ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
federer uzima dubai
federer otkazao davis cup za 2015, a sudeći po tonu izjave možda i zauvijek
Chovek je osvojio DC i to bi bilo to od njega, sada kada je skoro 34. rodjendan na vidiku.
Inache, gleda li neko ovu PR washed predstavu Djokovica u prime time-u na PTC1

Inache, gleda li neko ovu PR washed predstavu Djokovica u prime time-u na PTC1
hoće biti reprize, ja gledao snimak oskaraMaGiCa je napisao/la:Chovek je osvojio DC i to bi bilo to od njega, sada kada je skoro 34. rodjendan na vidiku.
Inache, gleda li neko ovu PR washed predstavu Djokovica u prime time-u na PTC1![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam Bornin navijac, ali kako nadigrava Murraya danas u Dubaiju, nema sumnje da je rijec o buducem Top 10 igracu!
Borna

Bravo Borna. 
- Consigliere
- Kontakt:
Murray- Coric 1:6, 3:6

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Donedavni klempavi klinac ce biti prava zvijer ATP Toura.Consigliere je napisao/la:Murray- Coric 1:6, 3:6
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 26 feb 2015, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
hahahahaha jao... klinac ga onako negdje prije isproziva, i danas umjesto da mu pokaže đe mu je mjesto, klinac ispadne u pravu i odere ga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Murray katastrofalan. 55 UE za 2 seta.
Coric pokazao da je najveci talenat svoje generacije i da ce imati jako uspeshnu karijeru, verovatno u nivou multislam igracha. U manje od pola godine je skinuo skalpove dvojici #3 ATPa, shto je za 18ogodishnjeg klinca fenomen u modernom tenisu tj. eri homogenizovanih podloga. U njegovim godinama je npr. 1 Djokovic bio daleko od toga da pobedi nekoga od top5 igracha.
Coric pokazao da je najveci talenat svoje generacije i da ce imati jako uspeshnu karijeru, verovatno u nivou multislam igracha. U manje od pola godine je skinuo skalpove dvojici #3 ATPa, shto je za 18ogodishnjeg klinca fenomen u modernom tenisu tj. eri homogenizovanih podloga. U njegovim godinama je npr. 1 Djokovic bio daleko od toga da pobedi nekoga od top5 igracha.
Nije tacno. Borna je bio predobar, skoro nepogresiv a Andy uopce nije bio toliko los, ali mali je danas bio jednostavno sjajan.MaGiCa je napisao/la:Murray katastrofalan. 55 UE za 2 seta.![]()
Nije bio los
55 UE u dva seta
pa to je raspad epskih razmjera
55 UE u dva seta
pa to je raspad epskih razmjera
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Koliko onda greshaka ima Murray za 2 seta igre, kad je loshBiki je napisao/la:Nije tacno. Borna je bio predobar, skoro nepogresiv a Andy uopce nije bio toliko los, ali mali je danas bio jednostavno sjajan.
105
Nemam namjeru se prepucavati, ali ako ti mali vrati sve u tridesetak izmjena tako cesto, a toliki spektar razznovrsnih udaraca moze vratiti samo 4-5 u svijetu, naprosto par posljednjih ne bi mogli ni odigrati) nisi ti toliko los u tom trenutku koliko je on spreman i motiviran. To tvrdim na osnovu gledanja danas a naravno da je slabo izdanje Britanca olaksalo posao Hrvatu
.
.
Da je Murray protiv igracha koji je savrshena meshavina Borga, Federera i Lavera imao 55 greshaka u 2 seta na tvrdoj podlozi - to bi opet bila losha partija.
Igrach od 18 godina, koji ima manje pobeda na seniorskom nivou, nego shto Murray ima titula iz serije Masters1000 i vishih kategorija - ne bi smeo da ga natera na to da izgleda kao polurekreativac. Chak i da taj mali ima toliki repertoar udaraca, koji izgleda kao da ih mogu vratiti samo 4-5 u svijetu.
Ispalio si se.
Igrach od 18 godina, koji ima manje pobeda na seniorskom nivou, nego shto Murray ima titula iz serije Masters1000 i vishih kategorija - ne bi smeo da ga natera na to da izgleda kao polurekreativac. Chak i da taj mali ima toliki repertoar udaraca, koji izgleda kao da ih mogu vratiti samo 4-5 u svijetu.
Ispalio si se.
S takvima ne ide, Da svi kazu crno 'dete' ti bi rekao - belo! "Lepo" me zaobidji, decko!
Ne znam ko je ovde padobranac, kontrash i ko koga treba da zaobilazi.Biki je napisao/la:S takvima ne ide, Da svi kazu crno 'dete' ti bi rekao - belo! "Lepo" me zaobidji, decko!
Da ne govorimo o tome kako me uveseljava ovo "dechko". Hvala ti na tome shto si me podmladio.
Provalio si se, nema veze - deshava se, ali budi spreman da stojish iza toga shto pishesh.
Kada neko ima 2x vishe UE od winnera, a pri tome je ushao u mech kao teshki favorit - onda se njegovom protivniku mora odati priznanje za to shto je ostao pribran i kapitalizovao takav poklon. Nema potrebe da se preuvelichava i da se katastrofalno izdanje Murraya pretvara u igru (mladog) machka i misha.
BTW, nisam te opazio da pishesh na ovim temama. Ali, vazhno je da je tvoje mishljenje a priori superiorno, chak i kad je u neskladu sa elementarnim teniskim istinama. Zar ne
Kakav lik jbt, poraze naših tenisera pripisuje lošem danu, a ne priznaje lošu igru Mareja i fasinantan broj UE.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.