i to ne u 11 nego bilo je blizu 3 sata
ma nek se danas trjezne sutra u ljubuskom protiv sloge nek zapnu
Mislim da su termini vec odredjeni od strane NS a zbog sigurnosti garant ce biti ovaj raniji termin.U ovakvoj situaciji trenutno njima je dosta i 50 ulaznica ,jos ako izgube od Mladosti , nece trebati ni toliko.I lani su pametovali pa znamo koliko ih je doslo.A budimo realni ni nama ne treba puno vise ulaznica.Pa nisu Vrapcici neko atraktivno gosovanje a i gostujuca tribina je premala:DLillard je napisao/la:Samo da policija ne pravi probleme, a vec gledam da hoce kao i uvijek. Utakmica radnim danom, neka stave u 18:00h...
I nek daju gostujucim navijacima po 500 ulaznica, a vec vidim da ce smanjit taj broj na minimum ili zabranit skroz.
I klubovi bi se trebali pozabavit time.
Dobro dosao natrag.Mandrake je napisao/la:Prvo da pozdravim sve kojima Zrinjski teče kroz vene... nisam bio aktivan na forumu, no pokušat ću sada da budem uključeniji, stari se jbga, ali utakmice se ne propuštaju nipošto! Prvo da se osvrnem na utakmicu protiv Slavije...
Dobili jesmo 2-0, ali sam otišao nezadovoljan zbog katastrofalne igre, mislim da nije trenutak da Mišo puno eksperimentira sa tatikom i sastavom, igrači su već se navikli na Brankov raspored, tako bi i Mišo trebao nastaviti, cijenim agresivnost i fizičku spremu koju je ugradio u igrače u ove pripreme, ali onaj nogomet koji su prikazali protiv Slavije je bio negledljiv totalno (vidim većina se slažemo oko toga), no međutim odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i kad ne igraju najbolje... Mišo ima popravni ispit protiv Drine, nadam se i da će se Pero do te utakmice oporaviti i ovu plusezonu terorizirati protivnike po lijevoj straniU svakom slučaju svi imamo velika očekivanja i Mišo, pa i igrači moraju toga biti svjesni! Što se tiče kupa, nije moglo bolje! Nek bude pravi gradski derbi, a realno smo favoriti veliki i tako se moramo ponašati na terenu od prve do zadnje minute! No idemo redom, sljedeća utakmica Drina, po nova 3 boda
MortemHz je napisao/la:Ma na Kosevu protiv Borca...fulio sam temu bio![]()
![]()
![]()
halalite Mostarci
Mislim da Deni neće još mjesec dana jer ne trenira sa ekipom, samo trči okolo u tenisicama....acovic2 je napisao/la:Dobro dosao natrag.Mandrake je napisao/la:Prvo da pozdravim sve kojima Zrinjski teče kroz vene... nisam bio aktivan na forumu, no pokušat ću sada da budem uključeniji, stari se jbga, ali utakmice se ne propuštaju nipošto! Prvo da se osvrnem na utakmicu protiv Slavije...
Dobili jesmo 2-0, ali sam otišao nezadovoljan zbog katastrofalne igre, mislim da nije trenutak da Mišo puno eksperimentira sa tatikom i sastavom, igrači su već se navikli na Brankov raspored, tako bi i Mišo trebao nastaviti, cijenim agresivnost i fizičku spremu koju je ugradio u igrače u ove pripreme, ali onaj nogomet koji su prikazali protiv Slavije je bio negledljiv totalno (vidim većina se slažemo oko toga), no međutim odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i kad ne igraju najbolje... Mišo ima popravni ispit protiv Drine, nadam se i da će se Pero do te utakmice oporaviti i ovu plusezonu terorizirati protivnike po lijevoj straniU svakom slučaju svi imamo velika očekivanja i Mišo, pa i igrači moraju toga biti svjesni! Što se tiče kupa, nije moglo bolje! Nek bude pravi gradski derbi, a realno smo favoriti veliki i tako se moramo ponašati na terenu od prve do zadnje minute! No idemo redom, sljedeća utakmica Drina, po nova 3 boda
Pero lijevo i Deni desno i bit cemo mnogo opasniji ali mislim da cemo se morati strpiti sa Misom.Valjda rezultati nece trpjeti.Sto se tice kupa kad vec nije Mladost onda je dobro ovako bar necemo daleko putovati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.