HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

mala sara
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mala sara » 01 mar 2015, 21:22

I ja sam ih vidio :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
i to ne u 11 nego bilo je blizu 3 sata :roll: :roll:
ma nek se danas trjezne sutra u ljubuskom protiv sloge nek zapnu
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 02 mar 2015, 20:00

Moze li mi neko reci kakav je ovaj Anto Babic koji je prosao pripeme sa Vasom ekipom i dogovorio ostanak kod Vas?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 03 mar 2015, 13:12

podveležje u kupu ...ko plitak potok :D
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 03 mar 2015, 13:20

drina im dala 3 komada, ima da im mi sedmicu utrpamo ;) ;) ;)
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 03 mar 2015, 13:36

Imo sam osjećaj da ćemo njih izvuć. :mrgreen:

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 03 mar 2015, 13:42

Ta ce Vehlez,
poslije kupa se livadici raspadaju... :lol:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 03 mar 2015, 16:02

Raspored je gust zato mislim da 1 tim uopce i ne treba da igra protiv kona
i nas drugi tim mnogo je jaci od njih
kreso
acimovic ,pehar, simeunovic
sćepanovic petrak
stojkic radeljic blaic djuric
KluPa(sven dedic,vukumanovic)
Svi ovi igraci nisu bili u prvih 11 protiv slavije ,mislim da osim sarajeva, želje i sirokoga da se ovih 11 moze nositi sa svakim timom u BiH
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 03 mar 2015, 16:52

[quote="mala sara"]Raspored je gust zato mislim da 1 tim uopce i ne treba da igra protiv kona
i nas drugi tim mnogo je jaci od njih
kreso
acimovic ,pehar, simeunovic
sćepanovic petrak
stojkic radeljic blaic djuric
KluPa(sven dedic,vukumanovic)
Svi ovi igraci nisu bili u prvih 11 protiv slavije ,mislim da osim sarajeva, želje i sirokoga da se ovih 11 moze nositi sa svakim timom u BiH[/quot

Nešto slično sam i napisao na temi KUP BiH.Naša kvaliteta i dužina klupe će odlučiti.
"Mala Sara" dodaj i ovog novog iz Splita što je juče potpisao :D
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 03 mar 2015, 17:26

Samo da policija ne pravi probleme, a vec gledam da hoce kao i uvijek. Utakmica radnim danom, neka stave u 18:00h...
I nek daju gostujucim navijacima po 500 ulaznica, a vec vidim da ce smanjit taj broj na minimum ili zabranit skroz.
I klubovi bi se trebali pozabavit time.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 03 mar 2015, 19:17

Lillard je napisao/la:Samo da policija ne pravi probleme, a vec gledam da hoce kao i uvijek. Utakmica radnim danom, neka stave u 18:00h...
I nek daju gostujucim navijacima po 500 ulaznica, a vec vidim da ce smanjit taj broj na minimum ili zabranit skroz.
I klubovi bi se trebali pozabavit time.
Mislim da su termini vec odredjeni od strane NS a zbog sigurnosti garant ce biti ovaj raniji termin.U ovakvoj situaciji trenutno njima je dosta i 50 ulaznica ,jos ako izgube od Mladosti , nece trebati ni toliko.I lani su pametovali pa znamo koliko ih je doslo.A budimo realni ni nama ne treba puno vise ulaznica.Pa nisu Vrapcici neko atraktivno gosovanje a i gostujuca tribina je premala:D

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 mar 2015, 20:33

Prvo da pozdravim sve kojima Zrinjski teče kroz vene ;) ... nisam bio aktivan na forumu, no pokušat ću sada da budem uključeniji, stari se jbga, ali utakmice se ne propuštaju nipošto! Prvo da se osvrnem na utakmicu protiv Slavije...
Dobili jesmo 2-0, ali sam otišao nezadovoljan zbog katastrofalne igre, mislim da nije trenutak da Mišo puno eksperimentira sa tatikom i sastavom, igrači su već se navikli na Brankov raspored, tako bi i Mišo trebao nastaviti, cijenim agresivnost i fizičku spremu koju je ugradio u igrače u ove pripreme, ali onaj nogomet koji su prikazali protiv Slavije je bio negledljiv totalno (vidim većina se slažemo oko toga), no međutim odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i kad ne igraju najbolje... Mišo ima popravni ispit protiv Drine, nadam se i da će se Pero do te utakmice oporaviti i ovu plusezonu terorizirati protivnike po lijevoj strani :cool: U svakom slučaju svi imamo velika očekivanja i Mišo, pa i igrači moraju toga biti svjesni! Što se tiče kupa, nije moglo bolje! Nek bude pravi gradski derbi, a realno smo favoriti veliki i tako se moramo ponašati na terenu od prve do zadnje minute! No idemo redom, sljedeća utakmica Drina, po nova 3 boda :cool:

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 03 mar 2015, 21:04

Ko da gledam u 3 sata će stavit utakmicu.. Možda se i skupi nekih ..1500 ljudi, ako i tolko. :evil:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 03 mar 2015, 21:52

Mandrake je napisao/la:Prvo da pozdravim sve kojima Zrinjski teče kroz vene ;) ... nisam bio aktivan na forumu, no pokušat ću sada da budem uključeniji, stari se jbga, ali utakmice se ne propuštaju nipošto! Prvo da se osvrnem na utakmicu protiv Slavije...
Dobili jesmo 2-0, ali sam otišao nezadovoljan zbog katastrofalne igre, mislim da nije trenutak da Mišo puno eksperimentira sa tatikom i sastavom, igrači su već se navikli na Brankov raspored, tako bi i Mišo trebao nastaviti, cijenim agresivnost i fizičku spremu koju je ugradio u igrače u ove pripreme, ali onaj nogomet koji su prikazali protiv Slavije je bio negledljiv totalno (vidim većina se slažemo oko toga), no međutim odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i kad ne igraju najbolje... Mišo ima popravni ispit protiv Drine, nadam se i da će se Pero do te utakmice oporaviti i ovu plusezonu terorizirati protivnike po lijevoj strani :cool: U svakom slučaju svi imamo velika očekivanja i Mišo, pa i igrači moraju toga biti svjesni! Što se tiče kupa, nije moglo bolje! Nek bude pravi gradski derbi, a realno smo favoriti veliki i tako se moramo ponašati na terenu od prve do zadnje minute! No idemo redom, sljedeća utakmica Drina, po nova 3 boda :cool:
Dobro dosao natrag.;)
Pero lijevo i Deni desno i bit cemo mnogo opasniji ali mislim da cemo se morati strpiti sa Misom.Valjda rezultati nece trpjeti.Sto se tice kupa kad vec nije Mladost onda je dobro ovako bar necemo daleko putovati.

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 04 mar 2015, 00:51

Dobro dosao natrag Mandrake :) :) :)
Ajmo malo raspravljati o taktika i o igri ooo ZRINJII,
bem vam raspravu na temi kup
sta ste se nasli sa debilom prepirati samo ga ignore vidite da samo se svadja i samo trazi raspravu
ima ovde forumasa velezovaca finih kulturnih a vi se nasli sa seljacinom svadjati ...
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2015, 00:59

Samo da hoce biti dobro...10K ljudi bi doslo ko iz pic.. sad u subotu :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 04 mar 2015, 01:38

Gdje bi doslo? Kralju o cem ti ? :))
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2015, 01:41

Ma na Kosevu protiv Borca...fulio sam temu bio :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: halalite Mostarci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 04 mar 2015, 01:44

Oprosteno brate :) :D
gledam gledam pa kontam sta napisa ovaj pa opet kontam ,hahaha :lol: :lol: :lol: reko sigur je pogrjesio :)
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 04 mar 2015, 02:02

MortemHz je napisao/la:Ma na Kosevu protiv Borca...fulio sam temu bio :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: halalite Mostarci

:rol: :tokralju:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 04 mar 2015, 09:33

acovic2 je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:Prvo da pozdravim sve kojima Zrinjski teče kroz vene ;) ... nisam bio aktivan na forumu, no pokušat ću sada da budem uključeniji, stari se jbga, ali utakmice se ne propuštaju nipošto! Prvo da se osvrnem na utakmicu protiv Slavije...
Dobro dosao natrag.;)
Pero lijevo i Deni desno i bit cemo mnogo opasniji ali mislim da cemo se morati strpiti sa Misom.Valjda rezultati nece trpjeti.Sto se tice kupa kad vec nije Mladost onda je dobro ovako bar necemo daleko putovati.

Mislim da Deni neće još mjesec dana jer ne trenira sa ekipom, samo trči okolo u tenisicama.... :thumbdown:
I have a dream

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []