NeverGiveUp je napisao/la:Thibs nema apsolutno nikakve veze sa ovom ozljedom koju ni sam Rose ne zna kako se desila.
Čovjeku kroz cijelu sezonu prate minute i to uopšte nije trenerova greška, momak je PEH, a stil sa kojim igra, (nešto što nikada prije nisam vidio) a košarku pratim već 20 i kusur godina je uveliko pridonijelo tome da su mu koljena oslabila. Toliko promjena pravca, loših doskoka, pritiska na oba koljena. Jedino Westbrooka mogu poistovjetiti sa Roseom mada ni on nije prošao što je ovaj sa svojim koljenima.
Ne znam gdje si pročitao da će ih vaditi, ja sam gledao Espn First Take zadnju emisiju gdje kažu da će vjerovatno ići na opciju popravka.
nije Thibsova sigurno, ali Thibs je bivsi vec naredne godine....ona dva idiota mu zele vidjeti ledja i dovesti nekoga po svom izboru i oni ce po obicaju okrivit njega, a sto mi imam ekipu od 64m, a Cavsi ood 89m i uz to 3 startera iz USA reprezentacije to je druga prica..mater ja njima J*** obojici bolesnu/.niko ovdje nije kriv zbog povreda osim njih dvojice ...eebo li im Lucas, Agustine i svi oni koje su dovodili kad su ih drugi odpustali sve njihovo blentavo..hajde za ovu sezonu im skidam kapu napravili su nesto i pkusa;i dovesti Mela , ali kasno je ...nadali su se da im sam Rose moze donjeti titulu i trazit od Noaha da bude vrhunski centar sto ustvari nije, ali je pokusavao i trudio se da vude i izbio je u sami vrh na svojoj poziciji samo zato to je pozrtvovan sto ima energiju i volju da pomogne svojim suigracima i zadovolji nas navijace...majku ebalo imali su obraza pitat Gasola hoces li igrat za 7 miliona po godini, Brooks za 800 hiljada fuj majku im njihovu poganu