Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rijetko kad dva visoka igraca budu dobar tandem. Najbolja kombinacija su jedan visoki da spusta lopte glavom i drugi mal i brz. Mozda bi tu dobro dosao onaj iz Zaragoze, kazu da je brz.povratakotpisanih je napisao/la:Upravo tako, mislim da bi on i Džeko bili sjajan tandem jer bi se protivnička odbrana morala boriti sa Đuricem sto bi Džeki dalo više prostora.AllGunsBlazing je napisao/la:Milan da samo stoji u 16 metara i hvata lopte glavom korisniji je od svih ostalih "spiceva" na spisku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A inace razbiti ce Juve ove... samo dok se igraci naviknu na umjetnu travu...a ovi su i najslabiji u Italiji...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Igrac koji moze bit koristan i protiv malih i velikih ekipa, definitivno ima mjesta na spisku.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Ubio se za utakmica kada nam zatvore sredinu, kad Spaha podje slati loptu u protivnicih 16 ono kad nam ne ide, samo Luleta desno a Hajru lijevo i bacaj svaku u 16, on i Dzeko moraju 1-2 lopte realizirati za 90 min kad bi se na qrcu plesalo !!!Goalgetter je napisao/la:Djuric je kad je lopta ''na zemlji'' vrlo limitran, to se i u ovoj tekmi vidi. Ali u zraku jednostavno dominantan i fantastican, sto me i ne cudi na osnovu ovolike visine. Svakako jeste igrac koji se moze nadji na spisku reprezentacije, sad ne bas u prvih 11, ali ovakav igrac sigurno ne moze da bude visak.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Goalgetter
- Kontakt:
O slicnoj situaciji sam i ja razmisljao.Husika je napisao/la:Ubio se za utakmica kada nam zatvore sredinu, kad Spaha podje slati loptu u protivnicih 16 ono kad nam ne ide, samo Luleta desno a Hajru lijevo i bacaj svaku u 16, on i Dzeko moraju 1-2 lopte realizirati za 90 min kad bi se na qrcu plesalo !!!Goalgetter je napisao/la:Djuric je kad je lopta ''na zemlji'' vrlo limitran, to se i u ovoj tekmi vidi. Ali u zraku jednostavno dominantan i fantastican, sto me i ne cudi na osnovu ovolike visine. Svakako jeste igrac koji se moze nadji na spisku reprezentacije, sad ne bas u prvih 11, ali ovakav igrac sigurno ne moze da bude visak.
Ma uglavnom kad ganjas rezultat, pa hiljadu dugih lopti dolaze u sesnaesterac, eh tu bi nam Djuric legao kao budali samar. A ne nakupljati po jos 7 veznjaka na klupi od kojih ionako koristi nemas kad gubis.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Jarane Džeko je i pored svoje visine brži i bolji je tehničar od Ibisevića. A neznam dali imaš dovoljno godina da se sjećaš čuvenog tandema Grafite - Džeko koji su dali oko 60 golova u jednoj sezoni Bundeslige a obojica su oko 1,90 m visoki.calcio je napisao/la:Rijetko kad dva visoka igraca budu dobar tandem. Najbolja kombinacija su jedan visoki da spusta lopte glavom i drugi mal i brz. Mozda bi tu dobro dosao onaj iz Zaragoze, kazu da je brz.povratakotpisanih je napisao/la:Upravo tako, mislim da bi on i Džeko bili sjajan tandem jer bi se protivnička odbrana morala boriti sa Đuricem sto bi Džeki dalo više prostora.AllGunsBlazing je napisao/la:Milan da samo stoji u 16 metara i hvata lopte glavom korisniji je od svih ostalih "spiceva" na spisku.
Naravno, kad su imali pravog čovjeka iza sebe.povratakotpisanih je napisao/la:A neznam dali imaš dovoljno godina da se sjećaš čuvenog tandema Grafite - Džeko koji su dali oko 60 golova u jednoj sezoni Bundeslige a obojica su oko 1,90 m visoki.
Voli te tvoje Sarajevo.
P.S Milane svaka ti cast majstore
-
TomBrajder
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Grafite otišao u Katar i tamo još uvijek igra.esprit24 je napisao/la:Znam da je totalni off al me zanima sta bi stim likom posle one strasne sezone?naravno msm na grafitea.
P.S Milane svaka ti cast majstore
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Al mi nemamo nažalost tog niskog pokretljivog igrača koji bi bio drugi napadač. Ako malo pratiš Džekin način igre primjeti ćeš da je on najjači ako ulazi sa polu lijeve pozicije tj. da igra nešto između krila i napadač sa lijeve strane a da u sredini ima jednog klasičnog špica.calcio je napisao/la:@Otpisani, desava se ali rijetko. Igraci slicnog profil idu na iste lopte, krecu se na istom prostoru, nastane zbrka. Bolja je kombinacija igrati sa igracima razlicitih profila koji se nadopunjuju. Ako vec igras sa dva klasicna napadaca a mislim da mi necemo tako igrati kod Mese.
Mahmutovic, dok se ne vide stvari sa Tankovicem, Hadzicem E itdpovratakotpisanih je napisao/la:Al mi nemamo nažalost tog niskog pokretljivog igrača koji bi bio drugi napadač. Ako malo pratiš Džekin način igre primjeti ćeš da je on najjači ako ulazi sa polu lijeve pozicije tj. da igra nešto između krila i napadač sa lijeve strane a da u sredini ima jednog klasičnog špica.calcio je napisao/la:@Otpisani, desava se ali rijetko. Igraci slicnog profil idu na iste lopte, krecu se na istom prostoru, nastane zbrka. Bolja je kombinacija igrati sa igracima razlicitih profila koji se nadopunjuju. Ako vec igras sa dva klasicna napadaca a mislim da mi necemo tako igrati kod Mese.
Prcic, Tino i Pjanic je bilo ok a sad ne idu slicni profili. Hmmm vidi sadcalcio je napisao/la:@Otpisani, desava se ali rijetko. Igraci slicnog profil idu na iste lopte, krecu se na istom prostoru, nastane zbrka. Bolja je kombinacija igrati sa igracima razlicitih profila koji se nadopunjuju. Ako vec igras sa dva klasicna napadaca a mislim da mi necemo tako igrati kod Mese.
Medo, Pjanic, Miske i to je bilo ok. Svasta
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Svakako da i Mahmutovica treba odmah zvati jer bi onda konačno imali 4 napadača.Husika je napisao/la:Mahmutovic, dok se ne vide stvari sa Tankovicem, Hadzicem E itdpovratakotpisanih je napisao/la:Al mi nemamo nažalost tog niskog pokretljivog igrača koji bi bio drugi napadač. Ako malo pratiš Džekin način igre primjeti ćeš da je on najjači ako ulazi sa polu lijeve pozicije tj. da igra nešto između krila i napadač sa lijeve strane a da u sredini ima jednog klasičnog špica.calcio je napisao/la:@Otpisani, desava se ali rijetko. Igraci slicnog profil idu na iste lopte, krecu se na istom prostoru, nastane zbrka. Bolja je kombinacija igrati sa igracima razlicitih profila koji se nadopunjuju. Ako vec igras sa dva klasicna napadaca a mislim da mi necemo tako igrati kod Mese.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Beli98, boki86, Bordo10, bordobijeli, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, denza, DoktorXabaras, DrogbaDidier, eaglebvb09, emir79, enobarca, exampLe., FCB1986, Fudo, General505, Gifron, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, haklamas, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, JohannWolfgang, Kapetan, karajlo, Kaunas, KimJongEsmer, lakilone, Lavcina, Lynx, Markinhio, MaroonBjelave, Micron, napapijri1987, NEZALAGANJE, NisamIsmirMirvic, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, Pushko92, Rauber33, RaZuti, s4mke, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, shminka, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, Sveti, tale07, TefalTava, THEC, tiketoke, trunks1946, tutankamon1905, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VolimBiH96, Wilshere10, Yucca, zaostrog, zemuntrg i 469 gostiju.