FEJA HOĆEMO REZULTATE, NE PRAZNE PRIČE!!!
RA kapa do poda
Nakon ovakvog rezultata sreća pa je samo jedan.Cernica je napisao/la:Evo sad uprati jos jednu tužnu vijest. Nedja Babovic navodno imao infarkt ali je dobro
NEDAJ SE NEDJA VOLI TE TVOJA CRVENA ARMIJA
DRŽI SE CARE
Neko rece u Bristolu pjevajuci pjesmu "Semire boze fudbala"strefio ga infrakt (ne znam je li tacno)Cernica je napisao/la:Evo sad uprati jos jednu tužnu vijest. Nedja Babovic navodno imao infarkt ali je dobro
NEDAJ SE NEDJA VOLI TE TVOJA CRVENA ARMIJA
DRŽI SE CARE
Bravo za gostovanje, samo će nas savez opalit po ušima radi baklji jbg.pravnik1981 je napisao/la:https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphot ... 2622_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 1327_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0780_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo snaga Veleza...
'dime je napisao/la:Razumljivo je to sto je vecina raje razocarana ali mislim da je ovo ipak malo previse napada i na ekipu i na trenera. Mozda samo nismo bili relani u vezi ocekivanja od ove ekipe koja po kvaliteti nije za gornji dio tabele. Realno mi samo vezni red imamo dobro pokriven a na ostalim pozicijama smo prilicno tanki i jos slabiji od jesenjeg dijela sa kojim nismo bili zadovoljni.
Budimo realni, klub je u silaznoj putanji sto se tice priliva sredstava i za mene ce biti dobro ako uspiju ocuvati stabilnost u naredne nekoilke godine. Mi u protekle cetiri godine ove uprave nismo napravili pravi rezultatski iskorak koji smo svi ocekivali. Vjerovatno svak ima svoje misljenje zasto se to nije dogodilo a po meni osnovni razlog je nesposobnost ljudi koji vode klub i koji nisu uspjeli stvoriti tu pozitivnu energiju koja bi povukla naprijed i struku i igrace i navijace. Sad se treba pripremiti za jos losije rezultate i narednih godina vjerovatno borbu za opstanak i ostanak.
Ne znam odakle vam samo ideja da je Drina sklepala ekipu preko noći. I da ste vi ne znam koliko bolja ekipa. Pa i prvom dijelu ste jedva dobili 1:0.anel81m je napisao/la:Nakon jučerašnjeg debakla raja dosta razočarana, kako i nebi bila kad padamo bez ispaljenog metka, a to najviše boli.Iskreno ja od ove ekipe nisam nešto ni očekivao, nemamo mi kvalitet za vrh, ali me boli ta **** igra na gostovanjima.Ekipa koja je u posljednji čas sklepana i koja bi se borila za opstanak u drugoj ligi Srbije ili Hrvatske nas namlati ko zadnje levate.Evo da nas je namlatio neko jak, nema veze, ali kad te namlati ekipa čiji fudbaleri su se skupili jučer, nisu prošli zajedno ni pripreme ni ništa, tužno.
Koji **** su išli na pripreme i za šta su se pripremali.Rastjerat ove balerine sa strane i ostavit ove domaće ali da na svakoj utakmici krv propišaju.Nema veze neka i ispadnemo ali nek se bore.Ovo nema nikakvog smisla ni veze sa onim šta je Velež i šta treba bit.Bolje da nas nema nego da smo beskičmenjaci!!!
Ja ne kažem da smo mi bolja ekipa ali imamo budžet bar 3 puta veći od vašeg, i tužno je to da pored puno boljih uslova i svega mi tako odigramo u Zvorniku.Čitava ova liga je blago rečeno rinaka ali bi mi trebali bit puno manja od vas i sličnih ekipa bar zbog uslova ako ništa.drinamen je napisao/la:Ne znam odakle vam samo ideja da je Drina sklepala ekipu preko noći. I da ste vi ne znam koliko bolja ekipa. Pa i prvom dijelu ste jedva dobili 1:0.anel81m je napisao/la:Nakon jučerašnjeg debakla raja dosta razočarana, kako i nebi bila kad padamo bez ispaljenog metka, a to najviše boli.Iskreno ja od ove ekipe nisam nešto ni očekivao, nemamo mi kvalitet za vrh, ali me boli ta **** igra na gostovanjima.Ekipa koja je u posljednji čas sklepana i koja bi se borila za opstanak u drugoj ligi Srbije ili Hrvatske nas namlati ko zadnje levate.Evo da nas je namlatio neko jak, nema veze, ali kad te namlati ekipa čiji fudbaleri su se skupili jučer, nisu prošli zajedno ni pripreme ni ništa, tužno.
Koji **** su išli na pripreme i za šta su se pripremali.Rastjerat ove balerine sa strane i ostavit ove domaće ali da na svakoj utakmici krv propišaju.Nema veze neka i ispadnemo ali nek se bore.Ovo nema nikakvog smisla ni veze sa onim šta je Velež i šta treba bit.Bolje da nas nema nego da smo beskičmenjaci!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.