Pa et vidjet cemo koliko ce golova dat ili namjestit u vaznim tekmama u ligi prvaka posebno pa cemo sumirat onda kakav je igrac na kraju godine et hebo te onFranckRibery je napisao/la:brate dragi sta napisa ??? hahahahahahaahahahrobben je napisao/la:Ma kakav miler ja njega nikad nisam gotivio nemogu vjerovat da covjek nikad nije duela dobio pogotovo protiv jacih ekipa totalno se izgubi trci kao muha bez glave i ono golova sto dadne su neke frlje i otpatci. Covjek pri svakom sutu padne skoro po meni covjek je jedan prosjecan igrac al et.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Odg: FC Bayern München
joj hamo vidi mu glave
Re: FC Bayern München
http://www.marca.com/en/2015/02/20/en/f ... 52998.htmlBayern are one of many clubs rumored to be intrested in the brazilian RB/Wingback of FC Porto : Danilo
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: Odg: FC Bayern München
pa bolan pogledaj koliko je dao za ove 3-4 godine koliko igra pa onda nesto pricaj cccc lik ce biti najbolji strijelac svjetskih prvenstava smijem ruku dati, bice jedan od najboljih strijelaca u istoriji baye a ti nasoo nesto tu palam.uditrobben je napisao/la:Pa et vidjet cemo koliko ce golova dat ili namjestit u vaznim tekmama u ligi prvaka posebno pa cemo sumirat onda kakav je igrac na kraju godine et hebo te onFranckRibery je napisao/la:brate dragi sta napisa ??? hahahahahahaahahahrobben je napisao/la:Ma kakav miler ja njega nikad nisam gotivio nemogu vjerovat da covjek nikad nije duela dobio pogotovo protiv jacih ekipa totalno se izgubi trci kao muha bez glave i ono golova sto dadne su neke frlje i otpatci. Covjek pri svakom sutu padne skoro po meni covjek je jedan prosjecan igrac al et.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
Pa naravno da nisu blizu njegovim najboljim, ali mnogi igrači nisu trenutno na top nivou. Ja ti samo kažem da se olako kritike prema njemu upute...Omerbavarac je napisao/la: Mislim da ga ovdje previse opravdavas jer je i pticama na grani jasno da igre Mullera od pocetka drugog dijela nisu ni blizu njegovim najboljim.
Ali eto tu gledamo malo stvari drugačije i nije to toliko bitno sada....Nadat se da će ekipa biti na top nivou i ovim ključnim , velikim utakmicama. Tada je bitno da svi, pogotovo ključni igrači budu u top formi...
Naravno da treba pričekati kraj sezone. Ako pruži dobre partije i uveže niz dobrih partija, ja ću biti prvi koji će to na kraju pozdraviti, bez obzira što nisam toliko bio za njegovo dovođenje i što sam mu često tražio mane...Omerbavarac je napisao/la: Sto se Lewe tice, tu cu sacekati kraj sezone pa tek onda sumirati neke stvari, jer je isti tek prvu sezonu u Bayernu i ne bi bilo fer prema njemu porediti ga sa Mullerom koji je tu vec duzi niz godina,
Pa čovjek je odigrao najbolje kada je najviše trebalo.....muamerc je napisao/la:
Mene osoba koja je najvise iznervirala i nervira poslije ere Lella, Ottla, Contenta i sl. je trenutno Svajni. Pa ono sto on igra i zadnjih godinu, dvije je za zatvora. Odigrao je samo vrhunse partije u ovim finalima sto je igrao. Ostalo sto je odigrao je totalno nezainteresovano i nespremno. Nadam se da ce se trznuti ali opet mislim i djeluje mi tako da bi on mogao biti prvi od ove stare garde koji ce nas napustit odnosno preci negdje drugo.
A prije dvije sezone kada smo osvojili LP cijelu je sezonu igrao na visokom nivou. Isto tako ne treba zaboraviti i njegove povrede, nakon kojih se uspješno vraćao.
A za ovaj komentar poslije, vezan za Schweinija, samo mogu reči: Schweini ne ide nigdje, u to svi mogu biti sigurni i to GARANTUJEM.
Schweini, Muller, Lahm , a i Ribery i Robben do kraja karijere će ostati tu.
Prijatelju, džaba se trudiš, jer vidiš da forumaš Robben hoće da nakon toliko godina igranja Mullera na visokom nivou na kraju sezone da procjenjuje njegov kvalitet.....FranckRibery je napisao/la: pa bolan pogledaj koliko je dao za ove 3-4 godine koliko igra pa onda nesto pricaj cccc lik ce biti najbolji strijelac svjetskih prvenstava smijem ruku dati, bice jedan od najboljih strijelaca u istoriji baye a ti nasoo nesto tu palam.udit![]()
svaka cast majke mi legenda si
![]()
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne interesuju me SP samo igre u Bayernu vidjett cemo hoce li bit jedan od najboljih strijelaca za mene nije neki igrac tako da mi nemozes zabranit da imam svoje misljenje o mulcu kao ni ja tebi ha ya.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
Hocu da kazem da upravo nedostatak motiva kod Svajnija me najvise i nervira. Iz tih finala pokazuje da moze odigrati vrhunski ali na zalost u ovim "obicnim" tekamama nece. Gadno je kad sve osvojis i kad privatno uspijes a nisi, na primjer, mentaliteta Kobe Bryanta.
tooo, lutkoAstren je napisao/la:http://www.lastminutegoals.org/paderbor ... undesliga/
prelijep gol vajzera.
ps.
ljudi dragi, pa jeste li vi normalni
trljam oci i ne mogu da vjerujem da se kritikuje muler
cova nas je toliko zaduzio da ga ne smijemo kritikovati taman kad bi do kraja sezone vezao lose partije partiju + sto je dijete bayerna. ako uzmemo u obzir da se radi o maestru, mozemo i moramo halaliti par losih utakmica.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
I swajni nas je zaduzio pa sta, i dosta jos njih pa sta,jednostavno covjek ne bio smio da napise komentar,zapazanje,svoj neki mini sud o necijem trenutnom stanju,sta je ovo jos malo ce te uvoditi neku diktaturu samo ce odabrani smjeti da pisu i to oni koji se smatraju najpametnijim ko fol ,znadu nogomet,puno puta je ovdje napisamo pogresnih procjena pa se na kraju ljudi isprave, jbg zezne se insan, neko sa Juppom ,neko sa Martinezom,neko sa Mandzom,Svajnom,Gomezom itd itd.
VOLIM BAYERN
pa, pisi, ko ti brani
samo, uvijek ce biti insana kojima se nece svidjeti to sto je napisao, jelte. a, poznato je da javni rad podlijeze kritici javnosti
helem, kratko receno, vazda ce biti ljudi koji ce hraknut na ono sto si napiso i to je sasvim normalno.
samo, uvijek ce biti insana kojima se nece svidjeti to sto je napisao, jelte. a, poznato je da javni rad podlijeze kritici javnosti
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- bavaracmujo
- Kontakt:
Bas me zanima sta bi bilo da izgubimo koju utakmicu, mislim da bi bilo samoubistava i protesti u minhenu od strane nasih kriticki nastojenih forumasa. Pa kad je to nas tomica bio u nakoj formi to je fenomen koji nema forme on je smlata smoto al je majstor na svoj nacin i kao takav puno pridonosi nasem gigantu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ama ljudi, niko nije rekao da je Muller los igrac, naprotiv, taj covjek je majstor svog zanata, nego ga svi kritikuju zbog njegovih blijedih partija pogotovo sto se ne popravlja u formi jer igra svaki mec.

Samo radi i samo treniraj.
Tvoja lucidnost ce itekako dobro doci sa tvojim povratkom.
Edit: Lahm se nakon povratka kondicionom treningu, vratio i treningu sa loptom. Eto njega za dvije hefte.

Samo radi i samo treniraj.
Tvoja lucidnost ce itekako dobro doci sa tvojim povratkom.
Edit: Lahm se nakon povratka kondicionom treningu, vratio i treningu sa loptom. Eto njega za dvije hefte.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 23 feb 2015, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma da? Muller je u triplete sezoni zabijao Arsenalu, Juveu i Barci. Bitno da ne zabija velikima.robben je napisao/la:Ne interesuju me SP samo igre u Bayernu vidjett cemo hoce li bit jedan od najboljih strijelaca za mene nije neki igrac tako da mi nemozes zabranit da imam svoje misljenje o mulcu kao ni ja tebi ha ya.
Kritikovti igru Mullera stvarno nema osnovu. Mula je prava radilica na terenu i igrac zadatka sto vec neko rece.robben je napisao/la:Ne interesuju me SP samo igre u Bayernu vidjett cemo hoce li bit jedan od najboljih strijelaca za mene nije neki igrac tako da mi nemozes zabranit da imam svoje misljenje o mulcu kao ni ja tebi ha ya.
Plus mi je drago sto se vidi kako igra srcem, sto je temperamentan onda kada treba biti i sto ne bjezi od odgovornosti u ekipi. Malo je nekada saljivdzija, ali i to je dobro za atmosferu u timu i jacanje timskog duha.
Uvazeni kolega, krajnje vrijeme je da opet otvorite ordinacijusekerbay je napisao/la:ljudi dragi, pa jeste li vi normalni
Apsolutno kolega! Apsolutno!sekerbay je napisao/la: poznato je da javni rad podlijeze kritici javnosti
Sebastian Rode was injured in training. He hobbled off unassisted back into the headquarters. There is currently no information on the severity of his injury
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Bayern Munich's biggest fan group, Club Nr.12, will donate money to refugee charities in Ukraine after supporters contributed funds following last week's game against Shakhtar Donetsk.
The round-of-16 game, which ended in a 0-0 draw, was played in Lviv because of the ongoing violence in eastern Ukraine. The club's Donbass Arena suffered severe damage last year.
As fans made their way back to Germany, Club Nr.12 members collected Ukrainian currency that had not been spent, the group
vazda smo gospoda bili i ostali
The round-of-16 game, which ended in a 0-0 draw, was played in Lviv because of the ongoing violence in eastern Ukraine. The club's Donbass Arena suffered severe damage last year.
As fans made their way back to Germany, Club Nr.12 members collected Ukrainian currency that had not been spent, the group
vazda smo gospoda bili i ostali
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ja sam zaboravio napisat nakon utakmice u subotu, a čini mi se da niko drugi nije, kako se Robbenu pomaže da postane najbolji strijelac pa mu je Muller prepustio izvođenje penala. Sve to je inicirao Schweini na zajedničkog ručku , gdje je predložio Mulleru da ako se dosudi penal za našu ekipu, da tada prepusti izvođenje Robbenu.
A i bez takvih stvari bi Robben mogao postati na kraju najbolji strijelac lige, jer zabija , zabija i zabija...REŠETA....
Inače Muller je u intervju sa ****.DE izjavio kako mu nedostaje Lahm, koji je vrlo značajan za ekipu, a i s kojim se i izvan terena dobro slaže... Interesantna je i njegova izjava po pitanju zajedničke igre Schweinsteigera i Alonsa. Muller kaže kako ljudi tu situaciju dosta površno posmatraju jer ljudi uvijek kada vide da su njih dvojica igrali a rezultat ne štima odmah kažu: "njih dvojica ne mogu zajedno igrat", kaže između ostalog Muller.
A i bez takvih stvari bi Robben mogao postati na kraju najbolji strijelac lige, jer zabija , zabija i zabija...REŠETA....
Inače Muller je u intervju sa ****.DE izjavio kako mu nedostaje Lahm, koji je vrlo značajan za ekipu, a i s kojim se i izvan terena dobro slaže... Interesantna je i njegova izjava po pitanju zajedničke igre Schweinsteigera i Alonsa. Muller kaže kako ljudi tu situaciju dosta površno posmatraju jer ljudi uvijek kada vide da su njih dvojica igrali a rezultat ne štima odmah kažu: "njih dvojica ne mogu zajedno igrat", kaže između ostalog Muller.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@effe_sa
mislim da je bila ta diskusija oko penala nekad davno...ja nikako za to nisam da ih robben puca. Kapa do poda za sve sto je ucinio,medju najomiljenijim mi je igracima u ekipi,ali penale nikako!!!
Je li nam treba doci utakmica u LP gdje ce on uzet odlucujuci penal u 80+minuti ili ne do Bog u produzetcima i fulati, nesto sto smo nekoliko puta vec vidjeli...
Takodjer nisam ni za opciju da ih Muller puca, nego Levat!!!
Medjutim da se okrenemo necem drugom. Zamolio bih admine da nam postave anketu, dokle Bayern moze ove sezone??? Mislim da je liga osvojena, kup samo ukoliko ne bude vecih povreda da je takodjer nas, ostaje upitno koliko daleko se moze u LP.
Ukrajince bi trebali proci, no onda ce se izkristalizirati sve, ostat ce 8 najboljih ekipa. JA iskreno Bayerna vidim daleko iza Reala i Barcelone, u rangu sa Chelsea-em (po trenutnoj formi)...
Krucijalno za nas ce biti povratak, Martineza, Alcantare, Lahma. No puno bitnije od toga jeste sto Ribery mora pronaci formu. Ovo je Ribery od nekih 35-40% svog umijeca. Povreda je ostavila traga, mozda cak i do kraja karijere da je ostavila
mislim da je bila ta diskusija oko penala nekad davno...ja nikako za to nisam da ih robben puca. Kapa do poda za sve sto je ucinio,medju najomiljenijim mi je igracima u ekipi,ali penale nikako!!!
Je li nam treba doci utakmica u LP gdje ce on uzet odlucujuci penal u 80+minuti ili ne do Bog u produzetcima i fulati, nesto sto smo nekoliko puta vec vidjeli...
Takodjer nisam ni za opciju da ih Muller puca, nego Levat!!!
Medjutim da se okrenemo necem drugom. Zamolio bih admine da nam postave anketu, dokle Bayern moze ove sezone??? Mislim da je liga osvojena, kup samo ukoliko ne bude vecih povreda da je takodjer nas, ostaje upitno koliko daleko se moze u LP.
Ukrajince bi trebali proci, no onda ce se izkristalizirati sve, ostat ce 8 najboljih ekipa. JA iskreno Bayerna vidim daleko iza Reala i Barcelone, u rangu sa Chelsea-em (po trenutnoj formi)...
Krucijalno za nas ce biti povratak, Martineza, Alcantare, Lahma. No puno bitnije od toga jeste sto Ribery mora pronaci formu. Ovo je Ribery od nekih 35-40% svog umijeca. Povreda je ostavila traga, mozda cak i do kraja karijere da je ostavila
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mlada ekipa u danasnjoj prijateljskoj utakmici pobijedila Ingolstadt rezultatom 2:1 a golove su postigli mladji brat Ribery i Wegkamp.
Interesovanje za Brazilca Danila iz Porta ocigledno sve vise raste a isti je procijenjen na 20 miliona, no Porto ce vjerovatno izganjati jos najmanje 10 miliona.

Interesovanje za Brazilca Danila iz Porta ocigledno sve vise raste a isti je procijenjen na 20 miliona, no Porto ce vjerovatno izganjati jos najmanje 10 miliona.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Par zanimljivosti koje sam procitao na netu:
- Lahm poceo trenirati sa loptom.
- Hojbjerg zatrazio produzenje posudbe u Augsburgu.
- Navodno, kako sam procitao u jednom clanku Guardiola bi produzio ugovor uz par uslova a uz najvazniji uslov je da ima odrijesene ruke da napravi cistku u svlacionici i kako sam shvatio iz price da se sam pita u vezi transfera i sklapanja ekipe. Govori se da bi se rijesio Svajnija, Dantea, Lewe, Pizzara, Benatie... e sad koliko ima istine u ovome vidjecemo.
- Navodno, kako sam procitao u jednom clanku Guardiola bi produzio ugovor uz par uslova a uz najvazniji uslov je da ima odrijesene ruke da napravi cistku u svlacionici i kako sam shvatio iz price da se sam pita u vezi transfera i sklapanja ekipe. Govori se da bi se rijesio Svajnija, Dantea, Lewe, Pizzara, Benatie... e sad koliko ima istine u ovome vidjecemo.
Ako i malo ima istine u ovomemuamerc je napisao/la:Par zanimljivosti koje sam procitao na netu:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.