Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Sabinho
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2015, 21:05

I onda kazu HNL smece? Drugoplasirani iz HNL razmontirao ove Holandjane a drugoplasirani iz Serije A nekako remi odigra. :clap: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 feb 2015, 21:13

tino > pjanic :mrgreen:

salu na stranu,
previse peglanja lopte, prekasno rjesavanje iste, pasovi vazda kasne, komplikuju se jednostavne situacije, odbrana totalno slaba, bekovi kao da ne postoje, nema ni presiga na sredini terena, a napad tj obalobjelokoscani fulaju sve zivo. nije ni pjanicu lahko :D

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 feb 2015, 21:14

Husika je napisao/la:Pjanic je vrijedio dok je bio u Metzu sve poslije toga je silazna putanja !!!
Pa valjda ti ljudi sto za njega nude, eto neka bude 15 miliona, nesto znaju ? Ti njega sroza na nivo TSS :roll:
Pjanic nije lider, nije igrac koji ce rjesavati utakmice, mada je i to radio, ali je vrhunski igrac i igrace u vrhunskom timu, gdje ce doci do izrazaja kvalitet.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 feb 2015, 21:19

SjeverniVjetar je napisao/la:
Husika je napisao/la:Pjanic je vrijedio dok je bio u Metzu sve poslije toga je silazna putanja !!!
Pa valjda ti ljudi sto za njega nude, eto neka bude 15 miliona, nesto znaju ? Ti njega sroza na nivo TSS :roll:
Ne na Tinin nivo on je limitiraniji od Tine u vecini segmenata, a posebno treba izdvojiti (ne)prodornost, (ne)duel... Odbranu me strah i spomenuti mozda i najgori igrac na svijetu u tom segmentu !!! ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2015, 21:21

@husika ko je po tebi nas najbolji veznjak? :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 feb 2015, 21:22

Husika je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:
Ne na Tinin nivo on je limitiraniji od Tine u vecini segmenata, a posebno treba izdvojiti (ne)prodornost, (ne)duel... Odbranu me strah i spomenuti mozda i najgori igrac na svijetu u tom segmentu !!! ;)
Ma dobro, ako tako kazes.. :roll:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 feb 2015, 21:26

Kapa do poda Fringo, priložite ovu analizu Pjaniću i poručite mu da se prestane baviti fudbalom.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 feb 2015, 21:29

Sabinho je napisao/la:@husika ko je po tebi nas najbolji veznjak? :hmmmmm:
1.Misimovic/Besic.............10.Salihovic,16.Medunjanin itd

Pjanica nema potrebe spominjati vrijeme od 6-7 godina je sve samo reklo !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Podvuceno je za sva ostala pitanja !! :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 feb 2015, 22:49

De ba ljudi, ovakve tipove ala @husika zvani @gringo samo treba ignorisati i ovaj forum ce biti koliko toliko normalan.

Edit:
Misimovic: "na terenu se najbolje razumijem s Pjanicem"

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 feb 2015, 23:06

Ne znam sto reci obozavam Miralema i po meni je jedan od najtalentiranijih veznjaka na svijetu. Ali moram reci da se nesto cudno desava sa njim. Ne sjecam se kad je nesto odigrao na vrhunskom nivou. Bojim se da ne ostane vjecni talenat. Ipak nije mu ni lako igrati sa ovom ekipom.
De Rosija nema nigdje, Toti smeta, Naingolan se ugasio pa je i Pjanic izgleda krenuo kao i ostali. Danas los ali opet manje los nego ostatak veznog reda.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 feb 2015, 23:12

U prvom poluvremenu je bilo ok, zapravo ništa se od ovog ne bi desilo da je Gervinho dao bar jednu od preostale dvije šanse koje je imao ali otom potom...

Drugo poluvrijeme sredina Rome je općenito bila nevidljiva, Pjanić imao jedan nerezonski šut i izgubio loptu pred kraj tekme (eto to je što se ja sjećam iz drugog poluvremena). Feyenoord je dobro branio Romina krila tako da nisu mogli naći prostor da dodaju Gervinhu ili Verdeu i onda je to bila patnja za gledanje...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 feb 2015, 23:15

dubrovnik je napisao/la:Ne znam sto reci obozavam Miralema i po meni je jedan od najtalentiranijih veznjaka na svijetu. Ali moram reci da se nesto cudno desava sa njim. Ne sjecam se kad je nesto odigrao na vrhunskom nivou. Bojim se da ne ostane vjecni talenat. Ipak nije mu ni lako igrati sa ovom ekipom.
De Rosija nema nigdje, Toti smeta, Naingolan se ugasio pa je i Pjanic izgleda krenuo kao i ostali. Danas los ali opet manje los nego ostatak veznog reda.
Mislim da je Roma u nekom problemu , mozda i problemu motiva ? Juventusu realno ne mogu primirtisati, a od ostatka lige su dosta bolji, vjerovatno ih je malo teze pokrenuti u takvoj situaciji, pogotovo jer su ispali u CL.
A i nemaju neki kvalitet prema naprijed, tu su bas prosjecni. Pjana sigurno moze bolje i treba da ide u jacu ligu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 feb 2015, 23:23

FaraonTM je napisao/la:U prvom poluvremenu je bilo ok, zapravo ništa se od ovog ne bi desilo da je Gervinho dao bar jednu od preostale dvije šanse koje je imao ali otom potom...

Drugo poluvrijeme sredina Rome je općenito bila nevidljiva, Pjanić imao jedan nerezonski šut i izgubio loptu pred kraj tekme (eto to je što se ja sjećam iz drugog poluvremena). Feyenoord je dobro branio Romina krila tako da nisu mogli naći prostor da dodaju Gervinhu ili Verdeu i onda je to bila patnja za gledanje...
Imao je i ono podvaljivanje kad se onaj nesretni Gervino zabi u igraca. Ali malo je to skoro nista.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 feb 2015, 13:25

sabatini
“As for [Miralem] Pjanic, yesterday he wasn't decisive, but we rely too much on him to solve our problems.

“In terms of effort he was commendable. We have faith in him and we know he will find his game again.

Rios

Post Postao/la Rios » 20 feb 2015, 16:08

Dakle dosao je i taj dan,TSS se poceo mjeriti/porediti sa Miralemom :clap: Nista jbg,valjda TSS nece poceti zabijati Dragovoljcu,Istri i slicnim ekipama inace Miraleme klupa ti ne gine :lolno:

No,da se vratim na ono sto zapravo zelim da kazem..Niko ne moze sporiti cinjenicu da Miralem biljezi pad forme od januara pa na ovamo..To je vidljivo,uklopio se u sivilo u koje je Roma kao ekipa generalno upala i to treba priznati..Nema te leprsavosti koja je bila u 1 pol.,tek na momente se javi ali opet iscezne i sve skupa me to pocelo brinuti jer je Mire jedna od 3 glavne poluge nase reke ( uz Dzeku i Besica ).. Ali i takav je i dalje vjerovatno najbitniji kotac Rome,jer vidjeli smo protiv Parme,ekipe koja je prakticno vec drugoligas,kako to izgleda bez njega..Bezidejnije i nepovezanije nego s njim definitivno.. :kafa: Ovako kad je on tu uspiju tu i tamo odigrati nesto,zabiti neke golove,ubiljeziti pobjedu itd..
Ne podigne li Roma formu to 2 mjesto ce biti izgubljeno a to vjerovanto znaci da ce i Garsija otici sa klupe..U tom slucaju sam apsolutno za njegov odlazak na kraju sezone u neki klub koji je ozbiljan pretedent za trofeje i LP..Prije toga svakako mora zaustaviti ovaj pad forme i poceti pruzati partije kao prosle sezone i 1 polusezone ove godine.. :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 20 feb 2015, 16:17

Miraleme,znas da te volimo,znas da si nam uzdanica ali majku mu daj malo muda,daj malo krvi,daj malo agresive i mangupluka,pucaj sa 30 metara,ne daj da ti razni Ljajici uzimaju prekide i slobodnjake...
I bjezi iz te Rome jos u junu,pokazi ambiciju,opravdaj talenat,postani svjetska klasa.

Idi u Liverpool,idi bilo kuda,samo idi.Prestani biti ziheras,prestani sa samopotcjenjivanjem,idi na vrh.
I daj muda Mire majku mu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2015, 16:22

Rios je napisao/la:Ne podigne li Roma formu to 2 mjesto ce biti izgubljeno a to vjerovanto znaci da ce i Garsija otici sa klupe..U tom slucaju sam apsolutno za njegov odlazak na kraju sezone u neki klub koji je ozbiljan pretedent za trofeje i LP..Prije toga svakako mora zaustaviti ovaj pad forme i poceti pruzati partije kao prosle sezone i 1 polusezone ove godine.. :salut:
Scenario ti je sljedeći,

Roma će postaviti obeštećenje da ti se zavrti u glavi, jer ga ni u snu neće pustiti za male pare i neće biti baš tako lako naći klub koji će dati toliko para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 feb 2015, 16:26

Rusilac je napisao/la:Miraleme,znas da te volimo,znas da si nam uzdanica ali majku mu daj malo muda,daj malo krvi,daj malo agresive i mangupluka,pucaj sa 30 metara,ne daj da ti razni Ljajici uzimaju prekide i slobodnjake...
I bjezi iz te Rome jos u junu,pokazi ambiciju,opravdaj talenat,postani svjetska klasa.

Idi u Liverpool,idi bilo kuda,samo idi.Prestani biti ziheras,prestani sa samopotcjenjivanjem,idi na vrh.
I daj muda Mire majku mu.
:!: :!: :!:

Rios

Post Postao/la Rios » 20 feb 2015, 16:32

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ne podigne li Roma formu to 2 mjesto ce biti izgubljeno a to vjerovanto znaci da ce i Garsija otici sa klupe..U tom slucaju sam apsolutno za njegov odlazak na kraju sezone u neki klub koji je ozbiljan pretedent za trofeje i LP..Prije toga svakako mora zaustaviti ovaj pad forme i poceti pruzati partije kao prosle sezone i 1 polusezone ove godine.. :salut:
Scenario ti je sljedeći,

Roma će postaviti obeštećenje da ti se zavrti u glavi, jer ga ni u snu neće pustiti za male pare i neće biti baš tako lako naći klub koji će dati toliko para.
Za male pare nece sigurno,ja ocekujem izmedju 30 i 40 mil eura :) To je i neka realna cijena njegova..Klubova koji to mogu sa lahkocom platiti ima,ode li Yaya recimo iz City-a mogao bi Mire put Manchestera,ionako ga je Mancini cini mi se pratio ozbiljno u svoj vakat..Eto tu je Liverpool,pa i United,sto da ne..Barsa da nema tu zabranu takodjer,pogotovo zbog Enrikea,ali jbg..Ne znam kako razmisljaju u Bayernu,nekako mislim da Guardiola preferira igrace kao sto je Mire..
Ali prije svega toga zelim i nadam se da ce poceti da igra na svom nivou i prekinuti pad forme..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2015, 16:49

Bayern bi bio najbolji potez u ovom trenutku kad Barcelona ima tu zabranu, ali opet, to je mnogo para za njih, ne znam jesu li ikada u historiji platili 40 miliona za igrača? Možda jedino za Martineza, on se vrtio oko te cifre.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Doktorinho, Radnicki1921, Sarun i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []