FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 17 feb 2015, 22:52

igra :sick: :puke: ,max polufinale ako nas sreca posluzi.To veceras sve nesto nadrkano,ufurano ko da igraju finale a ne prvi mec osmine finala ,dzaba dobiveni kartoni radi nevjerovatnih gluposti :roll: , :evil: ,muka mije vise covjece od ovoga sranja od igre :puke: ,mi igramo estetski fudbal bitni su pasovi,posjed ,nekavih bruka prilika od kojih je jedna prava ,a protivnika prvom ili drugom prilikom stvori bolju priliku nego sve nase zajedno ,nevezano za ovaj mec.

Nema one osnove zestoke fudbalske igre gdje radi svakio svoj posao koji najbolje zna ,pep hoce nesto sto je skoro pa nemoguce sprovesti ,nemoze ti svaki igrac igrati sve ,zna se ko najbolje igra gdje i gdje daje max ne bi bili to sto jesu najbolje krilo ,bek itdd..,ali jok on od jednostavne proste stvari experimentira i glumata nesto i na silu forsira nesto sto daje da kazem neke "rezultate" a sve je to jalovo nekako,i kada dodje malo zesca ekipa znamo kakv ishod bude i sta mu donosi ova igra .

Bice mi zasita zao ako ova ekipa bar jos jednom ne podigne trofej ,ovo sto do sada radi guardiola nije narocito optimisticno sto se tice same zavrsnice,ajde proci cemo te ukrajince nekako ,ali sta posle :roll: ,kada ti na megdan dodje murinjoc CSKA london ili andjelotijev real :evil: .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 17 feb 2015, 22:56

Samim tim da ova dobra ekipa nije prismrdila golu i mislim nisu imali suta kornera i pokusaja neke opasne akcije pokazuje popravak u odbrani i odobrava drzanje lopte u posjedu, dobre prilike imali svajni miler al nije uslo. Ovo se prolazi u minkenu lagano, i sa jednim stoperom u ekipi sahtar nam nije priso na 30 metara do gola, strasan presing i vracanje u odbranu to je pep dosta dobro odradio. Visoka odbrana nam garantuje uvijek dosta zutih i crvenih i to ce biti problem. U subotu je bayern bio najbolji na planeti a vec u utorak odron pep nevalja itd.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 feb 2015, 22:59

bavaracmujo je napisao/la:Samim tim da ova dobra ekipa nije prismrdila golu i mislim nisu imali suta kornera i pokusaja neke opasne akcije pokazuje popravak u odbrani i odobrava drzanje lopte u posjedu, dobre prilike imali svajni miler al nije uslo. Ovo se prolazi u minkenu lagano, i sa jednim stoperom u ekipi sahtar nam nije priso na 30 metara do gola, strasan presing i vracanje u odbranu to je pep dosta dobro odradio. Visoka odbrana nam garantuje uvijek dosta zutih i crvenih i to ce biti problem. U subotu je bayern bio najbolji na planeti a vec u utorak odron pep nevalja itd.

:| mujo protiv ekipe kojoj je ovo prva ozbiljna takmicarska tekma u ovoj godini , meni je to malo neozbiljno rec uz duzno postovanje.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 17 feb 2015, 23:02

PEP je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Samim tim da ova dobra ekipa nije prismrdila golu i mislim nisu imali suta kornera i pokusaja neke opasne akcije pokazuje popravak u odbrani i odobrava drzanje lopte u posjedu, dobre prilike imali svajni miler al nije uslo. Ovo se prolazi u minkenu lagano, i sa jednim stoperom u ekipi sahtar nam nije priso na 30 metara do gola, strasan presing i vracanje u odbranu to je pep dosta dobro odradio. Visoka odbrana nam garantuje uvijek dosta zutih i crvenih i to ce biti problem. U subotu je bayern bio najbolji na planeti a vec u utorak odron pep nevalja itd.

:| mujo protiv ekipe kojoj je ovo prva ozbiljna takmicarska tekma u ovoj godini , meni je to malo neorbiljno rec uz duzno postovanje.
Pa moze biti samo djeci da su u subotu bili najbolji na svijetu, ako je HSV mjerilo :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: ovo se moralo dobiti, ma moralo se imat sansa neka normalna, ovo je sve samo nije igra niti za oko niti za uspjeh

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 feb 2015, 23:03

thomashasler je napisao/la:
PEP je napisao/la:

:| mujo protiv ekipe kojoj je ovo prva ozbiljna takmicarska tekma u ovoj godini , meni je to malo neorbiljno rec uz duzno postovanje.
Pa moze biti samo djeci da su u subotu bili najbolji na svijetu, ako je HSV mjerilo :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: ovo se moralo dobiti, ma moralo se imat sansa neka normalna, ovo je sve samo nije igra niti za oko niti za uspjeh
ovo je sranje od igre :sick: :puke:,sve je isto kao i prosle sezone uz par novih aktera tog sustava,uz postojece zrtve osog sranja od igre. :puke:

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 17 feb 2015, 23:12

Pa ovako je bilo i prošle godine, do nove godine igrala odlično. Nakon priprema za vrijeme zimske pauze, skroz druga priča, jer Pep počinje da previše experimentiše. Evo sad lažna duga devetka. Koliko se sjećam tako se je igralo prošle godine protiv Utd i Reala u polufinalu.

Očito Pep ne smije na početku da izmišlja toplu vodu sa ovim čudnim formacijama, jer bi ga onda sigurno napali sa svih strana. Recimo da smo imali na početku sezone ovakvu situaciju da su izgubili na otvaranju sezone protiv Vukova i onda remizirali protiv S04, to bi bila neviđena hajka. A ovako kad stvori solidnu zalihu bodova na jesen, krene cirkus.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2015, 23:17

Sa ovom igrom mi nećemo vidjeti finale to je sigurno, ovo eksperimentisanje svaku drugu utakmicu samo igrače nervira i izbacuje iz takta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 feb 2015, 23:19

Koliko ste vi jača ekipa bili prije Guardiole, prebolesno jaka ekipa. Ne kažem da sad niste ili da niste jedni od favorita za osvajanje LP (desi se ovo svakoj ekipi) ali tada ste bili pojam za ovu sad, iskreno govoreći.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 17 feb 2015, 23:21

nemojte se nervirat, strpite se jos ovu i sljedecu sezonu najdalje dok MAESTRO ode, pa ce odredjeni broj igraca tada biti u finim godinama, rekonstrukcija ekipe, bit cemo u finalu za 5-6 godina sad ce to, zahvaljujuci Pepu, vidite kako je genijalac lik valja i to uspjeti :clap: :njanjanja:
Zadnja izmjena: thomashasler, dana/u 17 feb 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 feb 2015, 23:21

Ajzea je napisao/la:Koliko ste vi jača ekipa bili prije Guardiole, prebolesno jaka ekipa. Ne kažem da sad niste ili da niste jedni od favorita za osvajanje LP (desi se ovo svakoj ekipi) ali tada ste bili pojam za ovu sad, iskreno govoreći.
mi ne da smo bili jaki ,mi smo bili armirani beton,atomski nogomet kakv ce se tesko ponoviti ,mi da priblizno igramo kao pod jupom imali bi bolju igru efikasniju igru ,nego ovo sranje od igre pod guardiolom.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 17 feb 2015, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

Klare

Post Postao/la Klare » 17 feb 2015, 23:25

sekerbay je napisao/la:jaoo, ce da bude opsada protivnickog gola :clap:
Klare je napisao/la:Pep opet jede govedine. :facepalm:
Nek se zna ko zna, a ko se pravi da zna! :!:

Ne pisete objektivno i to cu vam u oci reci, a ja kao uvijek realan covjek to ne podnosim i vjerujte da bih vas grupno vrlo rado dobro nasamarao. ;)

Vecerasnja utakmica se pretvorila u tenziju samo i samo zbog nas :!: , isti slucaj kao i prosle godine protiv Reala! :!:

Veceras sam jos jednom vidio vrlo negativnu osobinu koju je Spamac donio :arrow: ciganluk :arrow: nezamislivo mi to bilo u kontekstu Bayerna! :!:

Tipicni prikaz pogresno pripremljene ekipe, tipicni prikaz nabijanje nervoze igracima koji tada ne funkcionisu nego izazovu tenziju, mahanja, gnjev protivnika, kartone i na kraju krajeva uzasnu fudbalsku predstavu.

Da me geronimo ne shvati pogresno, i ja uzivam u takvim utakmicama, ali ne volim kada mi pocnemo svadju, ne volim gledati kako nasi hinjavo s ledja fauliraju, pa nam to protivnik vrati, cak i s kamatama. ;)

Jer poznato je onaj koji izazove Bogami vise i dobije, i veceras smo dobili zasluzene batine, razbijene noseve, bili smo naprosto isamarani, isaketani, i neka smo :!: , bolje zasluzili nismo! :!:

O Pepu i njegovim promasenim zamislima pricam mjesecima, to veceras necu, nego veceras se osvrcem na nesto sto me puno vise boli :arrow: cigan, necovjek vodi nasu ekipu i u pogresnom pravcu okrece nase igrace.

Koliko moras biti neposten i prigovarati sudiji koji je posteno sudio, djelio je prema zaslugama.
Mozda nam je mogao penal svirati, ali covjek u padu, bila je slobodna procjena, ni ja ga ne bih svirao,
a jesmo li kojim slucajem zasluzili taj penal? :?

Nicim na svijetu! :!:

Koliko moras biti necovjek i ne pruziti ruku protivniku? :?:

On nas gura u propast, samo budale to skontati nece, a ukoliko ne popravi igru da imaju ista u glavi lijepo bi ga nogirali, ali nece jer para je bitna, briga Pepa, briga njih za nas, a Pepu sluzimo kao sprdancija, kao eksperiment, to je tuga ljudi sta on radi i sta na teren izvodi, to se nikad na svijetu nije radilo, niti se poigravalo sa milionima ljudi radi eto nekih svojih hirova.

Ili on misli da je pametniji od svih onih koji su koracali, trenirali prije njega, svih imena koja osvojise sve sto se moglo osvojiti, davno su dokazane granice unutar kojih se smije takticki ponasati, on ide debelo preko toga i ne radi nista drugo do budalu od sebe, a nas...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 feb 2015, 23:32

Klare je napisao/la:Veceras sam jos jednom vidio vrlo negativnu osobinu koju je Spamac donio ciganluk nezamislivo mi to bilo u kontekstu Bayerna!

:clap: misao koju sam zaboravio napisati u jednom od mojih ,u mom prvom vec.postu,apsolutno siganluk upunom smilu rijeci i to je sve sto je donio uz **** tiki taku davno ispusenu mustiklu ,cijem unistenju smo svjedocili i koja je zvanicno otisla na smetljiste povjesti.

klare@ za post :clap:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 17 feb 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 feb 2015, 23:35

Ako ima šta pozitivno u vezi utakmice to je da nisam zaspao a opet sam bio umoran.

Vala sam se iznervirao pošteno :urnebes: Ne gine nam prošla sezona u LP :mrgreen:

slika

Herr Klare se pravo zaObaDo :clap: :clap: Meni se ne da više ni pisati, džaba tupiti tako očigledno i uočljivo, odustao sam ... Ko da si uzeo moje riječi što sam pisao na kraju prošle sezone ...
Klare je napisao/la: On nas gura u propast, samo budale to skontati nece, a ukoliko ne popravi igru da imaju ista u glavi lijepo bi ga nogirali, ali nece jer para je bitna, briga Pepa, briga njih za nas, a Pepu sluzimo kao sprdancija, kao eksperiment, to je tuga ljudi sta on radi i sta na teren izvodi, to se nikad na svijetu nije radilo, niti se poigravalo sa milionima ljudi radi eto nekih svojih hirova.

Ili on misli da je pametniji od svih onih koji su koracali, trenirali prije njega, svih imena koja osvojise sve sto se moglo osvojiti, davno su dokazane granice unutar kojih se smije takticki ponasati, on ide debelo preko toga i ne radi nista drugo do budalu od sebe, a nas...
+1

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 feb 2015, 23:36

thulkazal je napisao/la:Herr Klare se pravo zaObaDo Meni se ne da više ni pisati, džaba tupiti tako očigledno i uočljivo, odustao sam ... Ko da si uzeo moje riječi što sam pisao na kraju prošle sezone ...
Apsolutno :!: ,vise nema smisla ,nazalost tako je kako je. :roll:

p.s: momci sta bi sa meahagom jel sve udure ili se ponovo ozb.povredio :damn:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 feb 2015, 23:49

Klare je napisao/la:
Veceras sam jos jednom vidio vrlo negativnu osobinu koju je Spamac donio :arrow: ciganluk :arrow: nezamislivo mi to bilo u kontekstu Bayerna! :!:

Tipicni prikaz pogresno pripremljene ekipe, tipicni prikaz nabijanje nervoze igracima koji tada ne funkcionisu nego izazovu tenziju, mahanja, gnjev protivnika, kartone i na kraju krajeva uzasnu fudbalsku predstavu.

Da me geronimo ne shvati pogresno, i ja uzivam u takvim utakmicama, ali ne volim kada mi pocnemo svadju, ne volim gledati kako nasi hinjavo s ledja fauliraju, pa nam to protivnik vrati, cak i s kamatama. ;)
Ne preĆeruj prijatelju. ;)

Rafko, Ribac su ljuti oduvijek, Boa koliko god on dobar bio, je pomalo naivan i da ne kažem neke grublje riječi. Robben nije u Bayernu postao padavičar, isto kao što i Milerovo mahanje i mlataranje nije od juče.

Ciganluk jeste usko vezan za španski nogomet i mi se moramo sa tim pomiriti dokle god nam igraju igrači koji su takvu obuku prošli i trener koji ne želi pobjeći od toga.

Dobar ti je ostatak posta, dobar. :cool:
Vom Jäger zum Gejagten

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 17 feb 2015, 23:50

"Ne mogu kritikovati igrače. Veoma sam zadovoljan našom večerašnjom izvedbom. Kontrolisali smo utakmicu svih 90 minuta ali nismo uspjeli pobijediti. Situacija je jasna, moramo pobijediti na Allianz Areni i plasirat ćemo se u četvrtfinale", jasan je bio Guardiola. :facepalm:

@Klare, s tobom se slažem u većini stvari ali ovo da je sudija pošteno sudio i da je dijelio po zaslugama nikako.
Lijepo je to Gero objasnio neki igrači posjeduju tu prgavost odavno, ali tačno je da je Guardiola donio tu dozu prgavosti u Bayern i da je ona na višem nivou.
Igrači ni blizu nisu ovoliko bespotrebno gubili vrijeme kod sudija kao što sada rade.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 17 feb 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 feb 2015, 23:51

dobro je sto ih nismo pobjedili,da smo makar 1 ili 2 0 izgubili,ajme bi volio da vidim mestra Pepuna kako bi to podnio u revansu,ali ovako ce mo na tezi nacin proci dalje ako prodjemo,jer nisu ni Šahtarevci bili u najboljem raspolozenju.Kaem dobro je da se zakuhalo da se pritisci dizu,jer sad na Alianzu nema zaebancije :nene: ,a ako primimo gooo uff eto nas u banani. :thumbdown:
VOLIM BAYERN

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 17 feb 2015, 23:54

Bundesliga je napisao/la:"Ne mogu kritikovati igrače. Veoma sam zadovoljan našom večerašnjom izvedbom. Kontrolisali smo utakmicu svih 90 minuta ali nismo uspjeli pobijediti. Situacija je jasna, moramo pobijediti na Allianz Areni i plasirat ćemo se u četvrtfinale", jasan je bio Guardiola. :facepalm:
Skidam kapu, ako si sa ovim zadovoljan

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 feb 2015, 00:00

Očigledno je bilo da se došlo po "nulu",u Minkenu će bit' 3 razlike. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 feb 2015, 00:01

Utakmica na nivou UNPROFOR-selekcija grada Sarajeva.Dogovorili fino sve.Yebala im Merkel sve,fuj bas.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []