Ado76 je napisao/la:amypitar je napisao/la:Trebalo bi pokušati ovog Crnova iz Zrinjsjog dovesti.Nije los igrac,jest da je na njegovom mjestu konkurencija zestoka,ali ionako ne bi do ljeta igrati.
Ma kakav Crnov, on je sada dva levela ispod onoga što mi trebamo i moramo dovoditi

Igrace koje mi navijaci Sarajeva prizeljkujemo,su za nas jako skupi.Negdje sam citao interviju Borjana(neke srpske novine) koji kaze, da je trazio 5000 milja eura platu,od Sarajeva.Pa je spustio na 2.500 milje,i na kraju otisao u Radnicki za tu lovu.Ili ako je neko gledao utakmicu u Anataliji Partizan-Sarajevo ,gdje voditelj srbijanske televizje kaže, da su plate u FK.Sarajevo smiješne za one u Partizanu.
Za naše uslove mi imao ta neka dobra primanja,ali jos daleko za ekipe iz regije.
Nama je najbitniji dobar skauting,koji bi pronašao mlade i jeftine igrace,koje bi doradili i prodali vani za veliku lovu.(nešto kao Cimirot).A mislim da to za sad fenomenalno radimo,jer u regiji malo koji klub, ima ovoliko mladih igraca na izlogu,a vrijede pravo bogatstvo.(Radovac,Cimirot,Duljevic,Kovacevic,Rustemovic,Miholjevic,Anđusic)