FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

bordograd
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la bordograd » 18 feb 2015, 17:07

Papalukas je napisao/la:Moze li neko napisati neke detalje oko tog ugovora ili bar povrsno,vidim spominje se kao najveci u regiji ma da ja bas i ne vjerujem u to,Crvena Zvezda dobija 4,5 miliona eura od Gasporoma po sezonu plus nagrade za osvojene trofeje,ako dobijate vise od ovoga onda svaka cast,to je bas iskorak u odnosu na cijelu ligu..
Mi smo i bez Turkisha bili korak naprijed u odnosu na cijelu ligu što se tiće prihoda od sponzora, a ne vjerujem da će se cifre objavljivati javno, tako da je prostor za nagađanje ogroman.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 18 feb 2015, 17:14

Mi smo i bez Turkisha bili korak naprijed u odnosu na cijelu ligu što se tiće prihoda od sponzora, a ne vjerujem da će se cifre objavljivati javno, tako da je prostor za nagađanje ogroman.
Pa ne znam bas na osnovu cega to govoris,i prosle godine ste imali istog "gazdu" pa ne da niste dominirali nego niste ni titule uzeli,evo i polusezona se izmace,imate najjaci sastav al da ste korak naprijed ispred Sirokog i Zrinjskog i niste,naravno ako nastavite u ovom ritmu vjerujem da ce te biti....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2015, 17:28

Papalukas je napisao/la:
Pa ne znam bas na osnovu cega to govoris,i prosle godine ste imali istog "gazdu" pa ne da niste dominirali nego niste ni titule uzeli,evo i polusezona se izmace,imate najjaci sastav al da ste korak naprijed ispred Sirokog i Zrinjskog i niste,naravno ako nastavite u ovom ritmu vjerujem da ce te biti....
Koliko znam tek nedavno je prosla godina od njegovog ulaganja a ti odmah ne mozes nista nego na proljecu recimo kupovati igrace...ostali klubovi,oni su dodatnim ulaganjem tek ostvarili pomak za 2 ili 3 sezone,sta si ti ocekivao nakon pola godine? :crazy: :crazy: :craz :thumbup: informisi se malo prije nego pritisnes ''odgovori'' i njegova ulaganja su minimalna u igracki kadar,vezano je vise za akademiju i da nas rijesi malo dugova
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 feb 2015, 17:30

Ne mislim da je cifra višemilionska. Spominju se cifre od 250k do 500k eura po sezoni + pogodnosti po pitanju letova i priprema (čitaj: besplatni letovi i pripreme).

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2015, 17:32

Posto nemamo nikakve druge vrijednije prihode ovo je odlicno

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 feb 2015, 17:44

Papalukas je napisao/la:
Tanove investicije su stigle prosle godine tacnije u drugi dio sezone tako da smo do kraja uspjeli napraviti odlicnu ekipu i stabilizirati se, te osvojiti kup i igrati play-off europa lige tako da to ti je pokazatelj koliko smo napredovali za samo pola godine a titulu nismo uzeli nazalost ali smo potpuno izdominirali u zadnji desetak kola lige .

U novoj sezoni krenuli sa novim trenerom koji je neiskusan i tu smo se i prevarili jer smo prokockali vazne bodove, isto to je uradio i Jarnij kada je dosao na polusezoni, dosao je Kodro i opet smo izdominirali pred kraj polusezone sa novim trenerom.

Tako da imat cete priliku u ovoj polusezoni da vidite nasu punu snagu i kvalitet i na kraju ako sve bude teklo prema planiranom duplu krunu.
Ti si opet šampion !

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 18 feb 2015, 18:51

Kolko ste para dobili za Dupovca?

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 18 feb 2015, 18:59

Nije nigdje objavljena zvanicna cifra.
Ali se apominje 250.000

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2015, 19:00

hifans je napisao/la:Kolko ste para dobili za Dupovca?
220K eura , 40K eura ako odigra 80% utakmica i 12% od sljedeceg transfera

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 18 feb 2015, 22:19

MortemHz je napisao/la:
hifans je napisao/la:Kolko ste para dobili za Dupovca?
220K eura , 40K eura ako odigra 80% utakmica i 12% od sljedeceg transfera
Laz. Niko ne zna tacnu cifru, a pogotovonne detalje.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2015, 22:20

:lolno: :rol: :urnebes:
1946

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 18 feb 2015, 22:22

Da je transparentno i 220k eura, davno bi se to objavilo u medijima. Kao sto se radi svugdje u svijetu. To je bas smijesno.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2015, 22:25

slika
1946

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 18 feb 2015, 22:25

Oda kad si zadnji put vidio zvanicnika bilo kojeg kluba da je stao pred kamere i rekao prodali smo igraca za toliko i toliko?

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 18 feb 2015, 22:30

Orton je napisao/la:Oda kad si zadnji put vidio zvanicnika bilo kojeg kluba da je stao pred kamere i rekao prodali smo igraca za toliko i toliko?
Ma svaki klub to objavi. Barsa je kaznjena jer je s laznim informacijama izasla u medije. Zato sad ne mogu dovesti nikoga. Zeljo je svaki transfer s cifrom. Zolotic, Hodzic, Visca itd. Svaki transfer je bio s cifrom.

http://www.****/sport/nogome ... enomenalni" onclick="window.open(this.href);return false;

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 18 feb 2015, 22:35

Objave portali cifre,ali niko iz kluba ne izadje u javnost da to potvrdi.Barcelona je kaznjena jer je lazira neke cifre a ne jer je u medijima rekla jedno a u papirima pise drugo

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 18 feb 2015, 22:36

Orton je napisao/la:Objave portali cifre,ali niko iz kluba ne izadje u javnost da to potvrdi.Barcelona je kaznjena jer je lazira neke cifre a ne jer je u medijima rekla jedno a u papirima pise drugo
Nadi mi ijedan portal da je izasao s cifrom za Dupovca??? Ali zato ovaj na forumu zna da je 220kEura, 12% HAHAHA
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 18 feb 2015, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 18 feb 2015, 22:39

Transfere nasih klubova prati 5 portala,transfere Barcelone pola planete.
Moze bit da smo uzeli 200 milja,moze bit manje a moze i vise,moze biti i da smo da djaba dali a moze bit i da smo im platili da ga uzmu.
Istinu necemo nikad saznat,osim ako se gdje ne objavi.Ali bit je da klubovi nisu duzni niti je to praksa u svijetu da se objave svi transferi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2015, 22:41

OdaVeliki je napisao/la:
Orton je napisao/la:Objave portali cifre,ali niko iz kluba ne izadje u javnost da to potvrdi.Barcelona je kaznjena jer je lazira neke cifre a ne jer je u medijima rekla jedno a u papirima pise drugo
Nadi mi ijedan portal da je izasao s cifrom za Dupovca??? Ali zato ovaj na forumu zna da je 220kEura, 12% HAHAHA
http://****/clanak/6645/postign ... f-tiraspol" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako još nije službeno potvrđeno, pretpostavlja se da će FK Sarajevo od njegovog transfera inkasirati od 200 do 300 hiljada eura.
ugodan tek.
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 18 feb 2015, 22:42

Ja sam cuo iz pouzdanog izvora Dupovac 350 + 20%

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, AvantiBL, Bing [Bot], Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Lecler, perodeformero, supervizor i 80 gostiju.