de mi pricaj koliko Poljice ima stanovika, znam to mjesto jednako kao i Lukavac.Govorim, jer smo veca sredina, jer imamo vise privatnika koji bi investirali.(napisao sam da se ne shvata bukvalno, a ti opet bukvalno shvatio) Ima samo nas 500 koji se skupimo na jugu protiv viteza, i svaki od nas moze npr kupit jednu stolicu. ja samo hocu da kazem, da je moguce sve napraviti, kad bi se svi ukljucili, malo stisnuti ove privatnike(mislim na fabrike) a i manja preduzeca koji zive iskljucivo od nas, pa neka malo vrate gradu, ne trazimo puno.besparice jeste, ali nije tolika koliko je to sve napuhano.sodaacm je napisao/la:
Koja ti je to logika ako poljice ima 700 mi trebamo imati 7000? Po cemu taj zakljucak donosis?Da li si ti svjestan da je poljice jedno od najvecih sela u Sjevero istocnoj Bosni( ako se ne varam oko 5000 stanovnika) a Lukavac sam ima oko 15 ooo cirka....i ti kazes tek tako nace se donacije za plasticnu travu , evo ja sam za da se otvori kakav fond za istu i da doniramo koliko ko moze (zeli da da), ja sam spreman volontirati za isti projekat da se pomogne ali opet kazem ljudi besparica je, uzmi olovku i papir i sracunaj kako i sta,,,evo ja sam guglao o toj plastikari i nasao cijenu oko 20 eura po kvadratu, sto ne mora da bude da je to ta cijena pa racunaj koliko ti treba para za to 80X50(povrsina pomocnog od prilike)x 20 eura (cijena )samo da kupisDa budem iskren ja bih volio biti 12 u ovoj ligi a uloziti pare u infrastrukturu nego ici u PL sutra
Htio sam da pokrenem jednu zdravu raspravu, da se daju ideje, i mogucnosti. Volonterski naravno, svi bi pomogli, i tu bi se dosta ustedilo. Za pocetak je najbolje mozda da se pravi pomocni teren sa plastikom, da se ima gdje trenirati, da se glavni teren čuva koliko god je to moguće.