mchadesh je napisao/la:Kenan Horić srce lavlje! Po meni vrlo izvjestan nasljednik Emira Spahića (ne kazem da je Spaha za penzije).
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
mchadesh je napisao/la:Kenan Horić srce lavlje! Po meni vrlo izvjestan nasljednik Emira Spahića (ne kazem da je Spaha za penzije).
Emir Halilovic vjerovatno, ja mislim da je njeg Plisek poveo bio sa sobom. I u nasoj ligi je bio stvarno dobar, ono sto sam ja gledao Zvijezdinih utakmica.Sabinho je napisao/la:Ja sam juce malo zraknuo cesku ligu jednu utakmicu i upratio sam jedno celje koje fino goni loptu. Pogledacu ga jos koji put pa ako odigra kao juce onda cu ga stavljati medju svoje potencijalne, ovako nakon jedne utakmice nemam hrabrosti. Iskreno, za momka sam prije procitao da je otisao tamo i nisam ga ni pratio nego eto juce iz dosade.
Igra za SlovenijuSabinho je napisao/la:Eh druze nije Halilovic, on je vec i stariji igrac. Takodje, sad vidjeh da ovaj momak nema nase papire, evo reci cu o kome se radi. Momak se zove Elvis Bratanovic i ima 22 godine, igra za Bohemians 1905 iz Praga. Pozicija- ja kad sam gledao igrao je iza napadaca i desno krilo, pomjerao se sa vremena na vrijeme.
Ovo je jos dok je igrao u Sloveniji kad je imao 20 godina:
„Volim Sloveniju, ali i Bosnu i Hercegovinu. Ukoliko bi u narednom periodu dobio poziv selektora Safeta Sušića, rado bih se odazvao, i igrao za Bosnu i Hercegovinu. Imam i razlog više, jer je selektor Sušić iz istog rodnog kraja kao i moji roditelji. Znam da je bio veliki igrač, a sad je pravi gospodin te veoma uspješan trener“, riječi su Elvisa Bratanovića, potencijalnog reprezentativca BiH.
A ss.ba ga je jedno vrijeme i zvao našim internacionalcem.Bez obzira što je rođen «gore», on je pravi, ma pravcati Bosanac.
Zar nije on nastupio za Slovence?dubrovnik je napisao/la:Evo javlja se i Vuckic opet i diskretno se nudi za poziv. Ista stvar kako je i Samardzic radio dok je Safet bio selektor. Nisam ovog Vuckica gledao ima li ikakve nade da bi od njega moglo biti nesto. Na posudbi u Rengersima.
Nemam pojma ocito nije bila sluzbena utakmica, danas sam procitao na jednom portalu.FaraonTM je napisao/la:Zar nije on nastupio za Slovence?dubrovnik je napisao/la:Evo javlja se i Vuckic opet i diskretno se nudi za poziv. Ista stvar kako je i Samardzic radio dok je Safet bio selektor. Nisam ovog Vuckica gledao ima li ikakve nade da bi od njega moglo biti nesto. Na posudbi u Rengersima.
aha, znaci za svakog ko se necka ili ne zeli mi trebamo reci da nije dovoljno dobar za nas i tako cemo skupiti talenteedinjo-bih je napisao/la:a sto mi nepocnemo da se malo vise cijenimo i pisemo o nasim talentima koji igraju za svoju drzavu, sto se nesominju napr. suljic iz francuske, demirovic, husic, mustafic, mustedanagic, .... ?
kako to napr. hrvati pametno radem citam na tm forumu kako onaj pulisic nece ni da cuje da igra za hrvatsku nego samo za USA, momak je pofin talenat, a oni znajuci to, to komentarisu ovako: "nije nam interesantan..." tj u stilu netreba nam, nije dovoljno dobar. isto tako mi je komsija hrvat govorio kako papac nikad nije imao ni blizu kvalitet da igra za hrvatsku, znaci oni nebi nikad rekli on je odbio hrvatsku ili nezeli da igra za hrvatsku itd.
cijenimo sebe malo vise, jer ako mi sebe necijenimo nece to niko...
"Christian Pulisic, Amerikanac hrvatskog podrijetla, velika nada Borussije Dortmund! Igra ofenzivnog veznog. Plemenitost neupitna", potvrdio je Pavlović, i dodao da bi mlada zvijezda SAD-a mogla igrati za Hrvatsku, ali...
"Mogao bi, pitanje je da li to hoće. Tehnički direktor Jozak razgovarao je s njim i s njegovima, zasad je odgovor negativan, dečko igra za SAD. Ali se ne predajemo!", poručio je Pavlović.
igrao je samo u prijateljskoj za Sloveniju protiv Skotske, a onda se povrijedio. nebi ga bilo lose zaganjat od viska glava ne boli. uz to tek su mu 22 godine.FaraonTM je napisao/la:Zar nije on nastupio za Slovence?dubrovnik je napisao/la:Evo javlja se i Vuckic opet i diskretno se nudi za poziv. Ista stvar kako je i Samardzic radio dok je Safet bio selektor. Nisam ovog Vuckica gledao ima li ikakve nade da bi od njega moglo biti nesto. Na posudbi u Rengersima.
Moguće da nije, nisam siguran zato i pitamdubrovnik je napisao/la:Nemam pojma ocito nije bila sluzbena utakmica, danas sam procitao na jednom portalu.FaraonTM je napisao/la:Zar nije on nastupio za Slovence?dubrovnik je napisao/la:Evo javlja se i Vuckic opet i diskretno se nudi za poziv. Ista stvar kako je i Samardzic radio dok je Safet bio selektor. Nisam ovog Vuckica gledao ima li ikakve nade da bi od njega moglo biti nesto. Na posudbi u Rengersima.
Bio je velik talenat, ali imao je mnogo povreda. Eto ima 22 godine, a jos nije nikad sastavio neki niz utakmica. Tesko da ce bit neki veliki igrac, i sad vrijedi li trosit vrijeme na njegovu papirologiju...U svakom slucaju onda mora konkretnije rec sta zeli. Mislim da Martic i Vrancic trebaju bit prioritet prvo.dubrovnik je napisao/la:Evo javlja se i Vuckic opet i diskretno se nudi za poziv. Ista stvar kako je i Samardzic radio dok je Safet bio selektor. Nisam ovog Vuckica gledao ima li ikakve nade da bi od njega moglo biti nesto. Na posudbi u Rengersima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.