Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2015, 02:03

NeverGiveUp je napisao/la:Thibs nema apsolutno nikakve veze sa ovom ozljedom koju ni sam Rose ne zna kako se desila.
Čovjeku kroz cijelu sezonu prate minute i to uopšte nije trenerova greška, momak je PEH, a stil sa kojim igra, (nešto što nikada prije nisam vidio) a košarku pratim već 20 i kusur godina je uveliko pridonijelo tome da su mu koljena oslabila. Toliko promjena pravca, loših doskoka, pritiska na oba koljena. Jedino Westbrooka mogu poistovjetiti sa Roseom mada ni on nije prošao što je ovaj sa svojim koljenima.

Ne znam gdje si pročitao da će ih vaditi, ja sam gledao Espn First Take zadnju emisiju gdje kažu da će vjerovatno ići na opciju popravka.

nije Thibsova sigurno, ali Thibs je bivsi vec naredne godine....ona dva idiota mu zele vidjeti ledja i dovesti nekoga po svom izboru i oni ce po obicaju okrivit njega, a sto mi imam ekipu od 64m, a Cavsi ood 89m i uz to 3 startera iz USA reprezentacije to je druga prica..mater ja njima J*** obojici bolesnu/.niko ovdje nije kriv zbog povreda osim njih dvojice ...eebo li im Lucas, Agustine i svi oni koje su dovodili kad su ih drugi odpustali sve njihovo blentavo..hajde za ovu sezonu im skidam kapu napravili su nesto i pkusa;i dovesti Mela , ali kasno je ...nadali su se da im sam Rose moze donjeti titulu i trazit od Noaha da bude vrhunski centar sto ustvari nije, ali je pokusavao i trudio se da vude i izbio je u sami vrh na svojoj poziciji samo zato to je pozrtvovan sto ima energiju i volju da pomogne svojim suigracima i zadovolji nas navijace...majku ebalo imali su obraza pitat Gasola hoces li igrat za 7 miliona po godini, Brooks za 800 hiljada fuj majku im njihovu poganu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2015, 02:10

Salt brate, odakle ti to da imamo 89 miliona? Imamo 81 milion kao i vi...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2015, 02:49

adriano_leite je napisao/la:Salt brate, odakle ti to da imamo 89 miliona? Imamo 81 milion kao i vi...

nije tacno ...Bullsi tacnije imaju 67m, dok vi imate nesto preko 82m trenutno ...ipak to je jedan igrad od 15m i jedan takav bi nama vjerovaatno donjeo puno u ekipu, ali igrac koji vrijedi te pare naravno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2015, 02:56

SaltCityAttack je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Salt brate, odakle ti to da imamo 89 miliona? Imamo 81 milion kao i vi...

nije tacno ...Bullsi tacnije imaju 67m, dok vi imate nesto preko 82m trenutno ...ipak to je jedan igrad od 15m i jedan takav bi nama vjerovaatno donjeo puno u ekipu, ali igrac koji vrijedi te pare naravno
Placate vi i od Boozera ugovor, samo sto nije u salary capu ;) . Kod nas je preko 81 miliona, ali AJ Price ne dobija od nas pare, kao ni Cherry.

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2015, 03:02

ma tyo sto placamo za Boozera to je druga stvar ..on nije na salary..govorim za ekipu ebiga ..mislim sramota je pitat Gasola da igra za 7 miliona a lik starter na all star i igra fenomenalnu sezonu//.Brooks za 800k mislim nigdje veze ..uglavnom trebaju oni da se zapitaju sta rade ...neka se ugledaju na Blackhawkse i u zadnje vrijeme Cubse sto se tice sportskog poslovanja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2015, 03:03

SaltCityAttack je napisao/la:ma tyo sto placamo za Boozera to je druga stvar ..on nije na salary..govorim za ekipu ebiga ..mislim sramota je pitat Gasola da igra za 7 miliona a lik starter na all star i igra fenomenalnu sezonu//.Brooks za 800k mislim nigdje veze ..uglavnom trebaju oni da se zapitaju sta rade ...neka se ugledaju na Blackhawkse i u zadnje vrijeme Cubse sto se tice sportskog poslovanja
Ne ide u salary cap, ali vlasnici to placaju jbg. Da su skrti, jesu, ali opet zavukli su se s tim ugovorom Boozera. S druge strane nas Dan ne zali za parama kada je u pitanju uspjeh tima.

Mes Que Un Club!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 27 feb 2015, 03:22

Nisam ja rekao da je Thibs kriv za Roseovu ozljedu , nego kazem da ce sad forsirati Gasola i Jimmya i Noah-u da igraju po 40min po tekmi kako ne bi izgubili previse utakmica regularne sezone zbog playoffa .
To je uvijek radio i radit ce , al evo , sad ovu zadnju mu je Hinrich igrao 25min , zalosno je to , vec su trebali potpisati nekog PG da igra , al et , nasa uprava je uvijek bila super brza sto se tice toga , sreca pa John Lucas TURD nije free agent .
edit: uh , zaboravio sam , ima Mike James ..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 feb 2015, 13:52

Zato mu je noga

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2015, 14:37

Nista novo kod nas ..spominju se Pargo,Mike i zadnji po redu Nate ...ovaj Pargo ovo bi njwmu bilo 10ti put da je dosao kod nas...imam osjecaj da je ovaj igra 20 godina u NBA nikako se covjeka rijesit u pm ...i Mike Jamesu isto bice barem cetvrti ili peti put da se pojavi kod nas ako dodje...ma Nate im je neki dan rekao sve bi odbio i cekat ce prvo ponudu Bullsa jer to mu je prva zelja ...odmah u startu naglasio da Clippersi ne idu ispred Bullsa....covjek je nedavno otvorio i restoran ovdje y Chicagu jednostsvno za kratko vrijeme se ovdje bio navikao i uz to navijaci i on navijace su poceli voljeti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 27 feb 2015, 15:51

Nate i niko vise , daj nam Natea , mani mi se Jamesa , Parge , Lucasa i slicnih invalida , mogu komotno Hinricha igrat umjesto njih ako im je vec do tih sto ne znaju hodat .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 27 feb 2015, 17:30

Ma kakav Nate.
Izgubili bi totalno koncept igre. Gasol ne bi vidio loptu, Butler također.
A svi znamo kako smo loš tim imali kada je Nate igrao kod nas i zbog toga nam je možda tada bio potreban.
SADA NE, NE TAKAV TIP IGRAČA DIVLJAKA.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 27 feb 2015, 17:46

Btw:

4-6 weeks.
COME ON!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 feb 2015, 18:33

Znaci u Aprilu ce se vratit odigrat par utakmica prije PO. Bice van ritma sigurno i dosta ce zavisiti njegovo mentalno stanje. Uglavnom dobre vijesti na kakve smo navikli, kakva bi samo stvar bila da Bullsi osvoje titulu nakon svega ovog desavanja, pogotovo Derrick.

Plus treba dodat da ce sada prostor dobiti Snell koji do kraja sezone moze se estabilizirat u odlicnog role igraca sto ce nam itekako trebat u PO.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 27 feb 2015, 18:35

BIHfan je napisao/la:kakva bi samo stvar bila da Bullsi osvoje titulu nakon svega ovog desavanja, pogotovo Derrick.
Baš sam o ovome popodne razmišljao u iščekivanju kako je prošla operacija..
Definitivno bi to bio najemotivniji trenutak jednog sportaša i ekipe možda ikada..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 feb 2015, 22:32

Ne znam, nisam optimistican nikako po pitanju toga, da ce Ruza imati ikakav pozitivan uticaj na nasu igru kada i ako se vrati u PO. Pa evo trazio je igru pola sezone, i nasao je bio tek mjesec prije AS, i opet je izgubio nakon tih 10 dana odmora. Sada opet pauza mjesec, gdje ce mu sav fokus biti na rehabilitaciju kako fizicku, tako i psihicku, i gdje nece puno na svojoj igri raditi.

Sada ces poceti graditi novu hemiju u ekipi. Pocet ce se to pomalo uhodavat, i onda povratak Ruze, i opet sve jovo na novo. I to taman pred PO. Bit cemo ni na nebu ni na zemlji.

Ja bi bio najsretniji kada nebi bio u pravu. I nadam se da necu biti. Ali ako su nas necemu naucile predhodne godine, onda je to da njemu treba dugo, dugo da udje u ritam nakon povrede.
Postovanje treba zaraditi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 feb 2015, 02:36

Gasol ne igra zbog gripe, evo i Taj opet zglob povrijedi, sigurno sedmica odmora. Ne znam sta da mislim vise, sta se moze od ovih povreda, ukleti smo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2015, 02:49

Taju je rekao doktor da nikad nece zalijeciti ovaj zglob barem ne ove sezone //njemu treba duza pauza alion to ne zeli kakpo sam kaze... ma **** ovu sezonu **** joj mater prekrizit je
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 mar 2015, 15:25

Ko bi reko da cemo mi biti sad 2-gi u konferenciji odmah iz Hawksa, a imali smo ubjedljivo najvise povreda i poteskoca, da ne spominjem raspored kakav smo imali u pocetku.

Veceras utakmica ranije nego inace, da ne bi neki Bullsovci preskocili, u 19 h se igra, protiv Clippersa.
Taj i Derrick out, Gasol je upitan ali vece su sanse da ce igrat.

btw. Derrick poceo sa rehabilitacijom, hoda bez problema kazu i on je sam optimistican kako kazu da ce igrat ove sezone. :thumbup:
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 mar 2015, 21:11

vidi Mirotica igra ko veliki hehe

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 mar 2015, 21:15

mirotic u 4 cetvrtini 13 poena,ostatak bullsa 0 poena

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []