RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 21:15

slika
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 20 feb 2015, 21:16

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Moracemo pastrmka razmislit da ovog @BMV 22 nekako kaznimo.On izgleda bio na tekmi a nama ni rjeci da napise.Dodje ,naruzi nas i ode :lol: :lol:
Brato sad ce nas brat napisat izvjestaj ako je bio. Yebo me otac kad ga napisu on ili đavolica ko da sam gledao tekmu u HD-u :lol:
Dragi brato nažalost ovaj put ćeš ostat bez HD-a, sve sam bio spremio ali nisam uspio pobjeći s posla.A hljeba mi mog ja konto tekma u subotu ili sam to pogrešno pročitao, možda su me stigle godine pa miješam slova i dane.Ali evo da te ne ostavim bez ičega bili su mi neki prijatelji.Po njihovom iskazu koji su dali pred Momom Berakom i njegovom strogom palicom ovako je to bilo.
Dragoje- nedefinisian
Maleta- kao i uvijek
Peja- više manje dobar, slobodan uadarac za desetku
Zolj- prvoklasan kapiten, manje soliranja s loptom
Mahe- blago pogubljen, ali bi mogao biti od koristi
Nikolić- yebo ti mene to je yakuza :thumbup: :tokralju: :bow: on je partizan iz prvih redova Kozare,Sutjeske i bitke na Neretvi...
Zvonke- moj fini Zvonke, nisi ti više ni Z od Zvonića ti si naš Sergio Busquets mislim da mu pravo odgovara igra s Markom a i da je jedna od igrača koji je najviše napredovao pod Fejom.Unatoč pojedinim greškama vidljiv je evidentan napredak
Blagoje- danas zabrinjavajući, on to može 735 puta bolje, pa hajde Blagoje kreni čekamo te ljubimo te svi u čelenku.Za moj ukus gubi previše lopti na našoj polovini to mora iskorjeniti
Ani- hm hm hm :hmmmmm: :problem: :eh: ja ću mu ovo danas halaliti ali boga mi mora to puno puno bolje
Dino- po običaju fighter bez trunke kompromisa i razmišljanja, čini mi se da je ipak malo sazreo samo tako nastavi
:thumbup:
Reljić- danas nedefinisan možda mu ne odgovara mjesto isturenog napadača, mislim da i on može puno bolje
IZMJENE:Bobić nezaposlen, Janković- vrlo solidan, Tolić-potencijal i vrlo dobro tehnički potkovan, Mujo-ono malo što je odigrao na desnom beku vrlo vrlo korektno, Barišić- uobičajno, prolazna ocjena, Haurdić- kako uđe proigrasmo jedna kolosalna šansa slažem se bio je škrt ali se iskupio centarčutem u trepavicu Saleta, i za kraj SALE ubica zvani haubica-čuo sam da ga još zovu TARGET MEN, no comment o njemu je sve rekao drug pastrmka prije nekoliko dana kad je nagovjestio da ima šmek da će biti pravi.Ako su ovi moji bili pjani i pogrešno mi prenijeli hebat ću im sve po spisku, onda i ja vama krivo prenosim.Nadam se samo da nisu prije meča konzumirali malo više vatrene vode jer onda znaju i pomiješat timove i igrače i sve onda naopako kažu, bog te mazo kretena prije par godina su me ubjeđivali da smo negdje na strani ne mogu se sjetiti gdje igrali u nekakvim tirkizno rozim dresovima, ja gledao sportski mi u bjelim ko snijeg ja kretena tito dragi na kojoj su oni tekmi bili i pod kojim gasom :lol: :lol: :lol: :D :urnebes: :urnebes: I da dodam u 89 uđe ko i stopa Ante u tim kad ugleda da igra sve sa crnim odmah izađe, Ante polupo kante. :lol:
MOSTAR U SRCU CRNCI DO GROBA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 21:25

Brat moj hvala na prenesenom izvjestaju kao i trudu da napises sve ovo. I ja sam danas bio preokupiran poslom. Živio tebra :thumbup:
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 20 feb 2015, 21:33

BMV22 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Moracemo pastrmka razmislit da ovog @BMV 22 nekako kaznimo.On izgleda bio na tekmi a nama ni rjeci da napise.Dodje ,naruzi nas i ode :lol: :lol:
Brato sad ce nas brat napisat izvjestaj ako je bio. Yebo me otac kad ga napisu on ili đavolica ko da sam gledao tekmu u HD-u :lol:
Dragi brato nažalost ovaj put ćeš ostat bez HD-a, sve sam bio spremio ali nisam uspio pobjeći s posla.A hljeba mi mog ja konto tekma u subotu ili sam to pogrešno pročitao, možda su me stigle godine pa miješam slova i dane.Ali evo da te ne ostavim bez ičega bili su mi neki prijatelji.Po njihovom iskazu koji su dali pred Momom Berakom i njegovom strogom palicom ovako je to bilo.
Dragoje- nedefinisian
Maleta- kao i uvijek
Peja- više manje dobar, slobodan uadarac za desetku
Zolj- prvoklasan kapiten, manje soliranja s loptom
Mahe- blago pogubljen, ali bi mogao biti od koristi
Nikolić- yebo ti mene to je yakuza :thumbup: :tokralju: :bow: on je partizan iz prvih redova Kozare,Sutjeske i bitke na Neretvi...
Zvonke- moj fini Zvonke, nisi ti više ni Z od Zvonića ti si naš Sergio Busquets mislim da mu pravo odgovara igra s Markom a i da je jedna od igrača koji je najviše napredovao pod Fejom.Unatoč pojedinim greškama vidljiv je evidentan napredak
Blagoje- danas zabrinjavajući, on to može 735 puta bolje, pa hajde Blagoje kreni čekamo te ljubimo te svi u čelenku.Za moj ukus gubi previše lopti na našoj polovini to mora iskorjeniti
Ani- hm hm hm :hmmmmm: :problem: :eh: ja ću mu ovo danas halaliti ali boga mi mora to puno puno bolje
Dino- po običaju fighter bez trunke kompromisa i razmišljanja, čini mi se da je ipak malo sazreo samo tako nastavi
:thumbup:
Reljić- danas nedefinisan možda mu ne odgovara mjesto isturenog napadača, mislim da i on može puno bolje
IZMJENE:Bobić nezaposlen, Janković- vrlo solidan, Tolić-potencijal i vrlo dobro tehnički potkovan, Mujo-ono malo što je odigrao na desnom beku vrlo vrlo korektno, Barišić- uobičajno, prolazna ocjena, Haurdić- kako uđe proigrasmo jedna kolosalna šansa slažem se bio je škrt ali se iskupio centarčutem u trepavicu Saleta, i za kraj SALE ubica zvani haubica-čuo sam da ga još zovu TARGET MEN, no comment o njemu je sve rekao drug pastrmka prije nekoliko dana kad je nagovjestio da ima šmek da će biti pravi.Ako su ovi moji bili pjani i pogrešno mi prenijeli hebat ću im sve po spisku, onda i ja vama krivo prenosim.Nadam se samo da nisu prije meča konzumirali malo više vatrene vode jer onda znaju i pomiješat timove i igrače i sve onda naopako kažu, bog te mazo kretena prije par godina su me ubjeđivali da smo negdje na strani ne mogu se sjetiti gdje igrali u nekakvim tirkizno rozim dresovima, ja gledao sportski mi u bjelim ko snijeg ja kretena tito dragi na kojoj su oni tekmi bili i pod kojim gasom :lol: :lol: :lol: :D :urnebes: :urnebes: I da dodam u 89 uđe ko i stopa Ante u tim kad ugleda da igra sve sa crnim odmah izađe, Ante polupo kante. :lol:
MOSTAR U SRCU CRNCI DO GROBA
Majke mi brato, na izvjestaju bi ti pozavidili i nakdašnji veliki sportski komentatori Edo Peci , Mirko Kamenjašević i Milojko Pantić :clap: :clap: :clap: Sviju mi kapa do poda kralju :bow: :bow: .

E jos kad bi nasa djavolica Redone iz svog ugla dala jednu kratku analizu danasnjih desavanja bilo bi super, jedino ako nije u fazi razvijanja bureka ili potkuhavanja za hljeba :opaopa: :opaopa: :opaopa: Salim se naravno :lol: :lol: :lol: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 20 feb 2015, 21:37

Bila sam i ja na utakmici, ali ništa od izvještaja do sutra oko podne. @BMV22 nisu loši tvoji izvori informacija, odnosno tačnije rečeno nisu puno popili ;-) ali ja sam bila totalno trijezna i s nekim se ocjenama baš i ne mogu složiti ;-)

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 20 feb 2015, 21:40

RedOne je napisao/la:Bila sam i ja na utakmici, ali ništa od izvještaja do sutra oko podne. @BMV22 nisu loši tvoji izvori informacija, odnosno tačnije rečeno nisu puno popili ;-) ali ja sam bila totalno trijezna i s nekim se ocjenama baš i ne mogu složiti ;-)
Hajde bona pucaj pa da mogu viditi koliko su promila ovi moji nabili u sebe, hebem im sve opet su se propili :lol: :lol:
Neće oni meni sa mnom u Zvornik, gluho bilo kakvi su završili bi u Bihaću :urnebes: :urnebes:
Ma šta li su pili danas :hmmmmm: a ti đavolice pucaj ne čekaj sutra.

salmy

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la salmy » 20 feb 2015, 21:41

stampy je napisao/la:slika

slika
E svaka čast @stampy legendo, gdje nađe ovu sliku sa ovom našom djavolicom iz prvog reda, vala je gara sa cvikama za desetku majke mi :thumbup: :thumbup: :thumbup:

E Ante, balvane jedan, sta propuštaš u životu hajvanu neotesani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 21:43

RedOne je napisao/la:Bila sam i ja na utakmici, ali ništa od izvještaja do sutra oko podne. @BMV22 nisu loši tvoji izvori informacija, odnosno tačnije rečeno nisu puno popili ;-) ali ja sam bila totalno trijezna i s nekim se ocjenama baš i ne mogu složiti ;-)
Kakav je gol bio,akcija i Sale ocjena :thumbup:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 21:45

Pa BMV 22 po ovom tvom sazetku mi i nismo nesto vele odigrali.Mislim iznenadjujuce, protiv Sirokog i kad si top tesko ide.Vjerovatno su i oni malo taktizirali ali me definitivno raduje cinjenica da nismo izgubili bez obzira sto ni mi nismo dali sve od sebe.
Nista, vidicemo za 7 dana gdje smo i sta smo.Ja kao i uvjek zracim optimizmom i ocekujem prvu tricu 28.02 abd.Vjerovatno cu i otici ako vrijeme bude podnosljivo,pozelio sam gledat Rodjene u pm.
EDIT vidim nasu kraljicu ,pa de se pridruzim molbi za vecerasnji izvjestaj
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 20 feb 2015, 21:58

rodjenisa je napisao/la:Pa BMV 22 po ovom tvom sazetku mi i nismo nesto vele odigrali.Mislim iznenadjujuce, protiv Sirokog i kad si top tesko ide.Vjerovatno su i oni malo taktizirali ali me definitivno raduje cinjenica da nismo izgubili bez obzira sto ni mi nismo dali sve od sebe.
Nista, vidicemo za 7 dana gdje smo i sta smo.Ja kao i uvjek zracim optimizmom i ocekujem prvu tricu 28.02 abd.Vjerovatno cu i otici ako vrijeme bude podnosljivo,pozelio sam gledat Rodjene u pm.
Teško ti je to kad ne gledaš prenijeti, jest da prenosim iz prve ruke ja sam druga ruka, a hebi ga i cener kad prođe dvije ruke nije više cener.Možda sam ja preoprezno prenio, ali opšti je zaključak njihov bio da u polju izgledamo jako solidno, a da opet kaska završnica, ali ovo sve uzmi sa rezervom, a ja sam ti takav da vjerujem samo svojim očima.Samo kad moje oko vidi igrača onda 100% mogu za njega nešto reći.Sreća je pa imamo đavolicu pa dok završi sa pitom (šala naravno) valjda će nam pustit koju riječ o tekmi.Pravo stanje naše momčadi mislim da će se ipak najbolje vidjeti u narednu subotu.Moja želja, moja nadanja, moj san tri voda i ništa više.Đavlu malo.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 feb 2015, 22:01

BMV22 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Pa BMV 22 po ovom tvom sazetku mi i nismo nesto vele odigrali.Mislim iznenadjujuce, protiv Sirokog i kad si top tesko ide.Vjerovatno su i oni malo taktizirali ali me definitivno raduje cinjenica da nismo izgubili bez obzira sto ni mi nismo dali sve od sebe.
Teško ti je to kad ne gledaš prenijeti, jest da prenosim iz prve ruke ja sam druga ruka, a hebi ga i cener kad prođe dvije ruke nije više cener.Možda sam ja preoprezno prenio, ali opšti je zaključak njihov bio da u polju izgledamo jako solidno, a da opet kaska završnica, ali ovo sve uzmi sa rezervom, a ja sam ti takav da vjerujem samo svojim očima.Samo kad moje oko vidi igrača onda 100% mogu za njega nešto reći.Sreća je pa imamo đavolicu pa dok završi sa pitom (šala naravno) valjda će nam pustit koju riječ o tekmi.Pravo stanje naše momčadi mislim da će se ipak najbolje vidjeti u narednu subotu.Moja želja, moja nadanja, moj san tri voda i ništa više.Đavlu malo.
Ja sam pratio na službenoj stranici(naravno Širokog,bog me ubio ako su ovi naši i znali da igramo danas) textualni prenos i po onome što su pisali nismo bili ništa lošiji od Širokog!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 feb 2015, 22:12

Generalno nakon ovih priprema mozemo biti zadovoljni :thumbup: Bila je nategnuta situacija,odlasci sa malo dolazaka ali radilo se pakleno i trebamo biti optimisticni.Ja jesam jbg,ma ja sam lud ,ja bi i ispo iz lige al da me niko ne yebe,znate na sta mislim.Nema u kolektivnom sportu s.r.a.nj.a i zayebancija pojedinaca,to bola ubija.Ja kad se sjetim Petak navece pratim po internetu sta se desava oko nase ekipe,kad naletim na naseg hadziju,sprema se u svatove u Subotu.Ma mars u pm da si mi brat.Zato sam ja sretan kako se sve zavrsilo.Idemo ludo idemo jako za dres za grb,za RAju za Velez :opaopa: :opaopa:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 feb 2015, 22:23

Joj kad smo poceli ovog Sasu spominjati,ja se sjetih Sase Cehajica a jest mi lik bio drag to nije zdravo.Nije bio neka klasa ali za njega nije bilo izgubljene lopte.Sjecam se pred utakmicu na BB imao kartone i nije mogao igrati pa je bio sa nama na tribini mislim da je bio u dresu Fenerbahcea.Ako neko zna gdje je sta radi nek napise.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 22:37

A
emil02in je napisao/la:Joj kad smo poceli ovog Sasu spominjati,ja se sjetih Sase Cehajica a jest mi lik bio drag to nije zdravo.Nije bio neka klasa ali za njega nije bilo izgubljene lopte.Sjecam se pred utakmicu na BB imao kartone i nije mogao igrati pa je bio sa nama na tribini mislim da je bio u dresu Fenerbahcea.Ako neko zna gdje je sta radi nek napise.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Saša je u Švedskoj. Brato nabildo se eno ga ko brdo. Bio je ljetos u Mostaru na nekoj japanskoj zuji na dva tocka :salut:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 feb 2015, 22:49

Evo postavio neki skripar

[youtube][/youtube]
From father to son

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 feb 2015, 23:21

Tata sa zemlje, nije ni skočio. :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cernica
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Cernica » 21 feb 2015, 10:07

Jest da nije pdf za to ali posto je nas mostarski(dat cu sebi za pravo da napisem) nakon sprdancija na Antin racun nakon njegovih nepromisljenih izjava. Nakon odgledanog dijela od sinoc moram priznati da sam dirnut i ponosan sto je decko okrenuo neku novu stranicu koja je kap u moru ali daje nadu da ce sutra nas prelijepi grad disati nekim normalnim zivotom. Nije Ante sam ima ih i "tamo i vamo" i vrijeme je vise da se skidaju predrasudi kojima se pune glave ove napacene djece. Kao pravi mostarac jos jednom ponosan i poziv Anti neka seta slobodno i uzdignute glave svojim gradom jer je on svih nas. Kao sto sam davno napisao mi mostarci smo odgojeni uz zvona sa crkvi,ezane sa dzamije i nedjeljne orgulje i ne dopustimo da nas neki njonjaši zavađaju i pokušavaju napravit kasabi od naseg prelijepog grada Brato ako te vidim imas pice od mene
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 feb 2015, 12:13

Cernica je napisao/la:Evo postavio neki skripar

[youtube][/youtube]
Akcija kod naseg gola za 10
I ne mogu vjerovati da ono nismo blokirali,Tai zabio lijep gol

salmy

Post Postao/la salmy » 21 feb 2015, 12:53

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Evo postavio neki skripar

[youtube][/youtube]
Akcija kod naseg gola za 10
I ne mogu vjerovati da ono nismo blokirali,Tai zabio lijep gol

Ma brate Tai je zakuco nema dalje, mislim da ovakvu golcinu ne bi odbranili skupa ni Kasiljas i Nojer .

Gdje ga samo Siroki pronadje i dovuce, hebo mater imaju nos za napadace to je čudo jedno.

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 21 feb 2015, 13:48

salmy je napisao/la:
Ma brate Tai je zakuco nema dalje, mislim da ovakvu golcinu ne bi odbranili skupa ni Kasiljas i Nojer .

Gdje ga samo Siroki pronadje i dovuce, hebo mater imaju nos za napadace to je čudo jedno.
Slažem se za golčinu, uhvatio je volej za 10, pravo brazilski, golman nema tu šta tražiti, ali bi upozorio na jednu stvar sve nas i ako čitaju i igrače i Feju.Pogledaj reakciju tri naša igrača oko brazilca, niko da izađe da blokira šut, stoje i gledaju, to je nedopustivo, ako ćemo tako igrati odbranu bit će velikih problema.Prepoznajem u prvom redu Blagoja, da li je Maletić, za trećeg nisam siguran ko je.Također, jako me nervira, a to nam se dešava već duži period da protivnički igrač uzme loptu na krilu i onda ni od koga neometan, slobodno prodre i slobodno centrira kako on hoće, to treba u korijenu spriječiti :evil: :evil: :evil: :nene: :nene: :nene: .Nije nikakva pridika, nije nikakvo pametovanje samo moja mala sugestija ako neko hoće da je uzme zaozbiljno.Puno sam odgledao utakmica i kući i na strani u kojim nam se ponavljaju ove stvari.Ako može, poraditi na tome da se to otkloni.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []