ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
federer otkazao davis cup za 2015, a sudeći po tonu izjave možda i zauvijek
Chovek je osvojio DC i to bi bilo to od njega, sada kada je skoro 34. rodjendan na vidiku.
Inache, gleda li neko ovu PR washed predstavu Djokovica u prime time-u na PTC1

Inache, gleda li neko ovu PR washed predstavu Djokovica u prime time-u na PTC1
hoće biti reprize, ja gledao snimak oskaraMaGiCa je napisao/la:Chovek je osvojio DC i to bi bilo to od njega, sada kada je skoro 34. rodjendan na vidiku.
Inache, gleda li neko ovu PR washed predstavu Djokovica u prime time-u na PTC1![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam Bornin navijac, ali kako nadigrava Murraya danas u Dubaiju, nema sumnje da je rijec o buducem Top 10 igracu!
Borna

Bravo Borna. 
- Consigliere
- Kontakt:
Murray- Coric 1:6, 3:6

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Donedavni klempavi klinac ce biti prava zvijer ATP Toura.Consigliere je napisao/la:Murray- Coric 1:6, 3:6
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 26 feb 2015, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
hahahahaha jao... klinac ga onako negdje prije isproziva, i danas umjesto da mu pokaže đe mu je mjesto, klinac ispadne u pravu i odere ga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Murray katastrofalan. 55 UE za 2 seta.
Coric pokazao da je najveci talenat svoje generacije i da ce imati jako uspeshnu karijeru, verovatno u nivou multislam igracha. U manje od pola godine je skinuo skalpove dvojici #3 ATPa, shto je za 18ogodishnjeg klinca fenomen u modernom tenisu tj. eri homogenizovanih podloga. U njegovim godinama je npr. 1 Djokovic bio daleko od toga da pobedi nekoga od top5 igracha.
Coric pokazao da je najveci talenat svoje generacije i da ce imati jako uspeshnu karijeru, verovatno u nivou multislam igracha. U manje od pola godine je skinuo skalpove dvojici #3 ATPa, shto je za 18ogodishnjeg klinca fenomen u modernom tenisu tj. eri homogenizovanih podloga. U njegovim godinama je npr. 1 Djokovic bio daleko od toga da pobedi nekoga od top5 igracha.
Nije tacno. Borna je bio predobar, skoro nepogresiv a Andy uopce nije bio toliko los, ali mali je danas bio jednostavno sjajan.MaGiCa je napisao/la:Murray katastrofalan. 55 UE za 2 seta.![]()
Nije bio los
55 UE u dva seta
pa to je raspad epskih razmjera
55 UE u dva seta
pa to je raspad epskih razmjera
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Koliko onda greshaka ima Murray za 2 seta igre, kad je loshBiki je napisao/la:Nije tacno. Borna je bio predobar, skoro nepogresiv a Andy uopce nije bio toliko los, ali mali je danas bio jednostavno sjajan.
105
Nemam namjeru se prepucavati, ali ako ti mali vrati sve u tridesetak izmjena tako cesto, a toliki spektar razznovrsnih udaraca moze vratiti samo 4-5 u svijetu, naprosto par posljednjih ne bi mogli ni odigrati) nisi ti toliko los u tom trenutku koliko je on spreman i motiviran. To tvrdim na osnovu gledanja danas a naravno da je slabo izdanje Britanca olaksalo posao Hrvatu
.
.
Da je Murray protiv igracha koji je savrshena meshavina Borga, Federera i Lavera imao 55 greshaka u 2 seta na tvrdoj podlozi - to bi opet bila losha partija.
Igrach od 18 godina, koji ima manje pobeda na seniorskom nivou, nego shto Murray ima titula iz serije Masters1000 i vishih kategorija - ne bi smeo da ga natera na to da izgleda kao polurekreativac. Chak i da taj mali ima toliki repertoar udaraca, koji izgleda kao da ih mogu vratiti samo 4-5 u svijetu.
Ispalio si se.
Igrach od 18 godina, koji ima manje pobeda na seniorskom nivou, nego shto Murray ima titula iz serije Masters1000 i vishih kategorija - ne bi smeo da ga natera na to da izgleda kao polurekreativac. Chak i da taj mali ima toliki repertoar udaraca, koji izgleda kao da ih mogu vratiti samo 4-5 u svijetu.
Ispalio si se.
S takvima ne ide, Da svi kazu crno 'dete' ti bi rekao - belo! "Lepo" me zaobidji, decko!
Ne znam ko je ovde padobranac, kontrash i ko koga treba da zaobilazi.Biki je napisao/la:S takvima ne ide, Da svi kazu crno 'dete' ti bi rekao - belo! "Lepo" me zaobidji, decko!
Da ne govorimo o tome kako me uveseljava ovo "dechko". Hvala ti na tome shto si me podmladio.
Provalio si se, nema veze - deshava se, ali budi spreman da stojish iza toga shto pishesh.
Kada neko ima 2x vishe UE od winnera, a pri tome je ushao u mech kao teshki favorit - onda se njegovom protivniku mora odati priznanje za to shto je ostao pribran i kapitalizovao takav poklon. Nema potrebe da se preuvelichava i da se katastrofalno izdanje Murraya pretvara u igru (mladog) machka i misha.
BTW, nisam te opazio da pishesh na ovim temama. Ali, vazhno je da je tvoje mishljenje a priori superiorno, chak i kad je u neskladu sa elementarnim teniskim istinama. Zar ne
Kakav lik jbt, poraze naših tenisera pripisuje lošem danu, a ne priznaje lošu igru Mareja i fasinantan broj UE.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ma izuzetan je mech bio.
Borna ubaci manje od 50% prvog servisa, a uzme 84% poena na drugi servis, uz to imajuci 2x vishe UE od winnera.
Murray uradi sve to isto, samo josh skandaloznije. Ali nije on kriv, jer mu je Borna vracao lopte koje su u stanju da vrate josh samo 4-5 igracha na svetu. How yes no...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.