RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 20:07

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Ja imam smek da ce Sale ako potpise bit pun pogodak. Oca mi u 16 svaka je njegova glavom. Kad ga podju pitat Ani Dino Blagoje i Janko ima da iskrivi šiju :urnebes: :urnebes:
Ma bola namirisao sam ja Saleta odmah. Zavali ga car a samo 12 minuta igrao. Brato svaka je njegova u sesnaest oca mi. Dobar rezultat jer vidim da smo bili ravnopravni protiv ekipe koja pretenduje za titulu. Ako Sale potpise i nastavi zabijat ima da utrpam koznu jaknu u donji dio trenerke,utoku za pas i tako hodam kroz grad :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: moramo te angazovati za skauting ,em imas nos za procijenit igraca em bi te se bojali ,kad vide lolu zapasanog :lol: :lol:

ps da li je neko bio na tekmi da nam malo iznese utiske
I da, polahko raja ,lakse malo ,nismo svi isti djaba je
Ono fora zemunski klan i ti fazoni. Sve za Saleta cara :thumbup:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 20:11

Ma Tito stari mostarski tersaš tabijat. Otišo mu mozak od detonacija na Kozari i kad je sam bio u Drvaru sa 16 metaka a vidio 17 njemackih padobranaca u desantu :urnebes: :urnebes: ja ga ne uzimam za ozbiljno i meni je simpaticno negovo tersanje :thumbup:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2015, 20:12

Cernica je napisao/la:Ma Tito stari mostarski tersaš tabijat. Otišo mu mozak od detonacija na Kozari i kad je sam bio u Drvaru sa 16 metaka a vidio 17 njemackih padobranaca u desantu :urnebes: :urnebes: ja ga ne uzimam za ozbiljno i meni je simpaticno negovo tersanje :thumbup:
a brate Cernica imaš izraza i iskreno te ništa ne kontam majke mi... :lol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 20:15

AlemC85 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Ma Tito stari mostarski tersaš tabijat. Otišo mu mozak od detonacija na Kozari i kad je sam bio u Drvaru sa 16 metaka a vidio 17 njemackih padobranaca u desantu :urnebes: :urnebes: ja ga ne uzimam za ozbiljno i meni je simpaticno negovo tersanje :thumbup:
Alem moj dobri :thumbup: ma brato opale me budalastine pa lupam ko maksim po diviziji :clap:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2015, 20:17

Cernica je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Alem moj dobri :thumbup: ma brato opale me budalastine pa lupam ko maksim po diviziji :clap:
:bih: :bih: neka tebe sa nama. :thumbup:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 20:21

:rol: :rol: nemojjjjjj vise molim te ,umirem od smjeha,evo me naze gleda u cudu ,aj oplakah :urnebes:

@N g u je nas drug crveni ,on samo zeli bolje i vise od nasih igraca :nedam:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 20:29

rodjenisa je napisao/la:
:rol: :rol: nemojjjjjj vise molim te ,umirem od smjeha,evo me naze gleda u cudu ,aj oplakah :urnebes:

@N g u je nas drug crveni ,on samo zeli bolje i vise od nasih igraca :nedam:
:thumbup: :wave:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 20:38

Moracemo pastrmka razmislit da ovog @BMV 22 nekako kaznimo.On izgleda bio na tekmi a nama ni rjeci da napise.Dodje ,naruzi nas i ode :lol: :lol:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 20:45

rodjenisa je napisao/la:Moracemo pastrmka razmislit da ovog @BMV 22 nekako kaznimo.On izgleda bio na tekmi a nama ni rjeci da napise.Dodje ,naruzi nas i ode :lol: :lol:
Brato sad ce nas brat napisat izvjestaj ako je bio. Yebo me otac kad ga napisu on ili đavolica ko da sam gledao tekmu u HD-u :lol:
From father to son

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 20 feb 2015, 20:55

Zato je i opala posjeta !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

emil02in
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la emil02in » 20 feb 2015, 21:09

Have li Sasa moci igrati u subotu protiv Drine ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 21:15

slika
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 20 feb 2015, 21:16

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Moracemo pastrmka razmislit da ovog @BMV 22 nekako kaznimo.On izgleda bio na tekmi a nama ni rjeci da napise.Dodje ,naruzi nas i ode :lol: :lol:
Brato sad ce nas brat napisat izvjestaj ako je bio. Yebo me otac kad ga napisu on ili đavolica ko da sam gledao tekmu u HD-u :lol:
Dragi brato nažalost ovaj put ćeš ostat bez HD-a, sve sam bio spremio ali nisam uspio pobjeći s posla.A hljeba mi mog ja konto tekma u subotu ili sam to pogrešno pročitao, možda su me stigle godine pa miješam slova i dane.Ali evo da te ne ostavim bez ičega bili su mi neki prijatelji.Po njihovom iskazu koji su dali pred Momom Berakom i njegovom strogom palicom ovako je to bilo.
Dragoje- nedefinisian
Maleta- kao i uvijek
Peja- više manje dobar, slobodan uadarac za desetku
Zolj- prvoklasan kapiten, manje soliranja s loptom
Mahe- blago pogubljen, ali bi mogao biti od koristi
Nikolić- yebo ti mene to je yakuza :thumbup: :tokralju: :bow: on je partizan iz prvih redova Kozare,Sutjeske i bitke na Neretvi...
Zvonke- moj fini Zvonke, nisi ti više ni Z od Zvonića ti si naš Sergio Busquets mislim da mu pravo odgovara igra s Markom a i da je jedna od igrača koji je najviše napredovao pod Fejom.Unatoč pojedinim greškama vidljiv je evidentan napredak
Blagoje- danas zabrinjavajući, on to može 735 puta bolje, pa hajde Blagoje kreni čekamo te ljubimo te svi u čelenku.Za moj ukus gubi previše lopti na našoj polovini to mora iskorjeniti
Ani- hm hm hm :hmmmmm: :problem: :eh: ja ću mu ovo danas halaliti ali boga mi mora to puno puno bolje
Dino- po običaju fighter bez trunke kompromisa i razmišljanja, čini mi se da je ipak malo sazreo samo tako nastavi
:thumbup:
Reljić- danas nedefinisan možda mu ne odgovara mjesto isturenog napadača, mislim da i on može puno bolje
IZMJENE:Bobić nezaposlen, Janković- vrlo solidan, Tolić-potencijal i vrlo dobro tehnički potkovan, Mujo-ono malo što je odigrao na desnom beku vrlo vrlo korektno, Barišić- uobičajno, prolazna ocjena, Haurdić- kako uđe proigrasmo jedna kolosalna šansa slažem se bio je škrt ali se iskupio centarčutem u trepavicu Saleta, i za kraj SALE ubica zvani haubica-čuo sam da ga još zovu TARGET MEN, no comment o njemu je sve rekao drug pastrmka prije nekoliko dana kad je nagovjestio da ima šmek da će biti pravi.Ako su ovi moji bili pjani i pogrešno mi prenijeli hebat ću im sve po spisku, onda i ja vama krivo prenosim.Nadam se samo da nisu prije meča konzumirali malo više vatrene vode jer onda znaju i pomiješat timove i igrače i sve onda naopako kažu, bog te mazo kretena prije par godina su me ubjeđivali da smo negdje na strani ne mogu se sjetiti gdje igrali u nekakvim tirkizno rozim dresovima, ja gledao sportski mi u bjelim ko snijeg ja kretena tito dragi na kojoj su oni tekmi bili i pod kojim gasom :lol: :lol: :lol: :D :urnebes: :urnebes: I da dodam u 89 uđe ko i stopa Ante u tim kad ugleda da igra sve sa crnim odmah izađe, Ante polupo kante. :lol:
MOSTAR U SRCU CRNCI DO GROBA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 21:25

Brat moj hvala na prenesenom izvjestaju kao i trudu da napises sve ovo. I ja sam danas bio preokupiran poslom. Živio tebra :thumbup:
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 20 feb 2015, 21:33

BMV22 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Dragi brato nažalost ovaj put ćeš ostat bez HD-a, sve sam bio spremio ali nisam uspio pobjeći s posla.A hljeba mi mog ja konto tekma u subotu ili sam to pogrešno pročitao, možda su me stigle godine pa miješam slova i dane.Ali evo da te ne ostavim bez ičega bili su mi neki prijatelji.Po njihovom iskazu koji su dali pred Momom Berakom i njegovom strogom palicom ovako je to bilo.
Dragoje- nedefinisian
Maleta- kao i uvijek
Peja- više manje dobar, slobodan uadarac za desetku
Zolj- prvoklasan kapiten, manje soliranja s loptom
Mahe- blago pogubljen, ali bi mogao biti od koristi
Nikolić- yebo ti mene to je yakuza :thumbup: :tokralju: :bow: on je partizan iz prvih redova Kozare,Sutjeske i bitke na Neretvi...
Zvonke- moj fini Zvonke, nisi ti više ni Z od Zvonića ti si naš Sergio Busquets mislim da mu pravo odgovara igra s Markom a i da je jedna od igrača koji je najviše napredovao pod Fejom.Unatoč pojedinim greškama vidljiv je evidentan napredak
Blagoje- danas zabrinjavajući, on to može 735 puta bolje, pa hajde Blagoje kreni čekamo te ljubimo te svi u čelenku.Za moj ukus gubi previše lopti na našoj polovini to mora iskorjeniti
Ani- hm hm hm :hmmmmm: :problem: :eh: ja ću mu ovo danas halaliti ali boga mi mora to puno puno bolje
Dino- po običaju fighter bez trunke kompromisa i razmišljanja, čini mi se da je ipak malo sazreo samo tako nastavi
:thumbup:
Reljić- danas nedefinisan možda mu ne odgovara mjesto isturenog napadača, mislim da i on može puno bolje
IZMJENE:Bobić nezaposlen, Janković- vrlo solidan, Tolić-potencijal i vrlo dobro tehnički potkovan, Mujo-ono malo što je odigrao na desnom beku vrlo vrlo korektno, Barišić- uobičajno, prolazna ocjena, Haurdić- kako uđe proigrasmo jedna kolosalna šansa slažem se bio je škrt ali se iskupio centarčutem u trepavicu Saleta, i za kraj SALE ubica zvani haubica-čuo sam da ga još zovu TARGET MEN, no comment o njemu je sve rekao drug pastrmka prije nekoliko dana kad je nagovjestio da ima šmek da će biti pravi.Ako su ovi moji bili pjani i pogrešno mi prenijeli hebat ću im sve po spisku, onda i ja vama krivo prenosim.Nadam se samo da nisu prije meča konzumirali malo više vatrene vode jer onda znaju i pomiješat timove i igrače i sve onda naopako kažu, bog te mazo kretena prije par godina su me ubjeđivali da smo negdje na strani ne mogu se sjetiti gdje igrali u nekakvim tirkizno rozim dresovima, ja gledao sportski mi u bjelim ko snijeg ja kretena tito dragi na kojoj su oni tekmi bili i pod kojim gasom :lol: :lol: :lol: :D :urnebes: :urnebes: I da dodam u 89 uđe ko i stopa Ante u tim kad ugleda da igra sve sa crnim odmah izađe, Ante polupo kante. :lol:
MOSTAR U SRCU CRNCI DO GROBA
Majke mi brato, na izvjestaju bi ti pozavidili i nakdašnji veliki sportski komentatori Edo Peci , Mirko Kamenjašević i Milojko Pantić :clap: :clap: :clap: Sviju mi kapa do poda kralju :bow: :bow: .

E jos kad bi nasa djavolica Redone iz svog ugla dala jednu kratku analizu danasnjih desavanja bilo bi super, jedino ako nije u fazi razvijanja bureka ili potkuhavanja za hljeba :opaopa: :opaopa: :opaopa: Salim se naravno :lol: :lol: :lol: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 20 feb 2015, 21:37

Bila sam i ja na utakmici, ali ništa od izvještaja do sutra oko podne. @BMV22 nisu loši tvoji izvori informacija, odnosno tačnije rečeno nisu puno popili ;-) ali ja sam bila totalno trijezna i s nekim se ocjenama baš i ne mogu složiti ;-)

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 20 feb 2015, 21:40

RedOne je napisao/la:Bila sam i ja na utakmici, ali ništa od izvještaja do sutra oko podne. @BMV22 nisu loši tvoji izvori informacija, odnosno tačnije rečeno nisu puno popili ;-) ali ja sam bila totalno trijezna i s nekim se ocjenama baš i ne mogu složiti ;-)
Hajde bona pucaj pa da mogu viditi koliko su promila ovi moji nabili u sebe, hebem im sve opet su se propili :lol: :lol:
Neće oni meni sa mnom u Zvornik, gluho bilo kakvi su završili bi u Bihaću :urnebes: :urnebes:
Ma šta li su pili danas :hmmmmm: a ti đavolice pucaj ne čekaj sutra.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

salmy

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la salmy » 20 feb 2015, 21:41

stampy je napisao/la:slika

slika
E svaka čast @stampy legendo, gdje nađe ovu sliku sa ovom našom djavolicom iz prvog reda, vala je gara sa cvikama za desetku majke mi :thumbup: :thumbup: :thumbup:

E Ante, balvane jedan, sta propuštaš u životu hajvanu neotesani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 21:43

RedOne je napisao/la:Bila sam i ja na utakmici, ali ništa od izvještaja do sutra oko podne. @BMV22 nisu loši tvoji izvori informacija, odnosno tačnije rečeno nisu puno popili ;-) ali ja sam bila totalno trijezna i s nekim se ocjenama baš i ne mogu složiti ;-)
Kakav je gol bio,akcija i Sale ocjena :thumbup:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 21:45

Pa BMV 22 po ovom tvom sazetku mi i nismo nesto vele odigrali.Mislim iznenadjujuce, protiv Sirokog i kad si top tesko ide.Vjerovatno su i oni malo taktizirali ali me definitivno raduje cinjenica da nismo izgubili bez obzira sto ni mi nismo dali sve od sebe.
Nista, vidicemo za 7 dana gdje smo i sta smo.Ja kao i uvjek zracim optimizmom i ocekujem prvu tricu 28.02 abd.Vjerovatno cu i otici ako vrijeme bude podnosljivo,pozelio sam gledat Rodjene u pm.
EDIT vidim nasu kraljicu ,pa de se pridruzim molbi za vecerasnji izvjestaj

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.