Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

johnnyyK
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la johnnyyK » 22 feb 2015, 11:34

nemam vremena za analizu, ali danas ću probati sa ovim :

SP/Everton - Leicester - 1X
SP/Bašić - Dustov - 2
Wolfsburg - Hertha - 1
+4,5/Fognini - Ferrer - h1
hg1.s-1,5/Karlović - Young - h2
Bagnis - Velotti - 1
Ried - Salzburg - 2

kvota : 11,60

:wave:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 22 feb 2015, 11:36

R.Sociedad - Sevilla, sudi ovaj Texeira, voli da bude u centru pažnje i da dijeli kartone .
Na posljednih 9 utakmica koje je sudio podijelio je na svakoj od 6 po min. jedan crveni .

Ja igram; žuti kartoni (-6,5+) OVER 1.85 i crveni karton da 2.40 :kafa:
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 22 feb 2015, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 22 feb 2015, 11:37

ako netko voli ići u lov na velike kvote obratite pažnju na Španjolce. Točnije: španjolska segunda division skupina 4. Imao sam jutros napretek vremena pa se glupirao po statistikama. Svih 9 današnjih parova igralo je 5.10.2014. Od njih 9, čak 3 su odigrala prijelaz 2/1:

San Roque - Lucena ???
Cacereno - Cordoba B ???
Almeria B - Linense ???

Je li možda došlo vrijeme za naplatu dugova?
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 22 feb 2015, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 22 feb 2015, 11:37

Osijek - Dinamo 1 @7.80...1x @2.75...1/1 @14.00

Iskopao sam svoj post od prije godinu dana kad su igrali Osijek i Dinamo i kad je stanje na tablici bilo slicno kao i sad
http://i.imgur.com/F329awD.jpg
Osijeku opet gori pod nogama, isto bodova (18) kao i Istra koja bi da danas zavrsi sezona isla u doigravanje za opstanak u 1.HNL, dok je zadnji Zadar na 16 bodova, bit ce zestoka borba za opstanak i svaki bod je vazan. I dalje vjerujem da izmedu Osijeka i Dinama ima neka (tajna :D ) veza i da Dinamo danas nece pobjediti. Dinamo je vodeci s 9 bodova ispred Rijeke, nemaju ni jedan poraz u ligi i bilo bi malo cudno da bas danas izgube od Osijeka, tako da je nekako X realniji u slucaju da ima nesto izmedu njih dvoje. Znam da je Osijek prosle godine vodio bitku za opstanak i nakon sto je dobio Dinamo kod kuce sa 3:2 odmah iduce kolo su dobili Lokomotivu u Zagrebu sa 1:2, koja je Dinamo2 :hmmmmm:
Razlog zbog kojeg sam naveo ovaj 1/1 gore je taj da je Osijek u zadnjih 8 utakmica protiv Dinama dobio dvije, obje kod kuce, 3:2 (HT 1:0) i 2:1 (HT 1:0)
To je samo moje misljenje, znam da je Dinamo veceras veliki favorit i da ce masa ljudi stavljati na njih ali kao sto sam rekao vjerujem da ovdje ima "necega" i probat cu na neki manji ulog :) Također dolazi u obzir i oba daju gol po 1.90

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 22 feb 2015, 11:54

DUSSELDORF – AUGSBURGER over 4.5 @ 1.55

Dizel. kući over prošao 18/24...prosjek golova im je 6.5 po tekmi...4. tim u ligi po učinku kada igraju kući.
Augs. isto overaška ekipa...20/24 overa u gostima...6.3 golova po meču...2. tim lige po učinku u gostima.
Domaćin želi na 6. mjesto što znači da ide direktno u 1/4 playoffa, gosti ne igraju nizašta više, zato su im tekme over, no pressure.

FRANKFURT – LAUSITZER over 5.5 @ 1.40

Frank. 4. na tabeli...over prošli 17/24 kući...prosjek golova 7.5 po meču...6. tim po učinku kući.
Lausit. je tim koji najviše prima i zabija u ligi...u gostima over prošao 17/24...3. tim lige po učinku vani.
ovdje je situacija sljedeća: domaćin siguran za PO, gosti se bore očajnički za PO, gosti moraju napasti bodove, a domaćin rasterećeno igra kući i uvijek sa puno golova.
Semper Fidelis

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 22 feb 2015, 12:14

slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 22 feb 2015, 12:26

čini mi se da utakmica koja je počela u podne između sociedada i seville ide u prelaz, trenutno je polovica prvog dijela i rezultat 1-0 za domaćina a koef na goste je oko 5. Sevilla bi trebala dobiti ovu utakmicu jer je i Valencia pobjedila sinoć pa im ne smiju dozvoliti bijeg ako misle igrati LP iduće sezone. Ne bi bilo ništa čudno ni prvi puta da utakmica u podne se zalomi na gostujuću stranu, možda i izjednače do pol pa probati odmah na dvojku 5.00

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 feb 2015, 12:32

@johnnyyK, za jucer... :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 feb 2015, 12:50

Kasimpasa-Trabzonspor 3+ 1,70
Gaziantep BB–Antalyaspor 2+ 1,30

ocekujem ovdje susrete sa golovima, dubl cu ovako odigrat sa 2+ i 3+, 2,20
Kasimapsa u seriji losih rez. Trabzon potopljen u EL, uzvrat je u Italiji za njih samo formalnost, okrecu se prvenstvu.
Tunay, Scarione, Adem i Babel bi napokon trebali pruziti jednu dobru partiju kod domacih, jer Trabzon spada u top 4 atraktivna protivnika.

Gaziantep BB–Antalyaspor imaju efikasnu proslost, trenutno domaci imaju 2,7 golova po utakmici a Antalya 3,2.
28.09.14 Antalyaspor Gaziantep BB 3 : 0
10.01.09 Gaziantep BB Antalyaspor 0 : 3
04.05.08 Gaziantep BB Antalyaspor 1 : 2
09.12.07 Antalyaspor Gaziantep BB 2 : 2
29.03.06 Antalyaspor Gaziantep BB 3 : 1
04.09.05 Gaziantep BB Antalyaspor 1 : 2
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 22 feb 2015, 13:07

jopaa7 je napisao/la:Osijek - Dinamo 1 @7.80...1x @2.75...1/1 @14.00

Iskopao sam svoj post od prije godinu dana kad su igrali Osijek i Dinamo i kad je stanje na tablici bilo slicno kao i sad
Osijeku opet gori pod nogama, isto bodova (18) kao i Istra koja bi da danas zavrsi sezona isla u doigravanje za opstanak u 1.HNL, dok je zadnji Zadar na 16 bodova, bit ce zestoka borba za opstanak i svaki bod je vazan. I dalje vjerujem da izmedu Osijeka i Dinama ima neka (tajna :D ) veza i da Dinamo danas nece pobjediti. Dinamo je vodeci s 9 bodova ispred Rijeke, nemaju ni jedan poraz u ligi i bilo bi malo cudno da bas danas izgube od Osijeka, tako da je nekako X realniji u slucaju da ima nesto izmedu njih dvoje. Znam da je Osijek prosle godine vodio bitku za opstanak i nakon sto je dobio Dinamo kod kuce sa 3:2 odmah iduce kolo su dobili Lokomotivu u Zagrebu sa 1:2, koja je Dinamo2 :hmmmmm:
Razlog zbog kojeg sam naveo ovaj 1/1 gore je taj da je Osijek u zadnjih 8 utakmica protiv Dinama dobio dvije, obje kod kuce, 3:2 (HT 1:0) i 2:1 (HT 1:0)
To je samo moje misljenje, znam da je Dinamo veceras veliki favorit i da ce masa ljudi stavljati na njih ali kao sto sam rekao vjerujem da ovdje ima "necega" i probat cu na neki manji ulog :) Također dolazi u obzir i oba daju gol po 1.90
Čista 2, Osijek više nije Dinamov saveznik jer je svog najboljeg mladog igrača prodao Rijeci a ne njima, očekujem 0-2 ili 0-3
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 22 feb 2015, 13:10

Willem II - Ajax pm3 2.23

Willem je neugodan domaćin dok Ajax juri plasman u Ligu Šampiona a ko zna možda se još bore za titulom iako PSV bježi 12 bodova. Ajax je i formu popravio te je u posljednja 3 meča ostvario pobjede. Obje ekipe u posljednje vrijeme i daju i primaju dosta golova tako da je očekivati da ovdje padne oba daju i 3+.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 22 feb 2015, 13:15

Samuels S.(-12,5+)-Mil-Sas 1,85 više
Finale kupa u kojem se sastaju Milano i Sassari,nakon što im je Sassari oduzeo Superkup danas će Milano imati još više motiva da im se osveti.Ekipa Sassarija tijekom cijele sezone najviše problema ima s branjenjem protivničkih centara,a zaustaviti Samuelsa im neće biti lako jer u zadnjem susretu zabio im je 23 koša za 34 minute,u polufinalu je zabio 13 isto za 34 minute,s toga večeras očekujem isto dobro izdanje od njega jer si ne smiju dozvoliti da ostanu i bez drugog trofeja ove sezone i za očekivati je da će dobro odigrati jer upravo je tu najveća prednost Milana i ne sumnjam da će je iskoristiti.

Marjanović B.(-12,5+)-Meg 1,85 više
Već je prije jedan od kolega forumaša spomenuo da betcity jako dobro prognozira i postavlja granice za igrače u košarci,i kod njih je Marjanović na granici od 15,5 što nije bez razloga,jer Mega od svih ekipa u ABA ligi najgore brani reket.To zna i Radonjić i napasti će Megu upravo tu,jer Bobana nema tko čuvati i ovo je po meni promašena granica i od svih igrača koji su u ponudi s tog susreta najsigurniji par.

Tomić A(-11,5+)-Bar-ReaM 1,85 više
Košarkaški El klasiko u finalu kupa,Tomić uvijek ima dodatni motiv protiv Reala zbog načina na koji je otišao.Ove sezone je protiv njih zabijao u 17,12,12.Jučer je igrao 27 minuta zabivši 10 koševa uz lošu realizaciju,stoga će danas morati potegnuti još više jer na centarskoj poziciji uz njega je još Pleiss koji nije dorastao Reyesu,Bourusisu i Ayonu,i sumnjem da će Pasqual previše eksperimentirati stoga će Tomić sigurno igrati preko 30 minuta,jer bez njegovog pravog izdanja Barca će teško pobijediti.

SRETNO NAM!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 22 feb 2015, 13:22

LeBronfan je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:Osijek - Dinamo 1 @7.80...1x @2.75...1/1 @14.00

Čista 2, Osijek više nije Dinamov saveznik jer je svog najboljeg mladog igrača prodao Rijeci a ne njima, očekujem 0-2 ili 0-3
A šta je i Rijeka nego Dinamova filijala ? Mamići su odlučni da ove godine Štimca i Zadar izbace iz lige
Ali opet prošle sezone su Osječani dobili bodove i od Dinama, i od Rijeke, i od Lokomotive i ne znam baš da li je tata spreman na to i ove godine. Ko će im više znati ko muti sa kim. Na ovoj kvoti se isplati uzeti 1 i uživati u utakmici :D
ZELJEZNICAR 1921!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 22 feb 2015, 13:35

hamzaTM87 je napisao/la: Na ovoj kvoti se isplati uzeti 1 i uživati u utakmici :D
prag tolerancije ti je gadno opao kad spominješ uživanje i hnl u istoj rečenici :mrgreen:

prijavio sam se da napišem isto ovo što si me preduhitrio, da je rijeka ništa drugo do li još jedna dinamova filijala. Također sam mišljenja da bi se isplatilo pokušat osijeka na toliku kvotu. Sparit ga s možda još nekim "izglednim" iksom. Npr:

Gubbio - Prato X @3.00 (italija)
U desetom selu živi Antuntun!

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 22 feb 2015, 13:37

zgmiky je napisao/la:čini mi se da utakmica koja je počela u podne između sociedada i seville ide u prelaz, trenutno je polovica prvog dijela i rezultat 1-0 za domaćina a koef na goste je oko 5. Sevilla bi trebala dobiti ovu utakmicu jer je i Valencia pobjedila sinoć pa im ne smiju dozvoliti bijeg ako misle igrati LP iduće sezone. Ne bi bilo ništa čudno ni prvi puta da utakmica u podne se zalomi na gostujuću stranu, možda i izjednače do pol pa probati odmah na dvojku 5.00
Preokret :salut:

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 22 feb 2015, 13:45

bevanda4 je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la: Na ovoj kvoti se isplati uzeti 1 i uživati u utakmici :D
prag tolerancije ti je gadno opao kad spominješ uživanje i hnl u istoj rečenici :mrgreen:

prijavio sam se da napišem isto ovo što si me preduhitrio, da je rijeka ništa drugo do li još jedna dinamova filijala. Također sam mišljenja da bi se isplatilo pokušat osijeka na toliku kvotu. Sparit ga s možda još nekim "izglednim" iksom. Npr:

Gubbio - Prato X @3.00 (italija)
Gubbio - Prato takodje probati i under 2.5 q 1.57

Do sad odigrali 15 susreta, jedna preko ove granice.

Sretno!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 22 feb 2015, 13:47

LeBronfan je napisao/la:Čista 2, Osijek više nije Dinamov saveznik jer je svog najboljeg mladog igrača prodao Rijeci a ne njima, očekujem 0-2 ili 0-3
O kojem igracu je rijec? :)
hamzaTM87 je napisao/la: A šta je i Rijeka nego Dinamova filijala ? Mamići su odlučni da ove godine Štimca i Zadar izbace iz lige
Ali opet prošle sezone su Osječani dobili bodove i od Dinama, i od Rijeke, i od Lokomotive i ne znam baš da li je tata spreman na to i ove godine. Ko će im više znati ko muti sa kim. Na ovoj kvoti se isplati uzeti 1 i uživati u utakmici :D
U toj nasoj ligi ne znas tko pije a tko placa :D svakako da je Dinamo ovdje veliki favorit, sve osim njihove pobjede bi bilo ravno cudu, ali isto tako znamo kakva su "posla" u ligi i sve je moguce :D
u Hrvatskoj Lutriji 9.50 na Osijek, 1X 3.30, dok sam pisao onaj post gledao sam samo supersport.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 22 feb 2015, 13:57

14:30 Willem II - Ajax 2 @2.15

Mislim da bi danas Ajax moro dobiti ovu utakmicu , izasli su i sastavi ekipa skoro da igraju sa najacom ekipom a i vrlo su se ofanzivna postavka trenera de Boera, vrijepe lijepo suncano teren suv sto odgovora ekipi Ajaxa , ajax zna pocesto da uprska na ovakvim tekmama ali s obzirom da Psv bjezi 12 bodova i na ove uslove i ekipu koja ce istrcati na teren za ovu utakmicu mislim da bi bilo steta propustiti ovu kvotu na Ajaxa , licno sam uzeo 7/10 na singl x2 obavezno na tikete a imam i singl da ce Ajax ovo uzeti u Hendikepu , H2 @3.75 . pa nek se igraju jel , od Holandzana sam jos uzeo Heerevem 3+ na tiketu i usinglu 4+ i uzeo sam na Twente - Vitesse x2 i to je zajedno na tiketu....

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 22 feb 2015, 14:00

Fordinjo je napisao/la:14:30 Willem II - Ajax 2 @2.15

Mislim da bi danas Ajax moro dobiti ovu utakmicu , izasli su i sastavi ekipa skoro da igraju sa najacom ekipom a i vrlo je ofanzivna postavka trenera de Boera, vrijeme lijepo suncano teren suv sto odgovora ekipi Ajaxa , ajax zna pocesto da uprska na ovakvim tekmama ali s obzirom da Psv bjezi 12 bodova i na ove uslove i ekipu koja ce istrcati na teren za ovu utakmicu mislim da bi bilo steta propustiti ovu kvotu na Ajaxa , licno sam uzeo 7/10 na singl x2 obavezno na tikete a imam i singl da ce Ajax ovo uzeti u Hendikepu , H2 @3.75 . pa nek se igraju jel , od Holandzana sam jos uzeo Heerenveen 3+ na tiketu i usinglu 4+ i uzeo sam na Twente - Vitesse x2 i to je zajedno na tiketu....

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 22 feb 2015, 14:02

Gent-Club Brugge oba daju 1.60, oba daju i 3+ 2.05

ništa live avanturica sa sevillom nije prošla iako su šabani vodili 3-2 :facepalm:
Derbi belgijskog prvenstva i za očekivati je golove, nadam se da ćemo riješiti sve do poluvremena da se igramo dalje.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.