Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DragonGirl
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la DragonGirl » 19 feb 2015, 01:09

Pivopija je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:
Zaboravila sam :D Dobro si me podsjetio...
Izvinjavam se, ovo girl mi nije upalo u oko, jer rijedak je slucaj da nase djevojke ucestvuju u sportskim diskusijama. Ovo je svakako za pohvalu.
Ma no problem :) Malo nas je, ali nas ima... :D

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 feb 2015, 07:37

DragonGirl je napisao/la:
pingpong je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Mesa popizdio samo se o Safetu prica pa ga malo nagazio :rol: :rol: :rol:
Ali baš. Ne shvatajući da s ovim samo sebe gazi. :roll:
Ma gazi, kako ne gazi, sram ga bilo, kako se samo usudio da se potrudi proširiti bazu igrača, šta ima veze i ako u utakmicu ulazimo bez napadača npr, pa pokrit će to krila fantastično kao i dosada...i kako ga nije stid hodati po evropskim nogometnim terenima kad se oni sasvim dobro vide i iz kancelarije u Sarajevu, a još je tu i internet pa se lijepo rezultati mogu pratiti i biti u toku bez da se mrdne iz fotelje....a tek što se drznuo da posjeti i igrače i razmijeni pokoju riječ s njima i mimo standardnih okupljanja, e to je baška posebna priča. Stvarno, i ja se pitam kako se usuđuje da obavlja sve ono što spada u domenu selektorskog posla... pa to je nečuveno! :roll:
Umjesto da čeka da mu pošalju kasetu, koja neozbiljnost :kafa:
#Salihović

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 19 feb 2015, 08:59

PATRIA: Koliko mislite da selektor Mehmed Baždarević može donijeti novoga Vama i bh. reprezentaciji?

DŽEKO: Već je donio mnogo toga novog. Znam da mnogo putuje, a vidjeli smo se dva puta – jednom u Engleskoj, kada je posjetio Begovića i mene, a jednom u Sarajevu. Upoznaje se sa svim igračima, što je nama fudbalerima itekako bitno. Razgovara, planira unaprijed i nadam se da je pred nama lijepa budućnost. Vjerujem da će njegov studiozan pristup problemu i nama igračima dati rezultate u ovim kvalifikacijama i da ćemo se, što nam je vjerujem svima cilj, na kraju uspjeti plasirati na Euro.

....kakav je samo panj iz gornjeg brabonjista nas vodio to je za nepovjerovat...mada , u principu mesa je nas prvi ozbiljan selektor uopste . :bih:

matej187
Kontakt:

Post Postao/la matej187 » 19 feb 2015, 10:56

Dobar je on kao čovjek, ali i poslovno. Treba ga zadržati što dulje, samo da ga korupcija i mafija ne smakne. :twisted:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 feb 2015, 13:04

Baždarević u srijedu na sastanku sa trenerima iz BHT Premijer lige BiH Mehmed Baždarević
Novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević nedavno je najavio da će se uskoro sastati sa svim trenerima iz Premijer lige BiH, sa kojima želi razmijeniti iskustva.

Baždarević će se sa trenerima iz domaćeg prvenstva sastati u utorak, 24. februara, u hotelu Park u Vogošći, gdje će se obaviti akreditovanje trenera iz Premijer lige BiH.

Sastanku će prisustvovati i predsjednik NS BiH Elvedin Begić, generalni sekretar Jasmin Baković, tehnički direktor Denijal Pirić i rukovodilac Centra za edukaciju Munir Talović, kao i selektori U-23, U-21 i U-19 reprezentacija Mirza Varešanović, Darko Nestorović i Toni Karačić.
Samo naprijed selektore, pokazi neznalicama kako se radi selektorski posao!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Goalgetter » 19 feb 2015, 13:18

Aferim selektore.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 feb 2015, 13:21

Sve kontam da sanjam, da imamo normalnog selektora koji prati moderne trendove u fudbalu. Ako sanjam, ne budite me. :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 feb 2015, 13:33

Jedva cekam utakmicu protiv Austrije da vidimo kako je Mesa zamislio postavku i taktiku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 feb 2015, 13:34

Elegant je napisao/la:Jedva cekam utakmicu protiv Austrije da vidimo kako je Mesa zamislio postavku i taktiku.
Andora, Andora, Andora... Ponavljaj u sebi, sve dok ne zapamtiš da prvu igramo sa ANDOROM!!! Juče ti par forumaša to objasniše i ti opet.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 feb 2015, 13:42

voltron30 je napisao/la:Sve kontam da sanjam, da imamo normalnog selektora koji prati moderne trendove u fudbalu. Ako sanjam, ne budite me. :D
Ma i ja! Sve kontam probudicu se i procitati da je Mesa angazovao svoju tetku, da bude kondicioni trener.

Megafon1
Kontakt:

Post Postao/la Megafon1 » 19 feb 2015, 13:43

slika

Ovako će izgledati Mešina BiH

http://megafon.ba/sport/kako-ce-izgledati-mesina-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 feb 2015, 13:44

voltron30 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jedva cekam utakmicu protiv Austrije da vidimo kako je Mesa zamislio postavku i taktiku.
Andora, Andora, Andora... Ponavljaj u sebi, sve dok ne zapamtiš da prvu igramo sa ANDOROM!!! Juče ti par forumaša to objasniše i ti opet.
ja sve kontam da je @elegant neki copy-paste robot, koji samo ovako nesto zalijepi na neku temu i to je to...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 feb 2015, 13:56

Andora nam ljudi makar se ja nadam nece nista pokazati. Tu bi tekmu trebali dobiti svakako osim ako Vrsajevic bude igrao onda nisi ni sa kojom repkom siguran. Austria se mora iskoristiti za probati par igraca koje svi spominjemo u zadnje vrijeme i koji ce nadam se biti na raspolaganju za tu utakmicu.
Zadnjih pola sata bi volio vidjeti ovako nesto.
Begovic
Susic. Bicakcic. Spahic. Zukanovic

Besic. Salatic

Hajradinovic. Vrancic. Visca

Djuric
Nazalost moje najvece zelje Martic, Tankovic i Arslanagic skoro sigurno nece biti na raspolaganju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 feb 2015, 14:03

Al' sam skoro sto posto siguran da kada bi u nekom slučaju izgubili od Austrije (a kada bi igrali ti novi igrači) da bi se ovdje yebavalo sve po spisku Meši što nije stavio najbolje da igraju iako se evo mjesec dana potencira da se isprobaju neki igrači, takav smo ti mi narod :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rivaldo10
Kontakt:

Post Postao/la rivaldo10 » 19 feb 2015, 14:10

FaraonTM je napisao/la:Al' sam skoro sto posto siguran da kada bi u nekom slučaju izgubili od Austrije (a kada bi igrali ti novi igrači) da bi se ovdje yebavalo sve po spisku Meši što nije stavio najbolje da igraju iako se evo mjesec dana potencira da se isprobaju neki igrači, takav smo ti mi narod :D
potpuno se slažem :D
Tamo gdje prestaje logika, počinje BiH.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 feb 2015, 14:12

FaraonTM je napisao/la:Al' sam skoro sto posto siguran da kada bi u nekom slučaju izgubili od Austrije (a kada bi igrali ti novi igrači) da bi se ovdje yebavalo sve po spisku Meši što nije stavio najbolje da igraju iako se evo mjesec dana potencira da se isprobaju neki igrači, takav smo ti mi narod :D
Ne znam za ostale ali u svoje ime mogu reci da bi od mene dobio palac gore jer bi vidio smisao toga. Bilo bi mi jako neozbiljno da ova utakmica zavrsi a da ne znamo nista vise nego prije nego sto je i pocela. Uz to sam i poprilicno siguran da ovaj tim ima jak defanzivni kapacitet i da im se Austrijanci ne bi nadavali golova. Vise se pitam da li bi oni mogli dati gol Austrijancima :D. A ne znam jesi li preskocio ono sto sam napisao zadnjih pola sata. Svakako bi poceo sa prvim timom i naravno jednim napadacem.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 19 feb 2015, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 feb 2015, 14:18

dubrovnik je napisao/la:
Ne znam za ostale ali u svoje ime mogu reci da bi od mene dobio palac gore jer bi vidio smisao toga. Bilo bi mi jako neozbiljno da ova utakmica zavrsi a da ne znamo nista vise nego prije nego sto je i pocela. Uz to sam i poprilicno siguran da ovaj tim ima jak defanzivni kapacitet i da im se Austrijanci ne bi nadavali golova. Vise se pitam da li bi oni mogli dati gol Austrijancima :D .
Nisam ja ni spomenuo pojedince koji će to uraditi, ali će ih sigurno biti ako se poklope stvari kao što sam napisao, vidjet ćeš i sam i još ćeš me spominjati :D

I ja lično smatram da se trebaju probati novi igrači, pa makar i rezultat ispaštao, u zadnjih pola godine smo probavali raznorazna sran*ja od taktika, igrača i formacija, rezultat je trpio al' eto opet imamo šanse za Euro, pa zašto onda ne probati to sve u jednoj prijateljskoj :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 feb 2015, 14:19

.................Begovic
Mujdza....Spahic....Bicakcic....Kolasinac
....................Besic
Visca.......Pjanic......Salihovic......Lulic
....................Dzeko

Ovo je , po mom misljenju, najbolja postava.
Jeste da neki nisu standardni, da ce neki biti tek oporavljani , ali alternative nisu toliko kvalitetne da uletena njihovo mjesto. Od ostalih, Zuka je jedini koji je trenutno na nivou da, mozda, uleti u prvih 11.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 feb 2015, 14:22

FaraonTM je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Ne znam za ostale ali u svoje ime mogu reci da bi od mene dobio palac gore jer bi vidio smisao toga. Bilo bi mi jako neozbiljno da ova utakmica zavrsi a da ne znamo nista vise nego prije nego sto je i pocela. Uz to sam i poprilicno siguran da ovaj tim ima jak defanzivni kapacitet i da im se Austrijanci ne bi nadavali golova. Vise se pitam da li bi oni mogli dati gol Austrijancima :D .
Nisam ja ni spomenuo pojedince koji će to uraditi, ali će ih sigurno biti ako se poklope stvari kao što sam napisao, vidjet ćeš i sam i još ćeš me spominjati :D

I ja lično smatram da se trebaju probati novi igrači, pa makar i rezultat ispaštao, u zadnjih pola godine smo probavali raznorazna sran*ja od taktika, igrača i formacija, rezultat je trpio al' eto opet imamo šanse za Euro, pa zašto onda ne probati to sve u jednoj prijateljskoj :)
Oni koji ce pisati protiv Mese pisali bi svakako tu pomoci nema. Da se razumijemo pisat cu i ja ako budem uvjeren da ne radi dobro. Evo npr. poziv Vrsajevicu mi nema nikakve logike ali Mesa mora imati makar ove 2 tekme mira.
Ipak neke stvari bi po meni morao odma rjesavati.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 feb 2015, 14:26

SjeverniVjetar je napisao/la:.................Begovic
Mujdza....Spahic....Bicakcic....Kolasinac
....................Besic
Visca.......Pjanic......Salihovic......Lulic
....................Dzeko

Ovo je , po mom misljenju, najbolja postava.
Jeste da neki nisu standardni, da ce neki biti tek oporavljani , ali alternative nisu toliko kvalitetne da uletena njihovo mjesto. Od ostalih, Zuka je jedini koji je trenutno na nivou da, mozda, uleti u prvih 11.
Slazem se iako bi ja volio vidjeti Vrancica a nisam izgubio nadu za Hajrovica. Ali to je u principu to.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.