FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[/quote]
Mozda su u Partizanu vece plate ali kod nas su redovne za razliku od Partizana a o Zvezdi da ne govorimo[/quote]
Znas li koliko igrace to zanima, svaki igrac, apsolutno svaki ce odabrati prije Zvezdu i Partizan ispred Sarajeva, on ce platu koji dogovori naplatiti kad tad, a jos mu dobro i dođe sto nekoliko mjeseci ne dobije platu, moze se ispaliti vani cim dođe neka ponuda, a jos ce naplatiti sve te plate iz ugovora kada tuzi klub...evo primjer vam je Piric iz Slobode, da Ibrak nije izradio Husaru, Piric bi dobio sve plate od Slobode i jos bi dosao i primao platu u Sarajevu...
Mi smo miljama daleko od toga da se poredimo sa Zvezdom, Dinamom, Partizanom , pa i Mariborom i Rijekom, jer su financijski miljama jaci od nas...[/quote]
Apsulutna istina, ma koliko se mi zanosili.
Mi jesmo dosta napredovali unazad godinu dana, ali smo jos miljama daleko od gore pomenutih.
Mozda su u Partizanu vece plate ali kod nas su redovne za razliku od Partizana a o Zvezdi da ne govorimo[/quote]
Znas li koliko igrace to zanima, svaki igrac, apsolutno svaki ce odabrati prije Zvezdu i Partizan ispred Sarajeva, on ce platu koji dogovori naplatiti kad tad, a jos mu dobro i dođe sto nekoliko mjeseci ne dobije platu, moze se ispaliti vani cim dođe neka ponuda, a jos ce naplatiti sve te plate iz ugovora kada tuzi klub...evo primjer vam je Piric iz Slobode, da Ibrak nije izradio Husaru, Piric bi dobio sve plate od Slobode i jos bi dosao i primao platu u Sarajevu...
Mi smo miljama daleko od toga da se poredimo sa Zvezdom, Dinamom, Partizanom , pa i Mariborom i Rijekom, jer su financijski miljama jaci od nas...[/quote]
Mi jesmo dosta napredovali unazad godinu dana, ali smo jos miljama daleko od gore pomenutih.
Evander je napisao/la:
Slažem se sa mišljenjem obojice, u pravu ste!
Mi jesmo dosta napredovali unazad godinu dana, ali smo jos miljama daleko od gore pomenutih.[/quote]
Nisu oni baš miljama daleko ispred nas, ne treba ici u krajnost. Zvezda i Partizan bukvalno preživljavaju od prodaje igraca, dok Dinamu sasvim dobro ide. Rijek je u situaciji baš kao i mi, al se kod njih dosta više ulaže i viši su standardi. Dok mi ne zivimo od prodaje igraca, ali smo ipak financiski stabilni. Jesu sve nabrojane ekipe trenutno ispred nas, al nesu baš miljama. Mene raduje cinjenica kojom mi brzinum napredujemo, a šta ce tek biti kad se završi kamp. Nedavno citam komentar jednog grobara '' Ako Sarajevo nastavi ovom brzinom da napredujem, brzo ce nas prešišati.''
Nisu oni baš miljama daleko ispred nas, ne treba ici u krajnost. Zvezda i Partizan bukvalno preživljavaju od prodaje igraca, dok Dinamu sasvim dobro ide. Rijek je u situaciji baš kao i mi, al se kod njih dosta više ulaže i viši su standardi. Dok mi ne zivimo od prodaje igraca, ali smo ipak financiski stabilni. Jesu sve nabrojane ekipe trenutno ispred nas, al nesu baš miljama. Mene raduje cinjenica kojom mi brzinum napredujemo, a šta ce tek biti kad se završi kamp. Nedavno citam komentar jednog grobara '' Ako Sarajevo nastavi ovom brzinom da napredujem, brzo ce nas prešišati.''
Das Ist Walter
Kakav gospodin.wwwfcsarajevoba je napisao/la:Predsjednik FK Sarajevo, Edis Kusturica, o posljednjim dešavanjima sa MUP-om KS.
[youtube][/youtube]

Milina covjeka slusati. Da hoce neka televizija napraviti emisiju gdje bi gosti bili Kusturica, Siljak, Gracic s jedne strane i Pecanac, Cosic, Nefic s druge strane. Da siroke javne mase vide kakve neznalice stoje na celu MUP-a KS.
1946
Bas takoHead je napisao/la:Kakav gospodin.wwwfcsarajevoba je napisao/la:Predsjednik FK Sarajevo, Edis Kusturica, o posljednjim dešavanjima sa MUP-om KS.
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Milina covjeka slusati. Da hoce neka televizija napraviti emisiju gdje bi gosti bili Kusturica, Siljak, Gracic s jedne strane i Pecanac, Cosic, Nefic s druge strane. Da siroke javne mase vide kakve neznalice stoje na celu MUP-a KS.

Još kad bi Pecanac smio. Otkako je krenulo ovo oko tužbe, Pecanac je stalno na nekim sastancima i nema vremena.
Das Ist Walter
Gdje cemo moci gledati ove tekme sutra,sto je hilmaga spominjao ?
- franklampard8
- Kontakt:
Sumnjam da ce se igdje moci, mozda bude sazetak neki na BordoTV.ade43 je napisao/la:Gdje cemo moci gledati ove tekme sutra,sto je hilmaga spominjao ?
1946
Clanovi ce moci gledati na stranici kao sto smo gledali iz Antalije.franklampard8 je napisao/la:Sumnjam da ce se igdje moci, mozda bude sazetak neki na BordoTV.ade43 je napisao/la:Gdje cemo moci gledati ove tekme sutra,sto je hilmaga spominjao ?
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Odlicno, izvinjavam se na pogresnoj informaciji @ade43.Head je napisao/la:Clanovi ce moci gledati na stranici kao sto smo gledali iz Antalije.franklampard8 je napisao/la:Sumnjam da ce se igdje moci, mozda bude sazetak neki na BordoTV.ade43 je napisao/la:Gdje cemo moci gledati ove tekme sutra,sto je hilmaga spominjao ?
1946
Fudbalski klub Sarajevo dogovorio je dolazak najvećeg pojačanja u posljednjih nekoliko godina pa će u nastavak sezone ući snažniji i bogatiji. Nije na Koševo stigao neki izvanredno kvalitetni fudbaler, bordo dres u nastavku sezone nosit će Turkish Airlines u najbogatijem sponzorskom ugovoru otkako je bosanskohercegovačkog sporta.

Ti si opet šampion !
- franklampard8
- Kontakt:
Opa, eh to je velika stvar.simon je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo dogovorio je dolazak najvećeg pojačanja u posljednjih nekoliko godina pa će u nastavak sezone ući snažniji i bogatiji. Nije na Koševo stigao neki izvanredno kvalitetni fudbaler, bordo dres u nastavku sezone nosit će Turkish Airlines u najbogatijem sponzorskom ugovoru otkako je bosanskohercegovačkog sporta.

Uprava, jos jednom, svaka cast.

1946
Tatko gospodinmiden je napisao/la:Tatko novi kapiten
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Nazalost to nije krajnost, trenutno je takva situacija, npr taj Partizan koji je kao propao proda Skuletica prije nekoliko dana za 4 miliona eura, proda Jojica u Dortmund, Markovic igro za njih nedavno, odigra samo jednu sezonu u Benfici poslije Partizana i Liverpool ga kupi za 20 miliona eura, Mitrovic i koliko ima jos tih igraca i mi smo jos miljama udaljeni od toga i tih transfera.miden je napisao/la: Nisu oni baš miljama daleko ispred nas, ne treba ici u krajnost. Zvezda i Partizan bukvalno preživljavaju od prodaje igraca, dok Dinamu sasvim dobro ide. Rijek je u situaciji baš kao i mi, al se kod njih dosta više ulaže i viši su standardi. Dok mi ne zivimo od prodaje igraca, ali smo ipak financiski stabilni. Jesu sve nabrojane ekipe trenutno ispred nas, al nesu baš miljama. Mene raduje cinjenica kojom mi brzinum napredujemo, a šta ce tek biti kad se završi kamp. Nedavno citam komentar jednog grobara '' Ako Sarajevo nastavi ovom brzinom da napredujem, brzo ce nas prešišati.''
Oni vec imaju i akademiju, imaju sistem, i trenutno imaju problema sa upravom, ali prevelik je to klub, doci ce i kod njih neki ljudi u upravu kao sto su i kod nas. Ovo sve vazi i za Zvezdu. I drugi klubovi ce ih natjerati na to, jer neki drugi klubovi se dizu, ulazu dobru lovu, npr pojavio se Cukaricki, koji ozbiljno radi, cak prate igrace i u nasoj ligi, znam da su trazili Ordagica iz Zvijezde, ali nisu se uspjeli dogovoriti sa Zvijezdom, koja je trazila dobru lovu, a tu je jos nekoliko klubova koji ce natjerati Zvezdu i Partizan da i oni pocnu raditi, da ne igraju samo na ime koje imaju...
Mi smo na samom pocetku, prije dvije godine smo bili na dnu, ali hvala Bogu to je iza nas, i sad se polahko dizemo, naravno htjeli bi mi da to ide brze, ali ne moze, jer mala je lova usla u klub za velike korake, da se odmah napadne grupna faza EL, a o LP ne treba ni razmisljati, a ne zavisi samo ni od nas, jer da bi napravili veliki napredak, moraju i drugi klubovi biti daleko jaci, jer tesko cemo mi sta napraviti u Evropi ako se npr jedna Sloboda na Tusnju protiv nas brani kao da ih Mourinho vodi, jakom Sarajevo je potrebna jaka Sloboda, jak Celik, pa hajmo reci i jak Zeljeznicar

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ti si naš kapiten, Ivane !amorovski je napisao/la:Tatko gospodinmiden je napisao/la:Tatko novi kapiten
Das Ist Walter
- franklampard8
- Kontakt:
TATKO od srca cestitke,vodi nas do titule kapitenu!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Ispoštujete ovo, ovo je jedan sok, kafa, kladinoca da se zanemari i dodje.
Idemo velika invazija se sprema u Gradačac preko 5 autobusa, za Borac se sprema lom pravi, zato pomozite sa parama malo da se ovo se pogura

Idemo velika invazija se sprema u Gradačac preko 5 autobusa, za Borac se sprema lom pravi, zato pomozite sa parama malo da se ovo se pogura

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar je bilo upitno 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️