Ma no problemPivopija je napisao/la:Izvinjavam se, ovo girl mi nije upalo u oko, jer rijedak je slucaj da nase djevojke ucestvuju u sportskim diskusijama. Ovo je svakako za pohvalu.DragonGirl je napisao/la:
Zaboravila samDobro si me podsjetio...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma no problemPivopija je napisao/la:Izvinjavam se, ovo girl mi nije upalo u oko, jer rijedak je slucaj da nase djevojke ucestvuju u sportskim diskusijama. Ovo je svakako za pohvalu.DragonGirl je napisao/la:
Zaboravila samDobro si me podsjetio...
Umjesto da čeka da mu pošalju kasetu, koja neozbiljnostDragonGirl je napisao/la:Ma gazi, kako ne gazi, sram ga bilo, kako se samo usudio da se potrudi proširiti bazu igrača, šta ima veze i ako u utakmicu ulazimo bez napadača npr, pa pokrit će to krila fantastično kao i dosada...i kako ga nije stid hodati po evropskim nogometnim terenima kad se oni sasvim dobro vide i iz kancelarije u Sarajevu, a još je tu i internet pa se lijepo rezultati mogu pratiti i biti u toku bez da se mrdne iz fotelje....a tek što se drznuo da posjeti i igrače i razmijeni pokoju riječ s njima i mimo standardnih okupljanja, e to je baška posebna priča. Stvarno, i ja se pitam kako se usuđuje da obavlja sve ono što spada u domenu selektorskog posla... pa to je nečuveno!pingpong je napisao/la:Ali baš. Ne shvatajući da s ovim samo sebe gazi.bordobijeli je napisao/la:Mesa popizdio samo se o Safetu prica pa ga malo nagazio![]()
![]()
Andora, Andora, Andora... Ponavljaj u sebi, sve dok ne zapamtiš da prvu igramo sa ANDOROM!!! Juče ti par forumaša to objasniše i ti opet.Elegant je napisao/la:Jedva cekam utakmicu protiv Austrije da vidimo kako je Mesa zamislio postavku i taktiku.
Ma i ja! Sve kontam probudicu se i procitati da je Mesa angazovao svoju tetku, da bude kondicioni trener.voltron30 je napisao/la:Sve kontam da sanjam, da imamo normalnog selektora koji prati moderne trendove u fudbalu. Ako sanjam, ne budite me.
ja sve kontam da je @elegant neki copy-paste robot, koji samo ovako nesto zalijepi na neku temu i to je to...voltron30 je napisao/la:Andora, Andora, Andora... Ponavljaj u sebi, sve dok ne zapamtiš da prvu igramo sa ANDOROM!!! Juče ti par forumaša to objasniše i ti opet.Elegant je napisao/la:Jedva cekam utakmicu protiv Austrije da vidimo kako je Mesa zamislio postavku i taktiku.
potpuno se slažemFaraonTM je napisao/la:Al' sam skoro sto posto siguran da kada bi u nekom slučaju izgubili od Austrije (a kada bi igrali ti novi igrači) da bi se ovdje yebavalo sve po spisku Meši što nije stavio najbolje da igraju iako se evo mjesec dana potencira da se isprobaju neki igrači, takav smo ti mi narod
Ne znam za ostale ali u svoje ime mogu reci da bi od mene dobio palac gore jer bi vidio smisao toga. Bilo bi mi jako neozbiljno da ova utakmica zavrsi a da ne znamo nista vise nego prije nego sto je i pocela. Uz to sam i poprilicno siguran da ovaj tim ima jak defanzivni kapacitet i da im se Austrijanci ne bi nadavali golova. Vise se pitam da li bi oni mogli dati gol AustrijancimaFaraonTM je napisao/la:Al' sam skoro sto posto siguran da kada bi u nekom slučaju izgubili od Austrije (a kada bi igrali ti novi igrači) da bi se ovdje yebavalo sve po spisku Meši što nije stavio najbolje da igraju iako se evo mjesec dana potencira da se isprobaju neki igrači, takav smo ti mi narod
Nisam ja ni spomenuo pojedince koji će to uraditi, ali će ih sigurno biti ako se poklope stvari kao što sam napisao, vidjet ćeš i sam i još ćeš me spominjatidubrovnik je napisao/la:Ne znam za ostale ali u svoje ime mogu reci da bi od mene dobio palac gore jer bi vidio smisao toga. Bilo bi mi jako neozbiljno da ova utakmica zavrsi a da ne znamo nista vise nego prije nego sto je i pocela. Uz to sam i poprilicno siguran da ovaj tim ima jak defanzivni kapacitet i da im se Austrijanci ne bi nadavali golova. Vise se pitam da li bi oni mogli dati gol AustrijancimaFaraonTM je napisao/la:Al' sam skoro sto posto siguran da kada bi u nekom slučaju izgubili od Austrije (a kada bi igrali ti novi igrači) da bi se ovdje yebavalo sve po spisku Meši što nije stavio najbolje da igraju iako se evo mjesec dana potencira da se isprobaju neki igrači, takav smo ti mi narod.
Oni koji ce pisati protiv Mese pisali bi svakako tu pomoci nema. Da se razumijemo pisat cu i ja ako budem uvjeren da ne radi dobro. Evo npr. poziv Vrsajevicu mi nema nikakve logike ali Mesa mora imati makar ove 2 tekme mira.FaraonTM je napisao/la:Nisam ja ni spomenuo pojedince koji će to uraditi, ali će ih sigurno biti ako se poklope stvari kao što sam napisao, vidjet ćeš i sam i još ćeš me spominjatidubrovnik je napisao/la:Ne znam za ostale ali u svoje ime mogu reci da bi od mene dobio palac gore jer bi vidio smisao toga. Bilo bi mi jako neozbiljno da ova utakmica zavrsi a da ne znamo nista vise nego prije nego sto je i pocela. Uz to sam i poprilicno siguran da ovaj tim ima jak defanzivni kapacitet i da im se Austrijanci ne bi nadavali golova. Vise se pitam da li bi oni mogli dati gol AustrijancimaFaraonTM je napisao/la:Al' sam skoro sto posto siguran da kada bi u nekom slučaju izgubili od Austrije (a kada bi igrali ti novi igrači) da bi se ovdje yebavalo sve po spisku Meši što nije stavio najbolje da igraju iako se evo mjesec dana potencira da se isprobaju neki igrači, takav smo ti mi narod.
I ja lično smatram da se trebaju probati novi igrači, pa makar i rezultat ispaštao, u zadnjih pola godine smo probavali raznorazna sran*ja od taktika, igrača i formacija, rezultat je trpio al' eto opet imamo šanse za Euro, pa zašto onda ne probati to sve u jednoj prijateljskoj
Slazem se iako bi ja volio vidjeti Vrancica a nisam izgubio nadu za Hajrovica. Ali to je u principu to.SjeverniVjetar je napisao/la:.................Begovic
Mujdza....Spahic....Bicakcic....Kolasinac
....................Besic
Visca.......Pjanic......Salihovic......Lulic
....................Dzeko
Ovo je , po mom misljenju, najbolja postava.
Jeste da neki nisu standardni, da ce neki biti tek oporavljani , ali alternative nisu toliko kvalitetne da uletena njihovo mjesto. Od ostalih, Zuka je jedini koji je trenutno na nivou da, mozda, uleti u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, denza, Fudbalmozak2, Google Adsense [Bot] i 22 gosta.