Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bagra
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bagra » 23 feb 2015, 11:19

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
mchadesh je napisao/la:Kenan Horić srce lavlje! Po meni vrlo izvjestan nasljednik Emira Spahića (ne kazem da je Spaha za penzije).
Limvo Likce

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 feb 2015, 11:34

Horic iz Domzala ?

Gdje vam on na pamet pade, ajde i njega da se neko sjeti mlad je.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 23 feb 2015, 11:42

Bi li netko ko barata sa statistikom bio ljubazan da ovdje ili u inbox mi posalje listu svih bosanaca i hercegovaca sto igraju vani negdje..osim ovim glavnih dzeke i slicnih, nego manjih a mogucih pojacanja za bh repku..

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 23 feb 2015, 12:43

Neka Avdije fali mu minutica do Engleske :urnebes:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 23 feb 2015, 13:13

Sabinho je napisao/la:Ja sam juce malo zraknuo cesku ligu jednu utakmicu i upratio sam jedno celje koje fino goni loptu. Pogledacu ga jos koji put pa ako odigra kao juce onda cu ga stavljati medju svoje potencijalne, ovako nakon jedne utakmice nemam hrabrosti. Iskreno, za momka sam prije procitao da je otisao tamo i nisam ga ni pratio nego eto juce iz dosade.
Emir Halilovic vjerovatno, ja mislim da je njeg Plisek poveo bio sa sobom. I u nasoj ligi je bio stvarno dobar, ono sto sam ja gledao Zvijezdinih utakmica.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 feb 2015, 13:44

Eh druze nije Halilovic, on je vec i stariji igrac. Takodje, sad vidjeh da ovaj momak nema nase papire, evo reci cu o kome se radi. Momak se zove Elvis Bratanovic i ima 22 godine, igra za Bohemians 1905 iz Praga. Pozicija- ja kad sam gledao igrao je iza napadaca i desno krilo, pomjerao se sa vremena na vrijeme.

Ovo je jos dok je igrao u Sloveniji kad je imao 20 godina:
[youtube][/youtube]
A evo ima jos malo

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 23 feb 2015, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 23 feb 2015, 13:47

Sabinho je napisao/la:Eh druze nije Halilovic, on je vec i stariji igrac. Takodje, sad vidjeh da ovaj momak nema nase papire, evo reci cu o kome se radi. Momak se zove Elvis Bratanovic i ima 22 godine, igra za Bohemians 1905 iz Praga. Pozicija- ja kad sam gledao igrao je iza napadaca i desno krilo, pomjerao se sa vremena na vrijeme.

Ovo je jos dok je igrao u Sloveniji kad je imao 20 godina:
[youtube][/youtube]
Igra za Sloveniju
Limvo Likce

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 feb 2015, 13:51

Igra za mladu, u osam meceva ima 6 golova. Zanimljiv materijal po meni. :hmmmmm:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 feb 2015, 14:38

Kad ga spomenuste, naišla sam na ovo:
http://www.sportzdk.ba/u-21-reprezentat ... ta-susica/" onclick="window.open(this.href);return false;
„Volim Sloveniju, ali i Bosnu i Hercegovinu. Ukoliko bi u narednom periodu dobio poziv selektora Safeta Sušića, rado bih se odazvao, i igrao za Bosnu i Hercegovinu. Imam i razlog više, jer je selektor Sušić iz istog rodnog kraja kao i moji roditelji. Znam da je bio veliki igrač, a sad je pravi gospodin te veoma uspješan trener“, riječi su Elvisa Bratanovića, potencijalnog reprezentativca BiH.
Bez obzira što je rođen «gore», on je pravi, ma pravcati Bosanac.
A ss.ba ga je jedno vrijeme i zvao našim internacionalcem.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/elvis-br ... ica/120848" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 feb 2015, 14:40

Eto znaci pratiti pa sta bude. Nisam iskreno nikad ranije cuo za njega, slucajno ga zapazih.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 feb 2015, 16:01

Evo javlja se i Vuckic opet i diskretno se nudi za poziv. Ista stvar kako je i Samardzic radio dok je Safet bio selektor. Nisam ovog Vuckica gledao ima li ikakve nade da bi od njega moglo biti nesto. Na posudbi u Rengersima.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 feb 2015, 16:20

dubrovnik je napisao/la:Evo javlja se i Vuckic opet i diskretno se nudi za poziv. Ista stvar kako je i Samardzic radio dok je Safet bio selektor. Nisam ovog Vuckica gledao ima li ikakve nade da bi od njega moglo biti nesto. Na posudbi u Rengersima.
Zar nije on nastupio za Slovence?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 feb 2015, 16:22

FaraonTM je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Evo javlja se i Vuckic opet i diskretno se nudi za poziv. Ista stvar kako je i Samardzic radio dok je Safet bio selektor. Nisam ovog Vuckica gledao ima li ikakve nade da bi od njega moglo biti nesto. Na posudbi u Rengersima.
Nemam pojma ocito nije bila sluzbena utakmica, danas sam procitao na jednom portalu.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 23 feb 2015, 16:23

edinjo-bih je napisao/la:a sto mi nepocnemo da se malo vise cijenimo i pisemo o nasim talentima koji igraju za svoju drzavu, sto se nesominju napr. suljic iz francuske, demirovic, husic, mustafic, mustedanagic, .... ?

kako to napr. hrvati pametno radem citam na tm forumu kako onaj pulisic nece ni da cuje da igra za hrvatsku nego samo za USA, momak je pofin talenat, a oni znajuci to, to komentarisu ovako: "nije nam interesantan..." tj u stilu netreba nam, nije dovoljno dobar. isto tako mi je komsija hrvat govorio kako papac nikad nije imao ni blizu kvalitet da igra za hrvatsku, znaci oni nebi nikad rekli on je odbio hrvatsku ili nezeli da igra za hrvatsku itd.

cijenimo sebe malo vise, jer ako mi sebe necijenimo nece to niko...
aha, znaci za svakog ko se necka ili ne zeli mi trebamo reci da nije dovoljno dobar za nas i tako cemo skupiti talente :crazy: glumljenje uvrijedjene mlade ne vodi nicemu ;) dalje, u navedenom slucaju nije uopste vazno sta pisu na forumima, vazno je sta HNS misli o svemu tome

http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... c-rekao-ne" onclick="window.open(this.href);return false;
"Christian Pulisic, Amerikanac hrvatskog podrijetla, velika nada Borussije Dortmund! Igra ofenzivnog veznog. Plemenitost neupitna", potvrdio je Pavlović, i dodao da bi mlada zvijezda SAD-a mogla igrati za Hrvatsku, ali...

"Mogao bi, pitanje je da li to hoće. Tehnički direktor Jozak razgovarao je s njim i s njegovima, zasad je odgovor negativan, dečko igra za SAD. Ali se ne predajemo!", poručio je Pavlović.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 feb 2015, 16:33

FaraonTM je napisao/la:
igrao je samo u prijateljskoj za Sloveniju protiv Skotske, a onda se povrijedio. nebi ga bilo lose zaganjat od viska glava ne boli. uz to tek su mu 22 godine.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 feb 2015, 16:38

Uh koju "gradju" ima ovaj mali CroAmer :o
99,99% da ce biti top igrac !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 feb 2015, 16:59

dubrovnik je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Nemam pojma ocito nije bila sluzbena utakmica, danas sam procitao na jednom portalu.
Moguće da nije, nisam siguran zato i pitam :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 feb 2015, 17:26

Bio je velik talenat, ali imao je mnogo povreda. Eto ima 22 godine, a jos nije nikad sastavio neki niz utakmica. Tesko da ce bit neki veliki igrac, i sad vrijedi li trosit vrijeme na njegovu papirologiju...U svakom slucaju onda mora konkretnije rec sta zeli. Mislim da Martic i Vrancic trebaju bit prioritet prvo.

A ta utakmica sto ima za Sloveniju je bila prijateljska.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 feb 2015, 17:38

Ma ja vjerovatno od njega neće biti ništa al' dobro treba ga pratiti u svakom slučaju.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2015, 18:17

Martić treba biti broj 1 na listi prioriteta. Mujdža je krhak, ne smijemo dozvoliti da nam Avdija igra tu poziciju opet.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.