FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Vec duze vrijeme citam forum, i svasta sam procitao....pa reko da se malo ukljucim. Ima zaista dobrih i kvalitetnih zakljucaka, ako zanemarim one provokacije ovih rivala za titulu 
U Laktasima se sve bar na iygled smirilo bar na kratko tako da od Stepija nema nista. A bolje i da ne bude. Cini mi se da je veci dio posla barem prema igracima Laktasa dole odradio Gajs, dok Stpei i dalje dryi samo maratonska predavanja.....
Borac zarad mirnog sna treba dobiti dva meca protic slavije. Razlozi su jednostavni ..
Cak i ako izgubi od Zelje u sampionskoj trci ostaje finale Kupa koje bi ga u svakom slucaju vodilu u Evropa Ligu.
Borac zarad mirnog sna treba dobiti dva meca protic slavije. Razlozi su jednostavni ..
Cak i ako izgubi od Zelje u sampionskoj trci ostaje finale Kupa koje bi ga u svakom slucaju vodilu u Evropa Ligu.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
yebiga u nezgodnoj smo situaciji iduća protiv slavije nam je pobjeda imperativ inaće smo svi u velikim **** 
Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 06 apr 2010, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je treba nam svježa krv...pajkan85 je napisao/la:Vec duze vrijeme citam forum, i svasta sam procitao....pa reko da se malo ukljucim. Ima zaista dobrih i kvalitetnih zakljucaka, ako zanemarim one provokacije ovih rivala za titulu
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Dobrodošao druže pajkopajkan85 je napisao/la:Vec duze vrijeme citam forum, i svasta sam procitao....pa reko da se malo ukljucim. Ima zaista dobrih i kvalitetnih zakljucaka, ako zanemarim one provokacije ovih rivala za titulu
Hehehehehehe, čini mi se da je on Marića zamjenio i u Vojvodini...BrigateBL je napisao/la:U Laktasima se sve bar na iygled smirilo bar na kratko tako da od Stepija nema nista. A bolje i da ne bude. Cini mi se da je veci dio posla barem prema igracima Laktasa dole odradio Gajs, dok Stpei i dalje dryi samo maratonska predavanja.....
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
? " " $ се " ", ? & % " у & & " '.VB 1987 je napisao/la:Hehehehehehe, čini mi se da je on Marića zamjenio i u Vojvodini...BrigateBL je napisao/la:U Laktasima se sve bar na iygled smirilo bar na kratko tako da od Stepija nema nista. A bolje i da ne bude. Cini mi se da je veci dio posla barem prema igracima Laktasa dole odradio Gajs, dok Stpei i dalje dryi samo maratonska predavanja.....
"" ПУТ ""
Pa nisam siguran dal je bilo tako, ali eto ja nemam ništa protiv, nego šta je sa ovim Vukeljom i Stevanovićem...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
kako mislis sta je sa njima dvojicom jel u taktičkom smislu ili te nešto drugo zabrinjavaVB 1987 je napisao/la:Pa nisam siguran dal je bilo tako, ali eto ja nemam ništa protiv, nego šta je sa ovim Vukeljom i Stevanovićem...
Ja iskreno imam, mislim da uprava ako ce vec smijeniti trenera onda mora pronaci kvalitetno rjesenje... Cak mislim da su i pregovarali sa jednim strucnjakom, ali ne bih nista pisao dok ne dobijem potvrdu.
Ono sto me brine je tropsenje trenera. Nije nam valjao Vlado sa kojim smo bili prvi u proljecnom dijelu seyone, nije valjao Baja koji je ostvaio drugo mjetso i polufinale kupa, sad ni Maric...Borac mora imati trenera na duge staze ovim promjenama se postize samo kratkorocan rezultat
Ono sto me brine je tropsenje trenera. Nije nam valjao Vlado sa kojim smo bili prvi u proljecnom dijelu seyone, nije valjao Baja koji je ostvaio drugo mjetso i polufinale kupa, sad ni Maric...Borac mora imati trenera na duge staze ovim promjenama se postize samo kratkorocan rezultat
Vukelja primio jak udarac u prijedjelu butine,a Stevanovic ima stomacne tegobe ali ce obadvojica biti spremni za SlavijuVB 1987 je napisao/la:Pa nisam siguran dal je bilo tako, ali eto ja nemam ništa protiv, nego šta je sa ovim Vukeljom i Stevanovićem...
O kome je riječ, Nestorović možda, a naravno da sada moraju popraviti ono što su sjebali pa doveli ovog demagoga, gori je od Kosanovića...BrigateBL je napisao/la:Ja iskreno imam, mislim da uprava ako ce vec smijeniti trenera onda mora pronaci kvalitetno rjesenje... Cak mislim da su i pregovarali sa jednim strucnjakom, ali ne bih nista pisao dok ne dobijem potvrdu.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hahahahaha, ja sam zato da dovedu Kosanovića pa da se svi zajedno dobro zabavljamo...BrigateBL je napisao/la:Nije Nestorovic
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Alkosan moze dodji za trenera u Borac samo ako promijeni djelatnost u Pivski klub..
Dosta sam se sa njim patio dok je bio trener Zvezde, daleko mu lijepa kuca i defanzivna taktika 6-4-0
Dosta sam se sa njim patio dok je bio trener Zvezde, daleko mu lijepa kuca i defanzivna taktika 6-4-0
hehehehehehe, a stomak ko da je pojeo Koromana, hahahaha, ko da je brat ovom našem ovdje, a obojici ko da je otac Pižon...BrigateBL je napisao/la:Alkosan moze dodji za trenera u Borac samo ako promijeni djelatnost u Pivski klub..
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Napisi ko je covjece, ziv se oznojih!BrigateBL je napisao/la:Nije Nestorovic
Inace, vec sam napisao da sam i ja protiv stancanja trenera, ali ako se dovede neko jako ime na period duzi od 6 mjeseci (mnogo duzi) onda sam za.
HAJ FAJV
Da se nece Pizon vratiti u Borac
?
' $ " " $ ствар. На ? " у $ $ сезоне у првој " су ? $ " ". То је $ & ' ? $ " $ " у ' ". Е $ ' " $ ? је то & ? тренера ? управу?! & је тренер ?, $ - се тај ? ? ? " $ & ", ? & је & " управе " $ ова $ ", $ " " тренер - " ?.
"" ПУТ ""
Nauci vec jednom razlikovati Petrica i Petrovica
I kad si pisao analizu mostarske utakmice,veze nisam imao sta si htio da kazes
I kad si pisao analizu mostarske utakmice,veze nisam imao sta si htio da kazes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.