, 23:05

Kad odete nekad sami na utakmicu u goste svog voljenog tima par stotina kilometara daleko i stavite navijacke rekvizite svog kluba i sami navijate onda se javite nasem AGI, dotad svi smo ispod njega...

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 feb 2015, 23:06

sad pocinje faza treniranja s loptom imamo oko 20 dana da bakcem.da se to sve posloziti.idemo.samo deriiiii

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 feb 2015, 23:40

samolukavac je napisao/la:Kad odete nekad sami na utakmicu u goste svog voljenog tima par stotina kilometara daleko i stavite navijacke rekvizite svog kluba i sami navijate onda se javite nasem AGI, dotad svi smo ispod njega...

pa dobro ne volim nesto pisat te navijacke furke posebno ne jer nisam sad dole da nesto pometujem, ali u svoje vrijeme sam svakako znao otici tako na gostovanje kad niko drugi nije htijeo .. recimo slabo je ko zelio krenut neorganizovano na Kosevo 1998 s obairom da je bila ona frka Fukara i Hordi 1997...ali opet bilo je nas budala jok koji su se ipak znali snaci za prevoz pa se na kosevu pojavi 12 ljudi kojima je i Juzna tribina bila zatvorena, a pojavis se onako u crveno crnim bojama., dresu i opstanes u upecatljiv sjeveru, pa onda stopom ides u Kakanj nista to meni nije bilo strano za voljeni klub :)..ali eto svaka cast i tom vasem momku covjek voli svoj klub ...ja sam sam psomeno ovog forumasa jer mi je izgledalo da je neko mladji barem po njegovom pisanju
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 feb 2015, 07:24

SaltCityAttack je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Kad odete nekad sami na utakmicu u goste svog voljenog tima par stotina kilometara daleko i stavite navijacke rekvizite svog kluba i sami navijate onda se javite nasem AGI, dotad svi smo ispod njega...

pa dobro ne volim nesto pisat te navijacke furke posebno ne jer nisam sad dole da nesto pometujem, ali u svoje vrijeme sam svakako znao otici tako na gostovanje kad niko drugi nije htijeo .. recimo slabo je ko zelio krenut neorganizovano na Kosevo 1998 s obairom da je bila ona frka Fukara i Hordi 1997...ali opet bilo je nas budala jok koji su se ipak znali snaci za prevoz pa se na kosevu pojavi 12 ljudi kojima je i Juzna tribina bila zatvorena, a pojavis se onako u crveno crnim bojama., dresu i opstanes u upecatljiv sjeveru, pa onda stopom ides u Kakanj nista to meni nije bilo strano za voljeni klub :)..ali eto svaka cast i tom vasem momku covjek voli svoj klub ...ja sam sam psomeno ovog forumasa jer mi je izgledalo da je neko mladji barem po njegovom pisanju
Punkeri iz Sode su pjesice dolazili iz Sarajeva u starcicama od 5km, do Kladnja, a poslije Kladnja bosi naravno jer nije bilo vise starki na nogama :lol:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 16 feb 2015, 14:36

danas pauza.sutra trening,a u srijedu utakmica sa prokosovicima.opet cu da provjerim u kakvom su stanju hasanovici cehajic i kakav je daljni raspored utakmica i treninga.nisam ranije pisao za ove nove igrace a to su kasumovic,tokic,golman adi,ostale znate nadam se.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 16 feb 2015, 16:40

Neće biti utakmice s Prokosovićima. Magirus je htio da se igra u Bokavićima i što su iz Uprave Radničkog odbili, dok s druge strane Prokosovići ne žele da igraju na plastičnoj travi (gdje su inače igrali sa Simin Hanom nedavno).

U četvrtak se igra sa Slavenom iz Živinica.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2015, 17:39

Je li to Cehajic sto je u Slobodi igrao sad kod vas ili se radi o nekom drugom?.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 feb 2015, 17:55

SaltCityAttack je napisao/la:Je li to Cehajic sto je u Slobodi igrao sad kod vas ili se radi o nekom drugom?.
Laki. :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.