Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

bagra
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bagra » 15 feb 2015, 21:25

Dzeko, Ibisevic, Djuric i Mahmutovic i ne trebamo se brinuti za napad, nama su problemi na bocnim pozicijama
Limvo Likce

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 feb 2015, 21:25

povratakotpisanih je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Milan da samo stoji u 16 metara i hvata lopte glavom korisniji je od svih ostalih "spiceva" na spisku.
Upravo tako, mislim da bi on i Džeko bili sjajan tandem jer bi se protivnička odbrana morala boriti sa Đuricem sto bi Džeki dalo više prostora.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rijetko kad dva visoka igraca budu dobar tandem. Najbolja kombinacija su jedan visoki da spusta lopte glavom i drugi mal i brz. Mozda bi tu dobro dosao onaj iz Zaragoze, kazu da je brz.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 15 feb 2015, 21:26

On je krilo mislim.na Hadzica.

Zeljeznicar! 1921 !

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 15 feb 2015, 21:27

Mimo gola Milan igra odlicno u polju... gol je nebitan., puno je vaznije da je njegov svaki zracni duel..... neka samo tako nastavi...

A inace razbiti ce Juve ove... samo dok se igraci naviknu na umjetnu travu...a ovi su i najslabiji u Italiji...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 15 feb 2015, 21:31

Momciluka se jedino ovako uz karton moze cuvati kad prima loptu !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 feb 2015, 21:33

Dobio je skoro svaki duel protiv Ogbone. Nije ni toliko spor u odnosu na visinu, kod gola je dobro istrcao kontru. Cudno mi je da ima malo golova za klubove, jer kad sam ga god gledao cini se da ima osjecaj za gol i ne propusta mnogo prilika. Nije mala stvar Buffona savladat, pogotovo kad je vec bio napravio dvije odlicne odbrane.

Igrac koji moze bit koristan i protiv malih i velikih ekipa, definitivno ima mjesta na spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2015, 21:34

Djuric je kad je lopta ''na zemlji'' vrlo limitran, to se i u ovoj tekmi vidi. Ali u zraku jednostavno dominantan i fantastican, sto me i ne cudi na osnovu ovolike visine. Svakako jeste igrac koji se moze nadji na spisku reprezentacije, sad ne bas u prvih 11, ali ovakav igrac sigurno ne moze da bude visak.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 15 feb 2015, 21:38

Goalgetter je napisao/la:Djuric je kad je lopta ''na zemlji'' vrlo limitran, to se i u ovoj tekmi vidi. Ali u zraku jednostavno dominantan i fantastican, sto me i ne cudi na osnovu ovolike visine. Svakako jeste igrac koji se moze nadji na spisku reprezentacije, sad ne bas u prvih 11, ali ovakav igrac sigurno ne moze da bude visak.
Ubio se za utakmica kada nam zatvore sredinu, kad Spaha podje slati loptu u protivnicih 16 ono kad nam ne ide, samo Luleta desno a Hajru lijevo i bacaj svaku u 16, on i Dzeko moraju 1-2 lopte realizirati za 90 min kad bi se na qrcu plesalo !!!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2015, 21:40

Husika je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Djuric je kad je lopta ''na zemlji'' vrlo limitran, to se i u ovoj tekmi vidi. Ali u zraku jednostavno dominantan i fantastican, sto me i ne cudi na osnovu ovolike visine. Svakako jeste igrac koji se moze nadji na spisku reprezentacije, sad ne bas u prvih 11, ali ovakav igrac sigurno ne moze da bude visak.
Ubio se za utakmica kada nam zatvore sredinu, kad Spaha podje slati loptu u protivnicih 16 ono kad nam ne ide, samo Luleta desno a Hajru lijevo i bacaj svaku u 16, on i Dzeko moraju 1-2 lopte realizirati za 90 min kad bi se na qrcu plesalo !!!
O slicnoj situaciji sam i ja razmisljao. :rol: :thumbup:

Ma uglavnom kad ganjas rezultat, pa hiljadu dugih lopti dolaze u sesnaesterac, eh tu bi nam Djuric legao kao budali samar. A ne nakupljati po jos 7 veznjaka na klupi od kojih ionako koristi nemas kad gubis.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 feb 2015, 21:40

calcio je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Milan da samo stoji u 16 metara i hvata lopte glavom korisniji je od svih ostalih "spiceva" na spisku.
Upravo tako, mislim da bi on i Džeko bili sjajan tandem jer bi se protivnička odbrana morala boriti sa Đuricem sto bi Džeki dalo više prostora.

Rijetko kad dva visoka igraca budu dobar tandem. Najbolja kombinacija su jedan visoki da spusta lopte glavom i drugi mal i brz. Mozda bi tu dobro dosao onaj iz Zaragoze, kazu da je brz.
Jarane Džeko je i pored svoje visine brži i bolji je tehničar od Ibisevića. A neznam dali imaš dovoljno godina da se sjećaš čuvenog tandema Grafite - Džeko koji su dali oko 60 golova u jednoj sezoni Bundeslige a obojica su oko 1,90 m visoki.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2015, 21:42

povratakotpisanih je napisao/la:A neznam dali imaš dovoljno godina da se sjećaš čuvenog tandema Grafite - Džeko koji su dali oko 60 golova u jednoj sezoni Bundeslige a obojica su oko 1,90 m visoki.
Naravno, kad su imali pravog čovjeka iza sebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 feb 2015, 21:44

Znam da je totalni off al me zanima sta bi stim likom posle one strasne sezone?naravno msm na grafitea.
P.S Milane svaka ti cast majstore

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 15 feb 2015, 21:45

Evo ovog doso da nam svima kaze da smo budale i da su on i tele u pravu, i da Djuric ne treba dobit poziv :puke:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 feb 2015, 21:46

@Otpisani, desava se ali rijetko. Igraci slicnog profil idu na iste lopte, krecu se na istom prostoru, nastane zbrka. Bolja je kombinacija igrati sa igracima razlicitih profila koji se nadopunjuju. Ako vec igras sa dva klasicna napadaca a mislim da mi necemo tako igrati kod Mese.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 15 feb 2015, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 feb 2015, 21:46

esprit24 je napisao/la:Znam da je totalni off al me zanima sta bi stim likom posle one strasne sezone?naravno msm na grafitea.
P.S Milane svaka ti cast majstore

Grafite otišao u Katar i tamo još uvijek igra.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 feb 2015, 21:50

calcio je napisao/la:@Otpisani, desava se ali rijetko. Igraci slicnog profil idu na iste lopte, krecu se na istom prostoru, nastane zbrka. Bolja je kombinacija igrati sa igracima razlicitih profila koji se nadopunjuju. Ako vec igras sa dva klasicna napadaca a mislim da mi necemo tako igrati kod Mese.
Al mi nemamo nažalost tog niskog pokretljivog igrača koji bi bio drugi napadač. Ako malo pratiš Džekin način igre primjeti ćeš da je on najjači ako ulazi sa polu lijeve pozicije tj. da igra nešto između krila i napadač sa lijeve strane a da u sredini ima jednog klasičnog špica.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 15 feb 2015, 21:51

calcio je napisao/la:@Otpisani, desava se ali rijetko. Igraci slicnog profil idu na iste lopte, krecu se na istom prostoru, nastane zbrka. Bolja je kombinacija igrati sa igracima razlicitih profila koji se nadopunjuju. Ako vec igras sa dva klasicna napadaca a mislim da mi necemo tako igrati kod Mese.
Al mi nemamo nažalost tog niskog pokretljivog igrača koji bi bio drugi napadač. Ako malo pratiš Džekin način igre primjeti ćeš da je on najjači ako ulazi sa polu lijeve pozicije tj. da igra nešto između krila i napadač sa lijeve strane a da u sredini ima jednog klasičnog špica.

Mahmutovic, dok se ne vide stvari sa Tankovicem, Hadzicem E itd ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 feb 2015, 21:53

Prcic, Tino i Pjanic je bilo ok a sad ne idu slicni profili. Hmmm vidi sad
Medo, Pjanic, Miske i to je bilo ok. Svasta :crazy:

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 feb 2015, 21:56

Husika je napisao/la:

Mahmutovic, dok se ne vide stvari sa Tankovicem, Hadzicem E itd ;)
Svakako da i Mahmutovica treba odmah zvati jer bi onda konačno imali 4 napadača.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 15 feb 2015, 21:57

Dobra lopta Djurica !!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google [Bot], HariTz, Maverick, Micron, perun, random11, Serha, VivaLaLiberta, Wisey, Zabit, Zabogamiloga i 96 gostiju.