Mi smo i bez Turkisha bili korak naprijed u odnosu na cijelu ligu što se tiće prihoda od sponzora, a ne vjerujem da će se cifre objavljivati javno, tako da je prostor za nagađanje ogroman.Papalukas je napisao/la:Moze li neko napisati neke detalje oko tog ugovora ili bar povrsno,vidim spominje se kao najveci u regiji ma da ja bas i ne vjerujem u to,Crvena Zvezda dobija 4,5 miliona eura od Gasporoma po sezonu plus nagrade za osvojene trofeje,ako dobijate vise od ovoga onda svaka cast,to je bas iskorak u odnosu na cijelu ligu..
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Pa ne znam bas na osnovu cega to govoris,i prosle godine ste imali istog "gazdu" pa ne da niste dominirali nego niste ni titule uzeli,evo i polusezona se izmace,imate najjaci sastav al da ste korak naprijed ispred Sirokog i Zrinjskog i niste,naravno ako nastavite u ovom ritmu vjerujem da ce te biti....Mi smo i bez Turkisha bili korak naprijed u odnosu na cijelu ligu što se tiće prihoda od sponzora, a ne vjerujem da će se cifre objavljivati javno, tako da je prostor za nagađanje ogroman.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko znam tek nedavno je prosla godina od njegovog ulaganja a ti odmah ne mozes nista nego na proljecu recimo kupovati igrace...ostali klubovi,oni su dodatnim ulaganjem tek ostvarili pomak za 2 ili 3 sezone,sta si ti ocekivao nakon pola godine?Papalukas je napisao/la:Pa ne znam bas na osnovu cega to govoris,i prosle godine ste imali istog "gazdu" pa ne da niste dominirali nego niste ni titule uzeli,evo i polusezona se izmace,imate najjaci sastav al da ste korak naprijed ispred Sirokog i Zrinjskog i niste,naravno ako nastavite u ovom ritmu vjerujem da ce te biti....Mi smo i bez Turkisha bili korak naprijed u odnosu na cijelu ligu što se tiće prihoda od sponzora, a ne vjerujem da će se cifre objavljivati javno, tako da je prostor za nagađanje ogroman.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne mislim da je cifra višemilionska. Spominju se cifre od 250k do 500k eura po sezoni + pogodnosti po pitanju letova i priprema (čitaj: besplatni letovi i pripreme).
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posto nemamo nikakve druge vrijednije prihode ovo je odlicno
Tanove investicije su stigle prosle godine tacnije u drugi dio sezone tako da smo do kraja uspjeli napraviti odlicnu ekipu i stabilizirati se, te osvojiti kup i igrati play-off europa lige tako da to ti je pokazatelj koliko smo napredovali za samo pola godine a titulu nismo uzeli nazalost ali smo potpuno izdominirali u zadnji desetak kola lige .Papalukas je napisao/la:Pa ne znam bas na osnovu cega to govoris,i prosle godine ste imali istog "gazdu" pa ne da niste dominirali nego niste ni titule uzeli,evo i polusezona se izmace,imate najjaci sastav al da ste korak naprijed ispred Sirokog i Zrinjskog i niste,naravno ako nastavite u ovom ritmu vjerujem da ce te biti....Mi smo i bez Turkisha bili korak naprijed u odnosu na cijelu ligu što se tiće prihoda od sponzora, a ne vjerujem da će se cifre objavljivati javno, tako da je prostor za nagađanje ogroman.
U novoj sezoni krenuli sa novim trenerom koji je neiskusan i tu smo se i prevarili jer smo prokockali vazne bodove, isto to je uradio i Jarnij kada je dosao na polusezoni, dosao je Kodro i opet smo izdominirali pred kraj polusezone sa novim trenerom.
Tako da imat cete priliku u ovoj polusezoni da vidite nasu punu snagu i kvalitet i na kraju ako sve bude teklo prema planiranom duplu krunu.
Ti si opet šampion !
Kolko ste para dobili za Dupovca?
Nije nigdje objavljena zvanicna cifra.
Ali se apominje 250.000
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali se apominje 250.000
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
220K eura , 40K eura ako odigra 80% utakmica i 12% od sljedeceg transferahifans je napisao/la:Kolko ste para dobili za Dupovca?
Laz. Niko ne zna tacnu cifru, a pogotovonne detalje.MortemHz je napisao/la:220K eura , 40K eura ako odigra 80% utakmica i 12% od sljedeceg transferahifans je napisao/la:Kolko ste para dobili za Dupovca?
Da je transparentno i 220k eura, davno bi se to objavilo u medijima. Kao sto se radi svugdje u svijetu. To je bas smijesno.
Oda kad si zadnji put vidio zvanicnika bilo kojeg kluba da je stao pred kamere i rekao prodali smo igraca za toliko i toliko?
Ma svaki klub to objavi. Barsa je kaznjena jer je s laznim informacijama izasla u medije. Zato sad ne mogu dovesti nikoga. Zeljo je svaki transfer s cifrom. Zolotic, Hodzic, Visca itd. Svaki transfer je bio s cifrom.Orton je napisao/la:Oda kad si zadnji put vidio zvanicnika bilo kojeg kluba da je stao pred kamere i rekao prodali smo igraca za toliko i toliko?
http://www.****/sport/nogome ... enomenalni" onclick="window.open(this.href);return false;
Objave portali cifre,ali niko iz kluba ne izadje u javnost da to potvrdi.Barcelona je kaznjena jer je lazira neke cifre a ne jer je u medijima rekla jedno a u papirima pise drugo
Nadi mi ijedan portal da je izasao s cifrom za Dupovca??? Ali zato ovaj na forumu zna da je 220kEura, 12% HAHAHAOrton je napisao/la:Objave portali cifre,ali niko iz kluba ne izadje u javnost da to potvrdi.Barcelona je kaznjena jer je lazira neke cifre a ne jer je u medijima rekla jedno a u papirima pise drugo
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 18 feb 2015, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Transfere nasih klubova prati 5 portala,transfere Barcelone pola planete.
Moze bit da smo uzeli 200 milja,moze bit manje a moze i vise,moze biti i da smo da djaba dali a moze bit i da smo im platili da ga uzmu.
Istinu necemo nikad saznat,osim ako se gdje ne objavi.Ali bit je da klubovi nisu duzni niti je to praksa u svijetu da se objave svi transferi
Moze bit da smo uzeli 200 milja,moze bit manje a moze i vise,moze biti i da smo da djaba dali a moze bit i da smo im platili da ga uzmu.
Istinu necemo nikad saznat,osim ako se gdje ne objavi.Ali bit je da klubovi nisu duzni niti je to praksa u svijetu da se objave svi transferi
http://****/clanak/6645/postign ... f-tiraspol" onclick="window.open(this.href);return false;OdaVeliki je napisao/la:Nadi mi ijedan portal da je izasao s cifrom za Dupovca??? Ali zato ovaj na forumu zna da je 220kEura, 12% HAHAHAOrton je napisao/la:Objave portali cifre,ali niko iz kluba ne izadje u javnost da to potvrdi.Barcelona je kaznjena jer je lazira neke cifre a ne jer je u medijima rekla jedno a u papirima pise drugo
ugodan tek.Iako još nije službeno potvrđeno, pretpostavlja se da će FK Sarajevo od njegovog transfera inkasirati od 200 do 300 hiljada eura.
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja sam cuo iz pouzdanog izvora Dupovac 350 + 20%
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ANamelessGhoul, Antikloc, aqarius, Arhitekt, ASD, bhfanatic14, Bing [Bot], Direktorcic, Grk1234, James1987, leo1946, Lewy21, Maestro^^, relativizam, VolimBiH96 i 126 gostiju.