FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 19 feb 2015, 02:34

MCMXLVI je napisao/la:I ja citam i nemogu da vjerujem. Pa gdje njih da neko zeli sponzorisati, a pogotov TA. Ja se i ne sjecam kad su zadnjih put ima li glavnog sponzora. Dosta o njima! Sta je ovo ima vas dosta aktivnih veceras :D Jel vam toliko drago pa jedva mozete oka zaklopit? :D Drago mi je, ja pretezno visim sam na ovom forumu dok vi spavate :D
Toliko sam sretan što su ovi iz TA izabrali nas, da evo ne mogu oka sklopiti od srece. Baš me zanima šta je prevagnulo :D
Das Ist Walter

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 feb 2015, 02:50

Abd. sve ce mo znati 24. :) Neznam za vas, ali meni je evo vec pola godine samo izgradnja akademije u glavi!
Neki dan sam imao vlazne snove :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 19 feb 2015, 02:55

miden je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:I ja citam i nemogu da vjerujem. Pa gdje njih da neko zeli sponzorisati, a pogotov TA. Ja se i ne sjecam kad su zadnjih put ima li glavnog sponzora. Dosta o njima! Sta je ovo ima vas dosta aktivnih veceras :D Jel vam toliko drago pa jedva mozete oka zaklopit? :D Drago mi je, ja pretezno visim sam na ovom forumu dok vi spavate :D
Toliko sam sretan što su ovi iz TA izabrali nas, da evo ne mogu oka sklopiti od srece. Baš me zanima šta je prevagnulo :D
Trava zelenija na Koševu :lol:
4.10.2009.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 feb 2015, 03:02

Trava zelenija na Koševu :lol:[/quote]
:clap:
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2015, 03:08

:tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 feb 2015, 07:54

Trebalo bi pokušati ovog Crnova iz Zrinjsjog dovesti.Nije los igrac,jest da je na njegovom mjestu konkurencija zestoka,ali ionako ne bi do ljeta igrati.

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 19 feb 2015, 09:11

Bacanje para. Ne treba ti, imas bolje sto znaci da nije pojacanje, nema rezona.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 feb 2015, 09:29

amypitar je napisao/la:Trebalo bi pokušati ovog Crnova iz Zrinjsjog dovesti.Nije los igrac,jest da je na njegovom mjestu konkurencija zestoka,ali ionako ne bi do ljeta igrati.
Ma kakav Crnov, on je sada dva levela ispod onoga što mi trebamo i moramo dovoditi :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 feb 2015, 09:46

Ado76 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Trebalo bi pokušati ovog Crnova iz Zrinjsjog dovesti.Nije los igrac,jest da je na njegovom mjestu konkurencija zestoka,ali ionako ne bi do ljeta igrati.
Ma kakav Crnov, on je sada dva levela ispod onoga što mi trebamo i moramo dovoditi :D

Igrace koje mi navijaci Sarajeva prizeljkujemo,su za nas jako skupi.Negdje sam citao interviju Borjana(neke srpske novine) koji kaze, da je trazio 5000 milja eura platu,od Sarajeva.Pa je spustio na 2.500 milje,i na kraju otisao u Radnicki za tu lovu.Ili ako je neko gledao utakmicu u Anataliji Partizan-Sarajevo ,gdje voditelj srbijanske televizje kaže, da su plate u FK.Sarajevo smiješne za one u Partizanu.
Za naše uslove mi imao ta neka dobra primanja,ali jos daleko za ekipe iz regije.
Nama je najbitniji dobar skauting,koji bi pronašao mlade i jeftine igrace,koje bi doradili i prodali vani za veliku lovu.(nešto kao Cimirot).A mislim da to za sad fenomenalno radimo,jer u regiji malo koji klub, ima ovoliko mladih igraca na izlogu,a vrijede pravo bogatstvo.(Radovac,Cimirot,Duljevic,Kovacevic,Rustemovic,Miholjevic,Anđusic) :tokralju:

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 19 feb 2015, 10:15

I prije dolaska sir Tan u nas klub Dino je potpiso predugovor sa turskom grupacijom.
Sve nove firme sa idejom prosperiteta krecu sa sto manjim izdacima nakon jaceg koraka jaceg napretka idu u jaci ugovori sa partnerima u nasem slucaju igracima il npr hotelima za pripreme evo primjer partizan ima velike izdatke za igrace sto svojom dobiti nemogu da pokriju pa sad zbog toka sto prihodima nemogu pokrit troskove daju dvoranu teloptik na hipoteku za kredit od 4 mil.

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 19 feb 2015, 10:17

amypitar je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:

Igrace koje mi navijaci Sarajeva prizeljkujemo,su za nas jako skupi.Negdje sam citao interviju Borjana(neke srpske novine) koji kaze, da je trazio 5000 milja eura platu,od Sarajeva.Pa je spustio na 2.500 milje,i na kraju otisao u Radnicki za tu lovu.Ili ako je neko gledao utakmicu u Anataliji Partizan-Sarajevo ,gdje voditelj srbijanske televizje kaže, da su plate u FK.Sarajevo smiješne za one u Partizanu.
Za naše uslove mi imao ta neka dobra primanja,ali jos daleko za ekipe iz regije.
Nama je najbitniji dobar skauting,koji bi pronašao mlade i jeftine igrace,koje bi doradili i prodali vani za veliku lovu.(nešto kao Cimirot).A mislim da to za sad fenomenalno radimo,jer u regiji malo koji klub, ima ovoliko mladih igraca na izlogu,a vrijede pravo bogatstvo.(Radovac,Cimirot,Duljevic,Kovacevic,Rustemovic,Miholjevic,Anđusic) :tokralju:
Mozda su u Partizanu vece plate ali kod nas su redovne za razliku od Partizana a o Zvezdi da ne govorimo

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 feb 2015, 10:23

Ivan Crnov je zvjer igrac ;)

Ni ovi sto sad imamo nece dovijeka biti tu, mada mali je osvojio titulu ima sigurno neke druge ambicije za vani.

Al igrac koji bi mogao zamjeniti npr Stojceva ili nekog drugog iz vezne linije ako ode, a na ljeto cemo sigurno nekog dobro prodati.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 19 feb 2015, 10:28

Evander je napisao/la:Samo da znate da su i komsije bile u igri za TA. Oni su imali zelju oba kluba da sponzoriraju, sa cim se Dino nije slozio i obustavio je bio cijeli projekt. Nakon odredjenog vremena opet su sjeli za stol i dogovorili se samo sa nama da suradjuju jer smo po njima mi najveci klub u drzavi i neko sa kim oni zele suradjivati. Dino mangupe :)
Nemoj da izmisljas te gluposti, kakvi oni i TA.
Pa nije niko travu paso da njima da pare u ovoj situaciji, ne zna se ni ko pije ni ko placa.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 feb 2015, 10:41

Forestt je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Ado76 je napisao/la: Ma kakav Crnov, on je sada dva levela ispod onoga što mi trebamo i moramo dovoditi :D

Mozda su u Partizanu vece plate ali kod nas su redovne za razliku od Partizana a o Zvezdi da ne govorimo
Znas li koliko igrace to zanima, svaki igrac, apsolutno svaki ce odabrati prije Zvezdu i Partizan ispred Sarajeva, on ce platu koji dogovori naplatiti kad tad, a jos mu dobro i dođe sto nekoliko mjeseci ne dobije platu, moze se ispaliti vani cim dođe neka ponuda, a jos ce naplatiti sve te plate iz ugovora kada tuzi klub...evo primjer vam je Piric iz Slobode, da Ibrak nije izradio Husaru, Piric bi dobio sve plate od Slobode i jos bi dosao i primao platu u Sarajevu...

Mi smo miljama daleko od toga da se poredimo sa Zvezdom, Dinamom, Partizanom , pa i Mariborom i Rijekom, jer su financijski miljama jaci od nas...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2015, 10:50

aS_Roma je napisao/la:Ivan Crnov je zvjer igrac ;)

Ni ovi sto sad imamo nece dovijeka biti tu, mada mali je osvojio titulu ima sigurno neke druge ambicije za vani.

Al igrac koji bi mogao zamjeniti npr Stojceva ili nekog drugog iz vezne linije ako ode, a na ljeto cemo sigurno nekog dobro prodati.
:thumbup: Dominacija se pravi dovodjenjem najboljih od konkurenata i kad ti se ukaze neki kapitalac-ugrabis ga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 feb 2015, 11:02

U svečanom salonu "Svetozar Vujović", koji se nalazi u sklopu prostorija Fudbalskog kluba Sarajevo, u ulici Maršala Tita 38b, u četvrtak, 26. februara, bit će organizovana akcija darivanja krvi, koju Bordo klub organizuje u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine.
Akcija darivanja krvi počinje u 12 sati, a trajat će sve do 18 sati.
Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva sve navijače i simpatizere našeg kluba, kao i klupske uposlenike, saradnike, igrače i trenere da se pridruže akciji, kako bismo pomogli našim sugrađanima kojima je krv prijeko potrebna.
Učesnike naše akcije, nagradit ćemo besplatnom ulaznicom za tribinu po njihovoj želji, za prvi domaću utakmicu Fudbalskog kluba Sarajevo u proljetnom dijelu sezone 2014/15, u kojoj Bordo klub 07./08. marta dočekuje banjalučki Borac.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... ijama/2110" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 feb 2015, 11:10

Sutrasnje utakmice protiv Leotara i Slobode ce biti dostupne clanovima za gledati. :salut:
1946

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 19 feb 2015, 11:17

Predsjednik FK Sarajevo, Edis Kusturica, o posljednjim dešavanjima sa MUP-om KS.

[youtube][/youtube]

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 19 feb 2015, 11:18

amidzaTan je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Samo me zanima šta bi bilo da smo imali bolje rezultate u prošlosti :hmmmmm:

Svaka čast upravi za ovo sve, nije mala stvar za godinu napraviti ovakav pomak, sad se nadam da ćemo i rezultatski napraviti pomak :D

Sad ako Bog da korak po korak (čitaj utakmicu po utakmicu) hrabro prema tituli i u visine :mrgreen: Nadam se da sve ekipe možemo dobiti na onaj način k'o što su nas u Evropi znali dobijati, tj. tamo od 60-70 minute kad umor stigne jer realno sa ovakvim pripremama trebali bi biti bar u tom segmentu dominatni.
FK Sarajevo je moralo dotaci dno u smislu finansija i organizacije da bi se doveli u situaciju da se mijenja statut, jer da je imalo bolja situacija u klubu bila kada su BP uradili sto su uradili, to im nikada nebi poslo za rukom, ali situacija u klubu je bila katastrofalna da se nije ni naislo na neki otpor Bog zna kakav!
Rekoh, šta bi bilo da smo imali bolje rezultate u prošlosti jer kao što znaš ni komšinice nisu u Bog zna kakvom finansijskom blagostanju ali imaju, htjeli mi to priznati ili ne, daleko bolje rezultate od nas, pa i drugi klubovi. Mislio sam na to i u kontektstu šta će biti u budućnosti kad neke sponzore mognemo privući i konkretnim rezultatima a ne samo planovima šta ćemo u budućnosti napraviti.

Što se Crnova tiče, ne igra ime. Kad je Rustemović doveden svi su bili u fazonu 'šta će nam ovaj dajte nam Misketa...' a ispade da je, bar po ovom do sad, Dino odličan igrač. Tako da nemojte suditi po imenu, čisto sumnjam da bi nam Misimović nešto puno više pomogao nego što bi to igrač tipa Crnov uradio. Naravno, tu je i druga strana priče tj. Misimović je puno veći marketing ali se sav taj marketing plati masno.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], NazorUso, nokee, Pantelija, Pena, riki46 i 51 gost.