sekerbay je napisao/la:jaoo, ce da bude opsada protivnickog gola

Klare je napisao/la:Pep opet jede govedine.
Nek se zna ko zna, a ko se pravi da zna!
Ne pisete objektivno i to cu vam u oci reci, a ja kao uvijek realan covjek to ne podnosim i vjerujte da bih vas grupno vrlo rado dobro nasamarao.
Vecerasnja utakmica se pretvorila u tenziju samo i samo zbog nas

, isti slucaj kao i prosle godine protiv Reala!
Veceras sam jos jednom vidio vrlo negativnu osobinu koju je Spamac donio

ciganluk

nezamislivo mi to bilo u kontekstu Bayerna!
Tipicni prikaz pogresno pripremljene ekipe, tipicni prikaz nabijanje nervoze igracima koji tada ne funkcionisu nego izazovu tenziju, mahanja, gnjev protivnika, kartone i na kraju krajeva uzasnu fudbalsku predstavu.
Da me geronimo ne shvati pogresno, i ja uzivam u takvim utakmicama, ali ne volim kada mi pocnemo svadju, ne volim gledati kako nasi hinjavo s ledja fauliraju, pa nam to protivnik vrati, cak i s kamatama.
Jer poznato je onaj koji izazove Bogami vise i dobije, i veceras smo dobili zasluzene batine, razbijene noseve, bili smo naprosto isamarani, isaketani, i neka smo

, bolje zasluzili nismo!
O Pepu i njegovim promasenim zamislima pricam mjesecima, to veceras necu, nego veceras se osvrcem na nesto sto me puno vise boli

cigan, necovjek vodi nasu ekipu i u pogresnom pravcu okrece nase igrace.
Koliko moras biti neposten i prigovarati sudiji koji je posteno sudio, djelio je prema zaslugama.
Mozda nam je mogao penal svirati, ali covjek u padu, bila je slobodna procjena, ni ja ga ne bih svirao,
a jesmo li kojim slucajem zasluzili taj penal?
Nicim na svijetu!
Koliko moras biti necovjek i ne pruziti ruku protivniku?
On nas gura u propast, samo budale to skontati nece, a ukoliko ne popravi igru da imaju ista u glavi lijepo bi ga nogirali, ali nece jer para je bitna, briga Pepa, briga njih za nas, a Pepu sluzimo kao sprdancija, kao eksperiment, to je tuga ljudi sta on radi i sta na teren izvodi, to se nikad na svijetu nije radilo, niti se poigravalo sa milionima ljudi radi eto nekih svojih hirova.
Ili on misli da je pametniji od svih onih koji su koracali, trenirali prije njega, svih imena koja osvojise sve sto se moglo osvojiti, davno su dokazane granice unutar kojih se smije takticki ponasati, on ide debelo preko toga i ne radi nista drugo do budalu od sebe, a nas...