SP/Everton - Leicester - 1X
SP/Bašić - Dustov - 2
Wolfsburg - Hertha - 1
+4,5/Fognini - Ferrer - h1
hg1.s-1,5/Karlović - Young - h2
Bagnis - Velotti - 1
Ried - Salzburg - 2
kvota : 11,60

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Čista 2, Osijek više nije Dinamov saveznik jer je svog najboljeg mladog igrača prodao Rijeci a ne njima, očekujem 0-2 ili 0-3jopaa7 je napisao/la:Osijek - Dinamo 1 @7.80...1x @2.75...1/1 @14.00
Iskopao sam svoj post od prije godinu dana kad su igrali Osijek i Dinamo i kad je stanje na tablici bilo slicno kao i sad
http://i.imgur.com/F329awD.jpg
Osijeku opet gori pod nogama, isto bodova (18) kao i Istra koja bi da danas zavrsi sezona isla u doigravanje za opstanak u 1.HNL, dok je zadnji Zadar na 16 bodova, bit ce zestoka borba za opstanak i svaki bod je vazan. I dalje vjerujem da izmedu Osijeka i Dinama ima neka (tajna) veza i da Dinamo danas nece pobjediti. Dinamo je vodeci s 9 bodova ispred Rijeke, nemaju ni jedan poraz u ligi i bilo bi malo cudno da bas danas izgube od Osijeka, tako da je nekako X realniji u slucaju da ima nesto izmedu njih dvoje. Znam da je Osijek prosle godine vodio bitku za opstanak i nakon sto je dobio Dinamo kod kuce sa 3:2 odmah iduce kolo su dobili Lokomotivu u Zagrebu sa 1:2, koja je Dinamo2
Razlog zbog kojeg sam naveo ovaj 1/1 gore je taj da je Osijek u zadnjih 8 utakmica protiv Dinama dobio dvije, obje kod kuce, 3:2 (HT 1:0) i 2:1 (HT 1:0)
To je samo moje misljenje, znam da je Dinamo veceras veliki favorit i da ce masa ljudi stavljati na njih ali kao sto sam rekao vjerujem da ovdje ima "necega" i probat cu na neki manji ulogTakođer dolazi u obzir i oba daju gol po 1.90
A šta je i Rijeka nego Dinamova filijala ? Mamići su odlučni da ove godine Štimca i Zadar izbace iz ligeLeBronfan je napisao/la:Čista 2, Osijek više nije Dinamov saveznik jer je svog najboljeg mladog igrača prodao Rijeci a ne njima, očekujem 0-2 ili 0-3jopaa7 je napisao/la:Osijek - Dinamo 1 @7.80...1x @2.75...1/1 @14.00
Iskopao sam svoj post od prije godinu dana kad su igrali Osijek i Dinamo i kad je stanje na tablici bilo slicno kao i sad
http://i.imgur.com/F329awD.jpg
Osijeku opet gori pod nogama, isto bodova (18) kao i Istra koja bi da danas zavrsi sezona isla u doigravanje za opstanak u 1.HNL, dok je zadnji Zadar na 16 bodova, bit ce zestoka borba za opstanak i svaki bod je vazan. I dalje vjerujem da izmedu Osijeka i Dinama ima neka (tajna) veza i da Dinamo danas nece pobjediti. Dinamo je vodeci s 9 bodova ispred Rijeke, nemaju ni jedan poraz u ligi i bilo bi malo cudno da bas danas izgube od Osijeka, tako da je nekako X realniji u slucaju da ima nesto izmedu njih dvoje. Znam da je Osijek prosle godine vodio bitku za opstanak i nakon sto je dobio Dinamo kod kuce sa 3:2 odmah iduce kolo su dobili Lokomotivu u Zagrebu sa 1:2, koja je Dinamo2
Razlog zbog kojeg sam naveo ovaj 1/1 gore je taj da je Osijek u zadnjih 8 utakmica protiv Dinama dobio dvije, obje kod kuce, 3:2 (HT 1:0) i 2:1 (HT 1:0)
To je samo moje misljenje, znam da je Dinamo veceras veliki favorit i da ce masa ljudi stavljati na njih ali kao sto sam rekao vjerujem da ovdje ima "necega" i probat cu na neki manji ulogTakođer dolazi u obzir i oba daju gol po 1.90
prag tolerancije ti je gadno opao kad spominješ uživanje i hnl u istoj rečenicihamzaTM87 je napisao/la: Na ovoj kvoti se isplati uzeti 1 i uživati u utakmici
Preokretzgmiky je napisao/la:čini mi se da utakmica koja je počela u podne između sociedada i seville ide u prelaz, trenutno je polovica prvog dijela i rezultat 1-0 za domaćina a koef na goste je oko 5. Sevilla bi trebala dobiti ovu utakmicu jer je i Valencia pobjedila sinoć pa im ne smiju dozvoliti bijeg ako misle igrati LP iduće sezone. Ne bi bilo ništa čudno ni prvi puta da utakmica u podne se zalomi na gostujuću stranu, možda i izjednače do pol pa probati odmah na dvojku 5.00
Gubbio - Prato takodje probati i under 2.5 q 1.57bevanda4 je napisao/la:prag tolerancije ti je gadno opao kad spominješ uživanje i hnl u istoj rečenicihamzaTM87 je napisao/la: Na ovoj kvoti se isplati uzeti 1 i uživati u utakmici![]()
prijavio sam se da napišem isto ovo što si me preduhitrio, da je rijeka ništa drugo do li još jedna dinamova filijala. Također sam mišljenja da bi se isplatilo pokušat osijeka na toliku kvotu. Sparit ga s možda još nekim "izglednim" iksom. Npr:
Gubbio - Prato X @3.00 (italija)
O kojem igracu je rijec?LeBronfan je napisao/la:Čista 2, Osijek više nije Dinamov saveznik jer je svog najboljeg mladog igrača prodao Rijeci a ne njima, očekujem 0-2 ili 0-3
U toj nasoj ligi ne znas tko pije a tko placahamzaTM87 je napisao/la: A šta je i Rijeka nego Dinamova filijala ? Mamići su odlučni da ove godine Štimca i Zadar izbace iz lige
Ali opet prošle sezone su Osječani dobili bodove i od Dinama, i od Rijeke, i od Lokomotive i ne znam baš da li je tata spreman na to i ove godine. Ko će im više znati ko muti sa kim. Na ovoj kvoti se isplati uzeti 1 i uživati u utakmici
Fordinjo je napisao/la:14:30 Willem II - Ajax 2 @2.15
Mislim da bi danas Ajax moro dobiti ovu utakmicu , izasli su i sastavi ekipa skoro da igraju sa najacom ekipom a i vrlo je ofanzivna postavka trenera de Boera, vrijeme lijepo suncano teren suv sto odgovora ekipi Ajaxa , ajax zna pocesto da uprska na ovakvim tekmama ali s obzirom da Psv bjezi 12 bodova i na ove uslove i ekipu koja ce istrcati na teren za ovu utakmicu mislim da bi bilo steta propustiti ovu kvotu na Ajaxa , licno sam uzeo 7/10 na singl x2 obavezno na tikete a imam i singl da ce Ajax ovo uzeti u Hendikepu , H2 @3.75 . pa nek se igraju jel , od Holandzana sam jos uzeo Heerenveen 3+ na tiketu i usinglu 4+ i uzeo sam na Twente - Vitesse x2 i to je zajedno na tiketu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.