Moderator/ica: GracanicaAA
Koliko li je tebi godina???? Od tebe jos niti jednog komentara pametnog nisam vidio.....agalo je napisao/la:nista pripremne utakmice ne govore.evo sarajevo dobilo partizana.sutra nek se sretnu bilo gdje znaci u bokavicima na hadi 4 0 je za partizan.hvala
Plavo zuti....asocira na selo....kao sto "crno beli" asocira na Partizan...tim sa sela koji bi razvalio Sarajevo kako ti to rece....."plavo bili" sa Poljuda???agalo je napisao/la:vidim nik ti je plavo-zuti(asocira na selo,u to nema sumnje)ne raspravljam sa ljudima koji nisu iz blokova i sivila.tacka
Jedino na sto vi vucete su bagdad,kabul,kandahar i jos onih par baza po pustahijama iraka,avganistana ....urbana gerilaagalo je napisao/la:da ti po. snim uzmi slike marokanaca i slike siouxa i onda napravi paralelu.sta te vuce na urbano,avangardu,beton,sarajevo,beograd,berlin,amsterdam itd.hvala na razumjevanju.
Ja ti stan prepisem ako tako bude,ne pricaj gluposti kad veze nemas o zivotu nego samo ljubomora prica iz tebe,uozbilji seagalo je napisao/la:nista pripremne utakmice ne govore.evo sarajevo dobilo partizana.sutra nek se sretnu bilo gdje znaci u bokavicima na hadi 4 0 je za partizan.hvala
Nisi u pravu u Lukavcu zivi 15000 stanovnika, a na opstini oko 45 000, (prije rata 56000),,,,a ljudi se zapalili na naseg Agu, razumljivo, ali mi nije jasno sta kompleksas Iz Carsije(@stara garda) ima da prica nesto sto apsolutno nema veze s njiim ,,,,eh to je mrznja ljudi a Aga ne mrzi samo se prosipa malo , obicno to radi pred pocetak prvenstva , euforija ga tresesamolukavac je napisao/la:Iz koje godine ti taj popis, prije ratne jel, sad ti u Lukavcu samo zivi oko 25 hiljada ljudi, dok na cijeloj Opstini zivi oko 56 hiljada stanovnika. Lijep pozdrav historicaru iz Gracanice
Arane ti gledas po navijacima...Pa onda gledaj vako u Siouxa vode likovi od 30 godina ili manje nez tacno vi znate bolje, dok Marocance vode likovi preko 40 i 50 godina koji samo okupljaju djecicu da navijaju i di je tu navijanje hljeba ti aj mi reciagalo je napisao/la:da ti pojasnim uzmi slike marokanaca i slike siouxa i onda napravi paralelu.sta te vuce na urbano,avangardu,beton,sarajevo,beograd,berlin,amsterdam itd.hvala na razumjevanju.
Selefija hajd malo razligu sa temeagalo je napisao/la:aman jarabbi.gracanlije mea sellam za vas.sta vi pisete,da vas Allahi uputi.nista vise.
ACO je dobar i iskusan golman poput Romea i Mirzecesc4 je napisao/la:Kako mi rekose Ivkic nije zadovoljio i dobice papire (nije zvanicno) a novi golman je Zivkovic koji je branio u Vitezu.
Popis iz 2011... Vrsi se svakih 10 godina....poz....ako mi ne vjerujes...raspitaj se sa komsijama koje ustvari znaju o svom gradu....kao npr Sodaacm....Pogledaj citat ispod....samolukavac je napisao/la:Iz koje godine ti taj popis, prije ratne jel, sad ti u Lukavcu samo zivi oko 25 hiljada ljudi, dok na cijeloj Opstini zivi oko 56 hiljada stanovnika. Lijep pozdrav historicaru iz Gracanice
sodaacm je napisao/la:Nisi u pravu u Lukavcu zivi 15000 stanovnika, a na opstini oko 45 000, (prije rata 56000),,,,a ljudi se zapalili na naseg Agu, razumljivo, ali mi nije jasno sta kompleksas Iz Carsije(@stara garda) ima da prica nesto sto apsolutno nema veze s njiim ,,,,eh to je mrznja ljudi a Aga ne mrzi samo se prosipa malo , obicno to radi pred pocetak prvenstva , euforija ga tresesamolukavac je napisao/la:Iz koje godine ti taj popis, prije ratne jel, sad ti u Lukavcu samo zivi oko 25 hiljada ljudi, dok na cijeloj Opstini zivi oko 56 hiljada stanovnika. Lijep pozdrav historicaru iz Gracanice
Jbg druze sve je pocelo od age koji je sebi umislio da je Lukavac = Berlin..... I onda vrijeda sve oko sebe a to nije finolukavac_21 je napisao/la:Nemojte molim vas a ovdje mislim i na svoje a i na sve ostale da se spustate na taj mentalni nivo nasih jedinih pravih carsijanera i stanovnika najstarijeg grada na svijetu. Bez obzira kolko je kome godina zalosno je procitat ovakve rasprave. To sam ocekivo samo od tuzlaka iskompleksiranih ali ne i od svojih lukavcana.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 4 gosta.