FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 23 feb 2015, 16:51

Ama ljudi, niko nije rekao da je Muller los igrac, naprotiv, taj covjek je majstor svog zanata, nego ga svi kritikuju zbog njegovih blijedih partija pogotovo sto se ne popravlja u formi jer igra svaki mec. :mrgreen:

slika

Samo radi i samo treniraj.
Tvoja lucidnost ce itekako dobro doci sa tvojim povratkom. :cool:

Edit: Lahm se nakon povratka kondicionom treningu, vratio i treningu sa loptom. Eto njega za dvije hefte. :cool:
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 23 feb 2015, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 23 feb 2015, 16:56

robben je napisao/la:Ne interesuju me SP samo igre u Bayernu vidjett cemo hoce li bit jedan od najboljih strijelaca za mene nije neki igrac tako da mi nemozes zabranit da imam svoje misljenje o mulcu kao ni ja tebi ha ya.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma da? Muller je u triplete sezoni zabijao Arsenalu, Juveu i Barci. Bitno da ne zabija velikima. :urnebes:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 23 feb 2015, 22:25

robben je napisao/la:Ne interesuju me SP samo igre u Bayernu vidjett cemo hoce li bit jedan od najboljih strijelaca za mene nije neki igrac tako da mi nemozes zabranit da imam svoje misljenje o mulcu kao ni ja tebi ha ya.
Kritikovti igru Mullera stvarno nema osnovu. Mula je prava radilica na terenu i igrac zadatka sto vec neko rece.
Plus mi je drago sto se vidi kako igra srcem, sto je temperamentan onda kada treba biti i sto ne bjezi od odgovornosti u ekipi. Malo je nekada saljivdzija, ali i to je dobro za atmosferu u timu i jacanje timskog duha.
sekerbay je napisao/la:ljudi dragi, pa jeste li vi normalni :o
Uvazeni kolega, krajnje vrijeme je da opet otvorite ordinaciju :mrgreen:
sekerbay je napisao/la: poznato je da javni rad podlijeze kritici javnosti :mrgreen:
Apsolutno kolega! Apsolutno!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 23 feb 2015, 23:12

Sebastian Rode was injured in training. He hobbled off unassisted back into the headquarters. There is currently no information on the severity of his injury
slika
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 24 feb 2015, 17:54

Bayern Munich's biggest fan group, Club Nr.12, will donate money to refugee charities in Ukraine after supporters contributed funds following last week's game against Shakhtar Donetsk.

The round-of-16 game, which ended in a 0-0 draw, was played in Lviv because of the ongoing violence in eastern Ukraine. The club's Donbass Arena suffered severe damage last year.

As fans made their way back to Germany, Club Nr.12 members collected Ukrainian currency that had not been spent, the group

vazda smo gospoda bili i ostali :clap:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 feb 2015, 19:03

Ja sam zaboravio napisat nakon utakmice u subotu, a čini mi se da niko drugi nije, kako se Robbenu pomaže da postane najbolji strijelac pa mu je Muller prepustio izvođenje penala. Sve to je inicirao Schweini na zajedničkog ručku , gdje je predložio Mulleru da ako se dosudi penal za našu ekipu, da tada prepusti izvođenje Robbenu.

A i bez takvih stvari bi Robben mogao postati na kraju najbolji strijelac lige, jer zabija , zabija i zabija...REŠETA.... :D

Inače Muller je u intervju sa ****.DE izjavio kako mu nedostaje Lahm, koji je vrlo značajan za ekipu, a i s kojim se i izvan terena dobro slaže... Interesantna je i njegova izjava po pitanju zajedničke igre Schweinsteigera i Alonsa. Muller kaže kako ljudi tu situaciju dosta površno posmatraju jer ljudi uvijek kada vide da su njih dvojica igrali a rezultat ne štima odmah kažu: "njih dvojica ne mogu zajedno igrat", kaže između ostalog Muller.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 feb 2015, 15:59

@effe_sa
mislim da je bila ta diskusija oko penala nekad davno...ja nikako za to nisam da ih robben puca. Kapa do poda za sve sto je ucinio,medju najomiljenijim mi je igracima u ekipi,ali penale nikako!!!
Je li nam treba doci utakmica u LP gdje ce on uzet odlucujuci penal u 80+minuti ili ne do Bog u produzetcima i fulati, nesto sto smo nekoliko puta vec vidjeli...
Takodjer nisam ni za opciju da ih Muller puca, nego Levat!!!

Medjutim da se okrenemo necem drugom. Zamolio bih admine da nam postave anketu, dokle Bayern moze ove sezone??? Mislim da je liga osvojena, kup samo ukoliko ne bude vecih povreda da je takodjer nas, ostaje upitno koliko daleko se moze u LP.
Ukrajince bi trebali proci, no onda ce se izkristalizirati sve, ostat ce 8 najboljih ekipa. JA iskreno Bayerna vidim daleko iza Reala i Barcelone, u rangu sa Chelsea-em (po trenutnoj formi)...

Krucijalno za nas ce biti povratak, Martineza, Alcantare, Lahma. No puno bitnije od toga jeste sto Ribery mora pronaci formu. Ovo je Ribery od nekih 35-40% svog umijeca. Povreda je ostavila traga, mozda cak i do kraja karijere da je ostavila
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 feb 2015, 16:59

Mlada ekipa u danasnjoj prijateljskoj utakmici pobijedila Ingolstadt rezultatom 2:1 a golove su postigli mladji brat Ribery i Wegkamp.

Interesovanje za Brazilca Danila iz Porta ocigledno sve vise raste a isti je procijenjen na 20 miliona, no Porto ce vjerovatno izganjati jos najmanje 10 miliona.

slika
:beba: :beba:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 feb 2015, 19:06

Par zanimljivosti koje sam procitao na netu:

- Lahm poceo trenirati sa loptom.
- Hojbjerg zatrazio produzenje posudbe u Augsburgu.
- Navodno, kako sam procitao u jednom clanku Guardiola bi produzio ugovor uz par uslova a uz najvazniji uslov je da ima odrijesene ruke da napravi cistku u svlacionici i kako sam shvatio iz price da se sam pita u vezi transfera i sklapanja ekipe. Govori se da bi se rijesio Svajnija, Dantea, Lewe, Pizzara, Benatie... e sad koliko ima istine u ovome vidjecemo.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 25 feb 2015, 19:34

muamerc je napisao/la:Par zanimljivosti koje sam procitao na netu:

- Lahm poceo trenirati sa loptom.
- Hojbjerg zatrazio produzenje posudbe u Augsburgu.
- Navodno, kako sam procitao u jednom clanku Guardiola bi produzio ugovor uz par uslova a uz najvazniji uslov je da ima odrijesene ruke da napravi cistku u svlacionici i kako sam shvatio iz price da se sam pita u vezi transfera i sklapanja ekipe. Govori se da bi se rijesio Svajnija, Dantea, Lewe, Pizzara, Benatie... e sad koliko ima istine u ovome vidjecemo.
Ako i malo ima istine u ovome :roll: ,ovaj gurdiola polupo loncice , pacenik zesce vrste ,konkretno frajko po svom zahtjevu doveo mehu i sad bi da ga se rijesi :tokralju: :damn: :facepalm: ,HALO PEP GUARDIOLA NIJE TI BAYERN FOOTBALL MANAGER ,hocu ovo necu ovo iz miniute u minutu. :evil: covjek me sve vise i vise nervira. :twisted:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 feb 2015, 19:37

Ma ne sikiraj se, ovo je samo glasina. Vjerovatno nema veze sa istinom. Ne uzbudjuj se :-). Posto je tema u hibernaciji rekoh da joj dam koji impuls.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 feb 2015, 19:38

Ma ne vjerujem u ovo, al' opet s' Pepom nikad ne znaš! On ako bi prod'o Lewu treba ga spalit' na lomači. Doduše možda želi da uhljebi još jednog svog na poziciji lažne devetke, možda misli na Pedra, što bi bilo odlično jer je ovaj lažan u svakom pogledu. Benatia je tek stig'o i pokaz'o da je odličan igrač, još samo da se malo adaptira i biće naš najjači štoper. Švajni je legenda kluba i otići će kad on bude želio i. Za Dantea i Pizara se slažem. Claudio bi, da se ja pitam, dobio neku funkciju u klubu čim okači kope.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 25 feb 2015, 19:39

muamerc je napisao/la:Ma ne sikiraj se, ovo je samo glasina. Vjerovatno nema veze sa istinom. Ne uzbudjuj se :-). Posto je tema u hibernaciji rekoh da joj dam koji impuls.

Lukavo je to haha lukova nema sta :D,nista do sledece tekme

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2015, 21:46

Iako nisam bio nešto protiv Mandžukića i pošto sam sada u drugačijem elementu :mrgreen: uopšte mi nije krivo što ne nosi više Bayernov dres.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 feb 2015, 22:48

Pep nikada u Bayernu nece dobiti odrijesene ruke, barem ne dok je Ulli ziv pa makar bio dozivotno u zatvoru.

@gero: nemoj da te cuje effe, to je njegov miljenik. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2015, 22:58

Omerbavarac je napisao/la: @gero: nemoj da te cuje effe, to je njegov miljenik. :mrgreen:
Čim ovdje pišem to automatski znači da želim da svako zna za moje mišljenje, samim tim i uvaženi kolega effe. :P

Na stranu Đilkoš i da ne započinjemo ponovo dilemu: da li on ili hudi Poljak. :D

Gledao sam meč Leverkusena sa posebnom pažnjom pa me iritiralo par scena. Dakako potpomognuto MM. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2015, 23:17

Kad se sjetim da smo se nekad davno interesovali za Girouda. :oops:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2015, 23:22

Saurman je napisao/la:Kad se sjetim da smo se nekad davno interesovali za Girouda. :oops:
Eh, to je bilo u eri Gomeza. :D

Pošto je Mario bio ljubimac pojedinih ovdje, red bi bio da neko napiše riječ-dvije o njegovom daljem razvoju.
Iskreno, ja nikako ne pratim talijansku ligu, tako da veze nemam šta se s njim zbiva :(
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 feb 2015, 23:23

proFCB je napisao/la:@effe_sa
mislim da je bila ta diskusija oko penala nekad davno...ja nikako za to nisam da ih robben puca. Kapa do poda za sve sto je ucinio,medju najomiljenijim mi je igracima u ekipi,ali penale nikako!!!
Je li nam treba doci utakmica u LP gdje ce on uzet odlucujuci penal u 80+minuti ili ne do Bog u produzetcima i fulati, nesto sto smo nekoliko puta vec vidjeli...
Takodjer nisam ni za opciju da ih Muller puca, nego Levat!!!
Muller se pokazao skroz sigurnim izvođačem penala, tako da nema razloga da ih i dalje ne izvodi...

A za ovu situaciju što si naveo za Robbena, ma ja bi u toj situaciji u njega imao puno povjerenje, prevazišao je on sve te šokove. Jednostavno se psihološki uzdigao. Tako da ja u njega puno povjerenje imam..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2015, 23:45

geronimo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kad se sjetim da smo se nekad davno interesovali za Girouda. :oops:
Eh, to je bilo u eri Gomeza. :D

Pošto je Mario bio ljubimac pojedinih ovdje, red bi bio da neko napiše riječ-dvije o njegovom daljem razvoju.
Iskreno, ja nikako ne pratim talijansku ligu, tako da veze nemam šta se s njim zbiva :(
Od kako je otišao iz njemu najdražeg tima problemi sa povredama su ga izbacili iz kolosjeka.Mislim da je propustio oko 48 utakmica za Viole zbog povreda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 1 gost.