FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

pajkan85
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la pajkan85 » 06 apr 2010, 18:18

Vec duze vrijeme citam forum, i svasta sam procitao....pa reko da se malo ukljucim. Ima zaista dobrih i kvalitetnih zakljucaka, ako zanemarim one provokacije ovih rivala za titulu :)

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 06 apr 2010, 18:18

U Laktasima se sve bar na iygled smirilo bar na kratko tako da od Stepija nema nista. A bolje i da ne bude. Cini mi se da je veci dio posla barem prema igracima Laktasa dole odradio Gajs, dok Stpei i dalje dryi samo maratonska predavanja.....

Borac zarad mirnog sna treba dobiti dva meca protic slavije. Razlozi su jednostavni ..
Cak i ako izgubi od Zelje u sampionskoj trci ostaje finale Kupa koje bi ga u svakom slucaju vodilu u Evropa Ligu.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 06 apr 2010, 18:19

yebiga u nezgodnoj smo situaciji iduća protiv slavije nam je pobjeda imperativ inaće smo svi u velikim **** ;)
Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 06 apr 2010, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 apr 2010, 18:20

pajkan85 je napisao/la:Vec duze vrijeme citam forum, i svasta sam procitao....pa reko da se malo ukljucim. Ima zaista dobrih i kvalitetnih zakljucaka, ako zanemarim one provokacije ovih rivala za titulu :)
Dobro je treba nam svježa krv...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 06 apr 2010, 18:21

pajkan85 je napisao/la:Vec duze vrijeme citam forum, i svasta sam procitao....pa reko da se malo ukljucim. Ima zaista dobrih i kvalitetnih zakljucaka, ako zanemarim one provokacije ovih rivala za titulu :)
Dobrodošao druže pajko :twisted:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 apr 2010, 18:22

BrigateBL je napisao/la:U Laktasima se sve bar na iygled smirilo bar na kratko tako da od Stepija nema nista. A bolje i da ne bude. Cini mi se da je veci dio posla barem prema igracima Laktasa dole odradio Gajs, dok Stpei i dalje dryi samo maratonska predavanja.....

Borac zarad mirnog sna treba dobiti dva meca protic slavije. Razlozi su jednostavni ..
Cak i ako izgubi od Zelje u sampionskoj trci ostaje finale Kupa koje bi ga u svakom slucaju vodilu u Evropa Ligu.
Hehehehehehe, čini mi se da je on Marića zamjenio i u Vojvodini...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 06 apr 2010, 18:24

VB 1987 je napisao/la:
BrigateBL je napisao/la:U Laktasima se sve bar na iygled smirilo bar na kratko tako da od Stepija nema nista. A bolje i da ne bude. Cini mi se da je veci dio posla barem prema igracima Laktasa dole odradio Gajs, dok Stpei i dalje dryi samo maratonska predavanja.....

Hehehehehehe, čini mi se da je on Marića zamjenio i u Vojvodini...
? " " $ се " ", ? & % " у & & " '. :D
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 apr 2010, 18:25

Pa nisam siguran dal je bilo tako, ali eto ja nemam ništa protiv, nego šta je sa ovim Vukeljom i Stevanovićem...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 06 apr 2010, 18:29

VB 1987 je napisao/la:Pa nisam siguran dal je bilo tako, ali eto ja nemam ništa protiv, nego šta je sa ovim Vukeljom i Stevanovićem...
kako mislis sta je sa njima dvojicom jel u taktičkom smislu ili te nešto drugo zabrinjava 8-)

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 06 apr 2010, 18:30

Ja iskreno imam, mislim da uprava ako ce vec smijeniti trenera onda mora pronaci kvalitetno rjesenje... Cak mislim da su i pregovarali sa jednim strucnjakom, ali ne bih nista pisao dok ne dobijem potvrdu.
Ono sto me brine je tropsenje trenera. Nije nam valjao Vlado sa kojim smo bili prvi u proljecnom dijelu seyone, nije valjao Baja koji je ostvaio drugo mjetso i polufinale kupa, sad ni Maric...Borac mora imati trenera na duge staze ovim promjenama se postize samo kratkorocan rezultat

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 06 apr 2010, 18:33

VB 1987 je napisao/la:Pa nisam siguran dal je bilo tako, ali eto ja nemam ništa protiv, nego šta je sa ovim Vukeljom i Stevanovićem...
Vukelja primio jak udarac u prijedjelu butine,a Stevanovic ima stomacne tegobe ali ce obadvojica biti spremni za Slaviju

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 apr 2010, 18:33

BrigateBL je napisao/la:Ja iskreno imam, mislim da uprava ako ce vec smijeniti trenera onda mora pronaci kvalitetno rjesenje... Cak mislim da su i pregovarali sa jednim strucnjakom, ali ne bih nista pisao dok ne dobijem potvrdu.
Ono sto me brine je tropsenje trenera. Nije nam valjao Vlado sa kojim smo bili prvi u proljecnom dijelu seyone, nije valjao Baja koji je ostvaio drugo mjetso i polufinale kupa, sad ni Maric...Borac mora imati trenera na duge staze ovim promjenama se postize samo kratkorocan rezultat
O kome je riječ, Nestorović možda, a naravno da sada moraju popraviti ono što su sjebali pa doveli ovog demagoga, gori je od Kosanovića...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 06 apr 2010, 18:34

Nije Nestorovic

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 apr 2010, 18:41

BrigateBL je napisao/la:Nije Nestorovic
Hahahahaha, ja sam zato da dovedu Kosanovića pa da se svi zajedno dobro zabavljamo...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 06 apr 2010, 18:43

Alkosan moze dodji za trenera u Borac samo ako promijeni djelatnost u Pivski klub..

Dosta sam se sa njim patio dok je bio trener Zvezde, daleko mu lijepa kuca i defanzivna taktika 6-4-0

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 apr 2010, 18:45

BrigateBL je napisao/la:Alkosan moze dodji za trenera u Borac samo ako promijeni djelatnost u Pivski klub..

Dosta sam se sa njim patio dok je bio trener Zvezde, daleko mu lijepa kuca i defanzivna taktika 6-4-0
hehehehehehe, a stomak ko da je pojeo Koromana, hahahaha, ko da je brat ovom našem ovdje, a obojici ko da je otac Pižon...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 apr 2010, 20:13

BrigateBL je napisao/la:Nije Nestorovic
Napisi ko je covjece, ziv se oznojih! :mrgreen:

Inace, vec sam napisao da sam i ja protiv stancanja trenera, ali ako se dovede neko jako ime na period duzi od 6 mjeseci (mnogo duzi) onda sam za.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 apr 2010, 20:56

Da se nece Pizon vratiti u Borac :cry: :cry: ?

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 apr 2010, 21:24

' $ " " $ ствар. На ? " у $ $ сезоне у првој " су ? $ " ". То је $ & ' ? $ " $ " у ' ". Е $ ' " $ ? је то & ? тренера ? управу?! & је тренер ?, $ - се тај ? ? ? " $ & ", ? & је & " управе " $ ова $ ", $ " " тренер - " ?.
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 apr 2010, 21:26

Nauci vec jednom razlikovati Petrica i Petrovica :D :D

I kad si pisao analizu mostarske utakmice,veze nisam imao sta si htio da kazes :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.