prasovic89 je napisao/la:Ma brate mili jednom uletiš i suspendziju doživotnu mu fisni. Nikakvo opravdanje ne postoji za ulijetanje na stadion. Kako se to sve može sistemski dovesti pod konac ali neće, neće !
Nemoj tako, oni imaju vise gostovanja od tebe i mene, glavni su za koreografije.
Oni su pravi navijaci, ne ti, ja ili slicni koji idu na utakmoce, placaju karte i bodre klub.
Oni na osnovu toga imaju pravo da ulijecu na teren, da naredjuju nasim igracima i upravi sta i kako, imaju pravo da gadjaju jednog zaista pozitivnog lika kakav je Segrt, imaju pravo da klubu nanose novcanu stetu...
Nadam se sto skorije vido nadzoru i ozbiljnim kaznama za sve one koji prave belaje.
Znam da ce doci do sukoba "vodja" HZ i uprave kad se odluci postaviti video nadzor na sjevernoj tribini, ali to nam je i vise nego neophodno.
Puno truda i para je ulozeno u ovo sve i klub se ne smije dovoditi u situaciju da par nadrogiranih likova svojom samovoljom mogu uticati da gubimo utakmicu za zelenim stolom.
P.S. Sve u Gradačcu koji su bili oko mene na tribini je bilo stid kad se ono desilo sa Šegrtom. To da je neko uletio, sa naseg dijela tribine nismo primjetili. Za to sam saznao tek kad sam se vratio u Sarajevo.
Na kraju, veci dio tribine je aplauzom ispratio Šegrta.