NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

sodaacm
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la sodaacm » 15 feb 2015, 13:54

Gledajuci rezultate pripremnih utakmica mislim da ste vi glavni favoriti za ulazak ove sezone,,, Marokanci nadam se kad vam dodjemo da cete nas docekati s obrazom :kafa: :D

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 feb 2015, 17:58

nista pripremne utakmice ne govore.evo sarajevo dobilo partizana.sutra nek se sretnu bilo gdje znaci u bokavicima na hadi 4 0 je za partizan.hvala

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 15 feb 2015, 19:47

agalo je napisao/la:nista pripremne utakmice ne govore.evo sarajevo dobilo partizana.sutra nek se sretnu bilo gdje znaci u bokavicima na hadi 4 0 je za partizan.hvala
Koliko li je tebi godina???? Od tebe jos niti jednog komentara pametnog nisam vidio.....
Komentari su ti.....ko ima bolju navijacku skupinu treba uci u PL.....bez obzira da ekipa tog tima igra kvalitetan fudbal......
Sad ovo....pa igrali su oni prijateljske i prije...pa su nasi timovi gubili od njihovih....Sarajevo je sad napravilo ekipu za Euro Lige.....par godina...bit ce u Ligi Sampiona.....ako moze Maribor...zasto ne Sarajevo....

Sto se tice koce uci u PL ...Bratstvo ima sigurno 30% vece sanse od vas...

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 feb 2015, 20:54

vidim nik ti je plavo-zuti(asocira na selo,u to nema sumnje)ne raspravljam sa ljudima koji nisu iz blokova i sivila.tacka

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 15 feb 2015, 22:05

agalo je napisao/la:vidim nik ti je plavo-zuti(asocira na selo,u to nema sumnje)ne raspravljam sa ljudima koji nisu iz blokova i sivila.tacka
Plavo zuti....asocira na selo....kao sto "crno beli" asocira na Partizan...tim sa sela koji bi razvalio Sarajevo kako ti to rece....."plavo bili" sa Poljuda???
Al eto posto sam ja sa sela po tome sto sam napisao plavozuti, i posto za neke pojedince sa upitnim nivoom zrelosti biti, biti sa sela znaci biti nesposoban za razgovor....ili mozda glup...ili mozda biti na niskom nivou....da onda naseg dragog prijatelja Agalo upoznam sa njegovim velegradom....nebil se covjek ili mozda djete...spusti na zemlju....posto sanja da je iz Metropole i da njega i njegove prijatelje drugi dozivljavaju kao Delije ili Bad Blue Boyse....kako to on rece cini mi se na temi Radnickog....
Evo ti clanak sa Wikipedia u vezi tvog rodnog kraja....

"Lukavac se od male fabričke kolonije razvio u industrijsko naselje po svim zahtjevima urbane i komunalne tehnike, higijene i hortikulture. Prvo oslobođenje Lukavca 30. septembra 1943. godine, odnosno drugo konačno oslobođenje Lukavca 13. septembra 1944. godine, Lukavac je dočekao sa 159 porodičnih stanova, podijeljenih, kao što je rečeno, u tri zasebna građevinska rejona. Kasnijom rekonstrukcijom stambenih zgrada, se brojno stanje stanova povećalo i zajedno sa do tada novoizgrađenim 1958. godine iznosilo 269 stanova. Danas Lukavac broji 15 hiljada stanovnika."

Gracanica ima oko 17700 stanovnika.... ;) tj odakle sam ja inace....

Sporski poz Agalo....

Nego CESC ....
Imal sta novo...zavrseno sa pojacanjima....
Da udarimo po prognozi....bit ce nam teze kod kuce nego u gostima....

Vidim da se i Gradina pojacala....a imali su vec dobru ekipu...bit ce dobrih utakmica na Lukama....

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 feb 2015, 23:14

Iz koje godine ti taj popis, prije ratne jel, sad ti u Lukavcu samo zivi oko 25 hiljada ljudi, dok na cijeloj Opstini zivi oko 56 hiljada stanovnika. Lijep pozdrav historicaru iz Gracanice :)

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 feb 2015, 23:28

da ti pojasnim uzmi slike marokanaca i slike siouxa i onda napravi paralelu.sta te vuce na urbano,avangardu,beton,sarajevo,beograd,berlin,amsterdam itd.hvala na razumjevanju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 feb 2015, 01:27

agalo je napisao/la:da ti po. snim uzmi slike marokanaca i slike siouxa i onda napravi paralelu.sta te vuce na urbano,avangardu,beton,sarajevo,beograd,berlin,amsterdam itd.hvala na razumjevanju.
Jedino na sto vi vucete su bagdad,kabul,kandahar i jos onih par baza po pustahijama iraka,avganistana ....urbana gerila :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...da vam bingo ne otvori onaj hipermarket ne bi imali gdje hljeba uzet i kafu popit :urnebes: ....gracanica je london za vas...u svakom pigledu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2015, 01:32

agalo je napisao/la:nista pripremne utakmice ne govore.evo sarajevo dobilo partizana.sutra nek se sretnu bilo gdje znaci u bokavicima na hadi 4 0 je za partizan.hvala
Ja ti stan prepisem ako tako bude,ne pricaj gluposti kad veze nemas o zivotu nego samo ljubomora prica iz tebe,uozbilji se
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 feb 2015, 03:51

Jao lukavackih spamera cuj sta vuce na Berlin a kad dodes u Lukavac jedva da se vidis okrenut od smoga il kad malo jaca kisa padne odma poplave (inace veci gradovi imaju rijesen sistem da ne poplave jbg)..

@plavozuti pisao sam al izgleda da niste vidili. Ivkic nije zadovoljio doveden je Zivkovic koji je branio u Vitezu kad su ulazili u Pl i u Pl jednu sezonu pa se ispalio u Njemacku (Kraj onakve metropole Lukavca on budala u Njemacku ode) :cool:
www.nkbratstvogracanica.com

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 16 feb 2015, 07:15

samolukavac je napisao/la:Iz koje godine ti taj popis, prije ratne jel, sad ti u Lukavcu samo zivi oko 25 hiljada ljudi, dok na cijeloj Opstini zivi oko 56 hiljada stanovnika. Lijep pozdrav historicaru iz Gracanice :)
Nisi u pravu u Lukavcu zivi 15000 stanovnika, a na opstini oko 45 000, (prije rata 56000),,,,a ljudi se zapalili na naseg Agu, razumljivo, ali mi nije jasno sta kompleksas Iz Carsije(@stara garda) ima da prica nesto sto apsolutno nema veze s njiim ,,,,eh to je mrznja ljudi a Aga ne mrzi samo se prosipa malo , obicno to radi pred pocetak prvenstva , euforija ga trese

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 feb 2015, 11:31

DJECOOOOOOOOOOOOOO nemojte se svađat :nene: lijepo se igrajte :opaopa: :opaopa: :opaopa:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 16 feb 2015, 14:19

e moj forlan nek ti je Allah na pomoci.amin

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 16 feb 2015, 14:36

agalo je napisao/la:da ti pojasnim uzmi slike marokanaca i slike siouxa i onda napravi paralelu.sta te vuce na urbano,avangardu,beton,sarajevo,beograd,berlin,amsterdam itd.hvala na razumjevanju.
Arane ti gledas po navijacima...Pa onda gledaj vako u Siouxa vode likovi od 30 godina ili manje nez tacno vi znate bolje, dok Marocance vode likovi preko 40 i 50 godina koji samo okupljaju djecicu da navijaju i di je tu navijanje hljeba ti aj mi reci :crazy:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 16 feb 2015, 14:41

aman jarabbi.gracanlije mea sellam za vas.sta vi pisete,da vas Allahi uputi.nista vise.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 feb 2015, 15:00

agalo je napisao/la:aman jarabbi.gracanlije mea sellam za vas.sta vi pisete,da vas Allahi uputi.nista vise.
Selefija hajd malo razligu sa teme :wave: idi babu svog selami :salut:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 feb 2015, 16:11

cesc4 je napisao/la:Kako mi rekose Ivkic nije zadovoljio i dobice papire (nije zvanicno) a novi golman je Zivkovic koji je branio u Vitezu.
ACO je dobar i iskusan golman poput Romea i Mirze :clap: Da je Ivkić imalo dobar nebi ga Ibrak nama pozajmio.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 16 feb 2015, 17:51

samolukavac je napisao/la:Iz koje godine ti taj popis, prije ratne jel, sad ti u Lukavcu samo zivi oko 25 hiljada ljudi, dok na cijeloj Opstini zivi oko 56 hiljada stanovnika. Lijep pozdrav historicaru iz Gracanice :)
Popis iz 2011... Vrsi se svakih 10 godina....poz....ako mi ne vjerujes...raspitaj se sa komsijama koje ustvari znaju o svom gradu....kao npr Sodaacm....Pogledaj citat ispod....

Stvar je u tom sto tvoj prijatelj agalo prica kako je on gradjanin i ne prica sa ljudima sa sela...sto kako god pogledas zvuci maloumno...
sodaacm je napisao/la:
Nisi u pravu u Lukavcu zivi 15000 stanovnika, a na opstini oko 45 000, (prije rata 56000),,,,a ljudi se zapalili na naseg Agu, razumljivo, ali mi nije jasno sta kompleksas Iz Carsije(@stara garda) ima da prica nesto sto apsolutno nema veze s njiim ,,,,eh to je mrznja ljudi a Aga ne mrzi samo se prosipa malo , obicno to radi pred pocetak prvenstva , euforija ga trese

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 19 feb 2015, 11:26

Nemojte molim vas a ovdje mislim i na svoje a i na sve ostale da se spustate na taj mentalni nivo nasih jedinih pravih carsijanera i stanovnika najstarijeg grada na svijetu. Bez obzira kolko je kome godina zalosno je procitat ovakve rasprave. To sam ocekivo samo od tuzlaka iskompleksiranih ali ne i od svojih lukavcana.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 feb 2015, 11:32

lukavac_21 je napisao/la:Nemojte molim vas a ovdje mislim i na svoje a i na sve ostale da se spustate na taj mentalni nivo nasih jedinih pravih carsijanera i stanovnika najstarijeg grada na svijetu. Bez obzira kolko je kome godina zalosno je procitat ovakve rasprave. To sam ocekivo samo od tuzlaka iskompleksiranih ali ne i od svojih lukavcana.
Jbg druze sve je pocelo od age koji je sebi umislio da je Lukavac = Berlin..... I onda vrijeda sve oko sebe a to nije fino
a moji sugradani to nece samo sjedit i gledat ;)..... Vrlo moguce da cete se pojacati od nas ;)
www.nkbratstvogracanica.com

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.