Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
I onda kazu HNL smece? Drugoplasirani iz HNL razmontirao ove Holandjane a drugoplasirani iz Serije A nekako remi odigra.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Evil Genius II
tino > pjanic
salu na stranu,
previse peglanja lopte, prekasno rjesavanje iste, pasovi vazda kasne, komplikuju se jednostavne situacije, odbrana totalno slaba, bekovi kao da ne postoje, nema ni presiga na sredini terena, a napad tj obalobjelokoscani fulaju sve zivo. nije ni pjanicu lahko
salu na stranu,
previse peglanja lopte, prekasno rjesavanje iste, pasovi vazda kasne, komplikuju se jednostavne situacije, odbrana totalno slaba, bekovi kao da ne postoje, nema ni presiga na sredini terena, a napad tj obalobjelokoscani fulaju sve zivo. nije ni pjanicu lahko
-
SjeverniVjetar
Pa valjda ti ljudi sto za njega nude, eto neka bude 15 miliona, nesto znaju ? Ti njega sroza na nivo TSSHusika je napisao/la:Pjanic je vrijedio dok je bio u Metzu sve poslije toga je silazna putanja !!!
Pjanic nije lider, nije igrac koji ce rjesavati utakmice, mada je i to radio, ali je vrhunski igrac i igrace u vrhunskom timu, gdje ce doci do izrazaja kvalitet.
Ne na Tinin nivo on je limitiraniji od Tine u vecini segmenata, a posebno treba izdvojiti (ne)prodornost, (ne)duel... Odbranu me strah i spomenuti mozda i najgori igrac na svijetu u tom segmentu !!!SjeverniVjetar je napisao/la:Pa valjda ti ljudi sto za njega nude, eto neka bude 15 miliona, nesto znaju ? Ti njega sroza na nivo TSSHusika je napisao/la:Pjanic je vrijedio dok je bio u Metzu sve poslije toga je silazna putanja !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
@husika ko je po tebi nas najbolji veznjak? 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
SjeverniVjetar
Ma dobro, ako tako kazes..Husika je napisao/la:Ne na Tinin nivo on je limitiraniji od Tine u vecini segmenata, a posebno treba izdvojiti (ne)prodornost, (ne)duel... Odbranu me strah i spomenuti mozda i najgori igrac na svijetu u tom segmentu !!!SjeverniVjetar je napisao/la:Pa valjda ti ljudi sto za njega nude, eto neka bude 15 miliona, nesto znaju ? Ti njega sroza na nivo TSSHusika je napisao/la:Pjanic je vrijedio dok je bio u Metzu sve poslije toga je silazna putanja !!!
Kapa do poda Fringo, priložite ovu analizu Pjaniću i poručite mu da se prestane baviti fudbalom.
1.Misimovic/Besic.............10.Salihovic,16.Medunjanin itdSabinho je napisao/la:@husika ko je po tebi nas najbolji veznjak?
Pjanica nema potrebe spominjati vrijeme od 6-7 godina je sve samo reklo !!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Podvuceno je za sva ostala pitanja !!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
De ba ljudi, ovakve tipove ala @husika zvani @gringo samo treba ignorisati i ovaj forum ce biti koliko toliko normalan.
Edit:
Misimovic: "na terenu se najbolje razumijem s Pjanicem"
Edit:
Misimovic: "na terenu se najbolje razumijem s Pjanicem"
Ne znam sto reci obozavam Miralema i po meni je jedan od najtalentiranijih veznjaka na svijetu. Ali moram reci da se nesto cudno desava sa njim. Ne sjecam se kad je nesto odigrao na vrhunskom nivou. Bojim se da ne ostane vjecni talenat. Ipak nije mu ni lako igrati sa ovom ekipom.
De Rosija nema nigdje, Toti smeta, Naingolan se ugasio pa je i Pjanic izgleda krenuo kao i ostali. Danas los ali opet manje los nego ostatak veznog reda.
De Rosija nema nigdje, Toti smeta, Naingolan se ugasio pa je i Pjanic izgleda krenuo kao i ostali. Danas los ali opet manje los nego ostatak veznog reda.
U prvom poluvremenu je bilo ok, zapravo ništa se od ovog ne bi desilo da je Gervinho dao bar jednu od preostale dvije šanse koje je imao ali otom potom...
Drugo poluvrijeme sredina Rome je općenito bila nevidljiva, Pjanić imao jedan nerezonski šut i izgubio loptu pred kraj tekme (eto to je što se ja sjećam iz drugog poluvremena). Feyenoord je dobro branio Romina krila tako da nisu mogli naći prostor da dodaju Gervinhu ili Verdeu i onda je to bila patnja za gledanje...
Drugo poluvrijeme sredina Rome je općenito bila nevidljiva, Pjanić imao jedan nerezonski šut i izgubio loptu pred kraj tekme (eto to je što se ja sjećam iz drugog poluvremena). Feyenoord je dobro branio Romina krila tako da nisu mogli naći prostor da dodaju Gervinhu ili Verdeu i onda je to bila patnja za gledanje...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
SjeverniVjetar
Mislim da je Roma u nekom problemu , mozda i problemu motiva ? Juventusu realno ne mogu primirtisati, a od ostatka lige su dosta bolji, vjerovatno ih je malo teze pokrenuti u takvoj situaciji, pogotovo jer su ispali u CL.dubrovnik je napisao/la:Ne znam sto reci obozavam Miralema i po meni je jedan od najtalentiranijih veznjaka na svijetu. Ali moram reci da se nesto cudno desava sa njim. Ne sjecam se kad je nesto odigrao na vrhunskom nivou. Bojim se da ne ostane vjecni talenat. Ipak nije mu ni lako igrati sa ovom ekipom.
A i nemaju neki kvalitet prema naprijed, tu su bas prosjecni. Pjana sigurno moze bolje i treba da ide u jacu ligu.
Imao je i ono podvaljivanje kad se onaj nesretni Gervino zabi u igraca. Ali malo je to skoro nista.FaraonTM je napisao/la:U prvom poluvremenu je bilo ok, zapravo ništa se od ovog ne bi desilo da je Gervinho dao bar jednu od preostale dvije šanse koje je imao ali otom potom...
-
Evil Genius II
sabatini
“As for [Miralem] Pjanic, yesterday he wasn't decisive, but we rely too much on him to solve our problems.
“In terms of effort he was commendable. We have faith in him and we know he will find his game again.
Dakle dosao je i taj dan,TSS se poceo mjeriti/porediti sa Miralemom
Nista jbg,valjda TSS nece poceti zabijati Dragovoljcu,Istri i slicnim ekipama inace Miraleme klupa ti ne gine
No,da se vratim na ono sto zapravo zelim da kazem..Niko ne moze sporiti cinjenicu da Miralem biljezi pad forme od januara pa na ovamo..To je vidljivo,uklopio se u sivilo u koje je Roma kao ekipa generalno upala i to treba priznati..Nema te leprsavosti koja je bila u 1 pol.,tek na momente se javi ali opet iscezne i sve skupa me to pocelo brinuti jer je Mire jedna od 3 glavne poluge nase reke ( uz Dzeku i Besica ).. Ali i takav je i dalje vjerovatno najbitniji kotac Rome,jer vidjeli smo protiv Parme,ekipe koja je prakticno vec drugoligas,kako to izgleda bez njega..Bezidejnije i nepovezanije nego s njim definitivno..
Ovako kad je on tu uspiju tu i tamo odigrati nesto,zabiti neke golove,ubiljeziti pobjedu itd..
Ne podigne li Roma formu to 2 mjesto ce biti izgubljeno a to vjerovanto znaci da ce i Garsija otici sa klupe..U tom slucaju sam apsolutno za njegov odlazak na kraju sezone u neki klub koji je ozbiljan pretedent za trofeje i LP..Prije toga svakako mora zaustaviti ovaj pad forme i poceti pruzati partije kao prosle sezone i 1 polusezone ove godine..
No,da se vratim na ono sto zapravo zelim da kazem..Niko ne moze sporiti cinjenicu da Miralem biljezi pad forme od januara pa na ovamo..To je vidljivo,uklopio se u sivilo u koje je Roma kao ekipa generalno upala i to treba priznati..Nema te leprsavosti koja je bila u 1 pol.,tek na momente se javi ali opet iscezne i sve skupa me to pocelo brinuti jer je Mire jedna od 3 glavne poluge nase reke ( uz Dzeku i Besica ).. Ali i takav je i dalje vjerovatno najbitniji kotac Rome,jer vidjeli smo protiv Parme,ekipe koja je prakticno vec drugoligas,kako to izgleda bez njega..Bezidejnije i nepovezanije nego s njim definitivno..
Ne podigne li Roma formu to 2 mjesto ce biti izgubljeno a to vjerovanto znaci da ce i Garsija otici sa klupe..U tom slucaju sam apsolutno za njegov odlazak na kraju sezone u neki klub koji je ozbiljan pretedent za trofeje i LP..Prije toga svakako mora zaustaviti ovaj pad forme i poceti pruzati partije kao prosle sezone i 1 polusezone ove godine..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miraleme,znas da te volimo,znas da si nam uzdanica ali majku mu daj malo muda,daj malo krvi,daj malo agresive i mangupluka,pucaj sa 30 metara,ne daj da ti razni Ljajici uzimaju prekide i slobodnjake...
I bjezi iz te Rome jos u junu,pokazi ambiciju,opravdaj talenat,postani svjetska klasa.
Idi u Liverpool,idi bilo kuda,samo idi.Prestani biti ziheras,prestani sa samopotcjenjivanjem,idi na vrh.
I daj muda Mire majku mu.
I bjezi iz te Rome jos u junu,pokazi ambiciju,opravdaj talenat,postani svjetska klasa.
Idi u Liverpool,idi bilo kuda,samo idi.Prestani biti ziheras,prestani sa samopotcjenjivanjem,idi na vrh.
Scenario ti je sljedeći,Rios je napisao/la:Ne podigne li Roma formu to 2 mjesto ce biti izgubljeno a to vjerovanto znaci da ce i Garsija otici sa klupe..U tom slucaju sam apsolutno za njegov odlazak na kraju sezone u neki klub koji je ozbiljan pretedent za trofeje i LP..Prije toga svakako mora zaustaviti ovaj pad forme i poceti pruzati partije kao prosle sezone i 1 polusezone ove godine..![]()
Roma će postaviti obeštećenje da ti se zavrti u glavi, jer ga ni u snu neće pustiti za male pare i neće biti baš tako lako naći klub koji će dati toliko para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rusilac je napisao/la:Miraleme,znas da te volimo,znas da si nam uzdanica ali majku mu daj malo muda,daj malo krvi,daj malo agresive i mangupluka,pucaj sa 30 metara,ne daj da ti razni Ljajici uzimaju prekide i slobodnjake...
Za male pare nece sigurno,ja ocekujem izmedju 30 i 40 mil euraVirtu4l je napisao/la:Scenario ti je sljedeći,Rios je napisao/la:Ne podigne li Roma formu to 2 mjesto ce biti izgubljeno a to vjerovanto znaci da ce i Garsija otici sa klupe..U tom slucaju sam apsolutno za njegov odlazak na kraju sezone u neki klub koji je ozbiljan pretedent za trofeje i LP..Prije toga svakako mora zaustaviti ovaj pad forme i poceti pruzati partije kao prosle sezone i 1 polusezone ove godine..![]()
Roma će postaviti obeštećenje da ti se zavrti u glavi, jer ga ni u snu neće pustiti za male pare i neće biti baš tako lako naći klub koji će dati toliko para.
Ali prije svega toga zelim i nadam se da ce poceti da igra na svom nivou i prekinuti pad forme..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bayern bi bio najbolji potez u ovom trenutku kad Barcelona ima tu zabranu, ali opet, to je mnogo para za njih, ne znam jesu li ikada u historiji platili 40 miliona za igrača? Možda jedino za Martineza, on se vrtio oko te cifre.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Doktorinho, Radnicki1921, Sarun i 47 gostiju.